2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah sana sabır versin bebişene de sağlık huzur sakinlik gazsız sancısız geçireceğiniz günler hatta aylar yaşatsın. Bugun yarım saate bir uyandı benim oğlan. Uyku düzenini bozduğu için sabah ağlama krizine girdi susturamadık. Sallaya sallaya zor uyuttum emziği tıktım ağzına. Yeni kahvaltı yapabildik zombi gibiyim.

Kızlar oyun halısı alanlar hangi markaları aldınız memnun musunuz? Piyanolu olanlardan düşünüyoruz

Bende yookido aldım cnm. Benim oğlumun ayakla tepinme ve gaz problemi olmadığından gözle takip yapsın diye aldım. Bende çok memnunum. Karnı toksa 1 saat oyalanıyor

Oyy gerçekten mi :) hemen öpeyim o zamann
evet canim, instagramda guncel anne'de okumustum ben de. Bebegin o an yuzundeki mikroplar anneye geciyormus. Annenin vucudu da antikor uretiyormus. Sutten de bebege aktariliyor işlem tamam

Kizlar bebisleri direkt musluktan akan suyla mi yikiyorsunuz?

Ben 3ay kaynatip sogutarak kullandim. Artik kaynatmadan kullanmak istiyorum.

evet canim, instagramda guncel anne'de okumustum ben de. Bebegin o an yuzundeki mikroplar anneye geciyormus. Annenin vucudu da antikor uretiyormus. Sutten de bebege aktariliyor işlem tamam

Müthiş bi mekanizma bu annelik, hamilelikten itibaren öğrendiğim bazı şeylere mucize gözüyle bakıyorum. Yüce yaradan, ne de güzel yaratmış..

Sezaryen dikişi için contractubex kullanan kızlar okuduğuma gore bu krem çatlaklara da iyi geliyormuş . Amelıyat yerime sürüyordumya dikkatimi karnımın alt bölgesi çekti orayada krem değdiği için soyulmuş çatlaklar pek yok gibiydi yeni farkettim krem iyi gelmiş sanırım. Netten baktım bi çok kişi çatlaklar içinde kullanmış karnıma sürüyorum bende kremi inşallah tazeler deriyi ve geçer

Ben direkt sıcak suyu akıtıp yıkıyordum. Kaynatmak mı gerekiyomuş ki? Bilmiyodum. Ama yinede sıcak suyla devam :) havalar soğudu 2 dakka içinde alel acele yıkıyorum birde onunla uğraşamam

Aynen bende öyle yaptım canım ama usandık artık. 3. Ay kontrolünde gıcık bi doktora gittik yine öle denk geldik malesef. Ona sordum artık çeşme suyuyla yıkayabilirmiyim diye, zaten neyle yıkıyodum dedi bön bön baktı bana. Sonra ben bi şey demeden gerçi geçen bi bebekte difteri çıktı, olsa olsa sudan geçmiştir iyi yapmışsın dedi..

Ama ben artık çeşme suyuyla yıkıyorum, ağzına gelmemesine dikkat ediyorum.

e o suyu icenler var... Bu kadar guvenilmezmis demek. Gerci biz icmememize ragmen ben 3 yaz once sudan zehirlendim. Dis fircalaman bile sebep olabilir demisti dr o zaman. O yuzden de 3 ay kaynattim, artik kaynatmam ama

Ben direkt sıcak suyu akıtıp yıkıyordum. Kaynatmak mı gerekiyomuş ki? Bilmiyodum. Ama yinede sıcak suyla devam :) havalar soğudu 2 dakka içinde alel acele yıkıyorum birde onunla uğraşamam
Ayse Oner'in videosundan oyle ogrenmistim canim. Zaten doluyor 3 aylsri bebislerin

Aynen canım ben de kendi gözetiminde herkesin kucağına veriyorum herkesin öpmesine izin veriyorum. Ben de pipi hariç her yerden öpüyorum şuanda. Zaten o da öyle istiyor ben optukce simariyor. İnşallah bağışıklığına katkı sagliyoruzdur

e o suyu icenler var... Bu kadar guvenilmezmis demek. Gerci biz icmememize ragmen ben 3 yaz once sudan zehirlendim. Dis fircalaman bile sebep olabilir demisti dr o zaman. O yuzden de 3 ay kaynattim, artik kaynatmam ama

Evet canım hatta burda bi arkadaşın bebeği enfeksiyon kapmıştı, iyi suyu kaynatmadan mama yapmıştı sanırım, doktor o sudan bile şüphelenmişti, kaldı ki çeşme suyu..

Bende ayşe öner den öğrenmiştim ama 3 aydan sonra bıraktım artık. Yüzünü yıkarken bi iki su da kaçtı ağzına, şükür bi şey olmadı..

Ay evet özellikle poposu çok tatlı değilmi :) dudak ve popo benim favorim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…