- 15 Aralık 2017
- 578
- 982
- 23
- 42
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #66.901
Canim prego piyanolu aldim acayip memenunum pat pat ayak vurdukça pırt pirt gaz çıkarıyor bide tabi gülücük atması da cabasıKızlar oyun halısı alanlar hangi markaları aldınız memnun musunuz? Piyanolu olanlardan düşünüyoruz
Allah sana sabır versin bebişene de sağlık huzur sakinlik gazsız sancısız geçireceğiniz günler hatta aylar yaşatsın. Bugun yarım saate bir uyandı benim oğlan. Uyku düzenini bozduğu için sabah ağlama krizine girdi susturamadık. Sallaya sallaya zor uyuttum emziği tıktım ağzına. Yeni kahvaltı yapabildik zombi gibiyim.Gunaydin kizlar .Gece 12 den beri toplam 1 saat uyudum .O da cocuk emerken .Melegim 5 dk gozunu kirpmadi sancidan. O kadar masaj ,damla hic bir ise yaramadı. Gece yalnız ilgilendim babamızın sinavi var sehir dışında. Bugun de full yalniz bakcam .Zor bir gun bizi bekliyor
Ya ciddi mi :) ben boynundan ensesinden öpüyodum hep. Uyansın yumulurum çocuğaZaten anne öpücüğü antibiyotik etki yapıyormuş kanıtlanmış
Fisher price aldım cnm çok memnunumKızlar oyun halısı alanlar hangi markaları aldınız memnun musunuz? Piyanolu olanlardan düşünüyoruz
Kızlar oyun halısı alanlar hangi markaları aldınız memnun musunuz? Piyanolu olanlardan düşünüyoruz
Ya daha küçük, keşke böyle şeyler yapmasalar. Sindirim sistemleri zaten doğru düzgün çalışmıyor4 aylık oldu. Ağzına degdirmis o da yalamis. Ama kakasinda hiçbir problem olmadı çok şükür
Mukus çok olunca genelde alerji ya da intolerans olur diyorlar da.Canım kala testi yapıldı yok sanırım çünkü doktorumuz sadece lökosit yüksek dedi ve mukus çok.
evet canim, instagramda guncel anne'de okumustum ben de. Bebegin o an yuzundeki mikroplar anneye geciyormus. Annenin vucudu da antikor uretiyormus. Sutten de bebege aktariliyorOyy gerçekten mi :) hemen öpeyim o zamann
evet canim, instagramda guncel anne'de okumustum ben de. Bebegin o an yuzundeki mikroplar anneye geciyormus. Annenin vucudu da antikor uretiyormus. Sutten de bebege aktariliyorişlem tamam
Ben direkt sıcak suyu akıtıp yıkıyordum. Kaynatmak mı gerekiyomuş ki? Bilmiyodum. Ama yinede sıcak suyla devam :) havalar soğudu 2 dakka içinde alel acele yıkıyorum birde onunla uğraşamamKizlar bebisleri direkt musluktan akan suyla mi yikiyorsunuz?
Ben 3ay kaynatip sogutarak kullandim. Artik kaynatmadan kullanmak istiyorum.
Kizlar bebisleri direkt musluktan akan suyla mi yikiyorsunuz?
e o suyu icenler var... Bu kadar guvenilmezmis demek. Gerci biz icmememize ragmen ben 3 yaz once sudan zehirlendim. Dis fircalaman bile sebep olabilir demisti dr o zaman. O yuzden de 3 ay kaynattim, artik kaynatmam amaAynen bende öyle yaptım canım ama usandık artık. 3. Ay kontrolünde gıcık bi doktora gittik yine öle denk geldik malesef. Ona sordum artık çeşme suyuyla yıkayabilirmiyim diye, zaten neyle yıkıyodum dedi bön bön baktı bana. Sonra ben bi şey demeden gerçi geçen bi bebekte difteri çıktı, olsa olsa sudan geçmiştir iyi yapmışsın dedi..
Ama ben artık çeşme suyuyla yıkıyorum, ağzına gelmemesine dikkat ediyorum.
Ayse Oner'in videosundan oyle ogrenmistim canim. Zaten doluyor 3 aylsri bebislerinBen direkt sıcak suyu akıtıp yıkıyordum. Kaynatmak mı gerekiyomuş ki? Bilmiyodum. Ama yinede sıcak suyla devam :) havalar soğudu 2 dakka içinde alel acele yıkıyorum birde onunla uğraşamam
Aynen canım ben de kendi gözetiminde herkesin kucağına veriyorum herkesin öpmesine izin veriyorum. Ben de pipi hariç her yerden öpüyorum şuanda. Zaten o da öyle istiyor ben optukce simariyor. İnşallah bağışıklığına katkı sagliyoruzdurBende aynı fikirdeyim bu konuda canım. Çok korunaklı büyüyen bebekler bence daha nazlı, bağışıklığı çok gelişmemiş olur gibi geliyor.
Bende temiz olduğunu bildiğim aile üyelerine (anneanne, babaanne, dede, hala, dayı, yenge) öptürüyorum. Babası ve ben dudaktan bile öpüyoruz.
Evet canım daha çok küçük. En erken başlatan doktor bile en az 4 buçuk aylık olsun istiyor.Ya daha küçük, keşke böyle şeyler yapmasalar. Sindirim sistemleri zaten doğru düzgün çalışmıyor
e o suyu icenler var... Bu kadar guvenilmezmis demek. Gerci biz icmememize ragmen ben 3 yaz once sudan zehirlendim. Dis fircalaman bile sebep olabilir demisti dr o zaman. O yuzden de 3 ay kaynattim, artik kaynatmam ama
Canım ben doğduğunda bile musluktan akan suyla yıkadım. Çok şükür hiç bir hastalık olmadıKizlar bebisleri direkt musluktan akan suyla mi yikiyorsunuz?
Aynen canım ben de kendi gözetiminde herkesin kucağına veriyorum herkesin öpmesine izin veriyorum. Ben de pipi hariç her yerden öpüyorum şuanda. Zaten o da öyle istiyor ben optukce simariyor. İnşallah bağışıklığına katkı sagliyoruzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?