- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #66.921
Benim favorim de karnı. Bezini değiştirirken karnını çok öpüyorum gidiklaniyor galiba bildiğin yetişkin gibi sesli kahkaha atiyor çok tatlılar ya büyüyorlar iyi değerlendirmek lazımAy evet özellikle poposu çok tatlı değilmi :) dudak ve popo benim favorim:)
Bende akan suda yıkadım hep ama ayşe öner den dinlemiştim musluk suyu kullanmayın bebekler suyun tadına bakmak isterler diye ama iş işten geçmişti :)Kizlar bebisleri direkt musluktan akan suyla mi yikiyorsunuz?
Ben 3ay kaynatip sogutarak kullandim. Artik kaynatmadan kullanmak istiyorum.
Insallah canim sabah 1 saat uyuyabildik şükür.Ayy cnm yaa inşallahh gece uyumadığını gündüz uyurda seni biraz dinlendirir oğluşun.. uykusuzluk çok zor..Allah yardımcın olsun
Surekli masaj yaptim 20 kere filan pirtlamistir .Ama hic bitmedi gazi .Artik sinirlenip masaj da istemiyor .Bacakları agrimistir muhtemelen.Bir cok damla denedim. En ise yarayan s.simplex oldu .Onla ilerliyoruz 3 gun sonra 3 ay oluyor.Bakalim bitecek mi .Canım gazı çıkıncada mı rahatlamıyor uyumuyor bence farklı bi damla dene her damla her bebekte işe yaramıyor böyle ikinize de yazık onunda uykuyada ihtiyacı var
Amin canim insallah .1 saat de olsa uyuyabildik. Bana yeter de onun icin cok az .O kadar yorgun ki gozleri kipkirmizi.Allah kolaylık versin cnm inşAllah bugün sakin bir gün yaşarsınız
Amin canim. Evet gaz bitince de dis huysuzlugu baslayacak .Allah kolaylık versin canım işimiz zor valla
Aminn aminn .Degisimlere hem cabuk alisiyorlar hem de hircin oluyorlar ani bir değişimde. Her biri ayri karakterde .Cok farkli bir seymis bebek bakmak .Allah sana sabır versin bebişene de sağlık huzur sakinlik gazsız sancısız geçireceğiniz günler hatta aylar yaşatsın. Bugun yarım saate bir uyandı benim oğlan. Uyku düzenini bozduğu için sabah ağlama krizine girdi susturamadık. Sallaya sallaya zor uyuttum emziği tıktım ağzına. Yeni kahvaltı yapabildik zombi gibiyim.
Benim favorim de karnı. Bezini değiştirirken karnını çok öpüyorum gidiklaniyor galiba bildiğin yetişkin gibi sesli kahkaha atiyor çok tatlılar ya büyüyorlar iyi değerlendirmek lazım
İnşallah bir daha olmaz böyle bir şey. Ben ilaç verirken bile üzülüyorum.Evet canım daha çok küçük. En erken başlatan doktor bile en az 4 buçuk aylık olsun istiyor.
Ben dun aksam 1 saat kucagimda tuttum.Esime kapi acmaya kalkarken uyandi.Kac 15 daha tutmam lazimdi bilmiyoru.Memede uyuyup artık emmeyi bırakınca 15 dk öyle tutup yatağa yatırırsan uyumaya devam edebilir. Çocuklar 15 dkda derin uykuya geçiş yaparmış da. Bizimki gazdan uyanıyor geri maalesef.
Geçmiş olsun canim .Kekik cok iyi geliyor .1 fincan icin 1 t kasigiGünaydın kızlar
Benim grip aldı başını gitti. Iyileşirim sandım ama kafamı zor kaldırıyorum. Sabah kızımın sesini duymamışım annem almış ağlamasını duyup. Beni zor kaldırmış ki normalde uykum çok hafiftir ama kafamda bi ağırlık sürekli uyumak istiyorum. Nasıl iyileşicem hiç bilmiyorum doktora gitsem ilaç verir mi?
Sen boyle yazınca gecen gun aklima bdv bolumunde okuduğum bir konu geldi.Bayanin bebegini gormeye misafir gelmis.Gittikten 1 gun sonra bayanin yüzü kasinmaya baslamis .Dr a gitmis sonuc alamamis .Bir gun yolda ziyarete gelen kadinla karşılaşmış. Nasilsin filan demis .Ziyarete gelen kadin demis ki yaa uyuz olmusum da gecmedi doktordan geliyorum.Kadin uyuz oldugunu bile bile bebek gormeye gitmiş. Ve bayan cocuguma da gecerse diye endiseleniyordu.Ne insanlar var .Okuyunca şok oldum. Ben zaten pimpirikliyim.Allah korusun bebelerimizi.Yok benimkiler yardım ediyor da ben çağırırsam. Ben de ona kızıyorum. Kendiniz dıymuyorsunuz diye biraz naz mı yapmışım ne :) sağolsun 1 ay köyde kaldık babam sabah 5 de uyandığında alıyordu 3 saat falan uyıyordum. Annemde ev işleri yemek. Rahattım. Sadece gece annemi kaldırmam gerekiyordu gerçi bnm oğlum gece hep uyuyan bi bebek oldu maşallah şükür ki. Ama sediğin gibi benim babamda bana arada ani parlayabiliyor. Bide siz öpme olayına çok takılıyorsunuz bence kızlar. Rahat bırakın öpsünler. Ben 2 sene köyün bakkalıydı dedem bakkalda salıncakta bakmışlar bana ve bütün köylü öpmüş yanaklarım kıpkırmızı fotolarda gayet iyiyim ve hala daha bütün köyde beni bebekken sevdiklerini anlatır görenler bana. Ben de köye güdince herkese verdim oğlumu sevdirdim hayvancılık yapanlara bile pire mire verdim. Hala hepsi beni arayıp oğlumu soruyorşar özledik diye. Hiçbişey olmaz sevgiyle büyür. Bırakın öpsünler
Serisonu oyuncak sayfasından uygun fiyata Bondigo piyanolu aldim. Sabah benimki uykusuzluktan cok hırçındi.Telefonu baglayip Ali Baba nin ciftligini actim.Onum sayesinde 10 dk da kahvalti yaptim.Kızlar oyun halısı alanlar hangi markaları aldınız memnun musunuz? Piyanolu olanlardan düşünüyoruz
Maalesef gaz sorunu olan bebekler çok hızlı uyanıyor. Kucağımda uyuyor oğlum, bırakıyorum, her saniye kıvranıyor, gaz çıkarmaya çalışıyor en sonunda da uyanıyor. Neden kucakta öyle olmadığını da bilmiyorum tabi ama koyduğum an kıvranmaya başlıyor. Gazı, sıkıntısı bitince uyumaya devam ederler diye düşünüyorum. Ömür boyu böyle gitmez, bir yerden sonra bitecek elbet.Ben dun aksam 1 saat kucagimda tuttum.Esime kapi acmaya kalkarken uyandi.Kac 15 daha tutmam lazimdi bilmiyoru.
Geçmiş olsun canim .Kekik cok iyi geliyor .1 fincan icin 1 t kasigi
Sen boyle yazınca gecen gun aklima bdv bolumunde okuduğum bir konu geldi.Bayanin bebegini gormeye misafir gelmis.Gittikten 1 gun sonra bayanin yüzü kasinmaya baslamis .Dr a gitmis sonuc alamamis .Bir gun yolda ziyarete gelen kadinla karşılaşmış. Nasilsin filan demis .Ziyarete gelen kadin demis ki yaa uyuz olmusum da gecmedi doktordan geliyorum.Kadin uyuz oldugunu bile bile bebek gormeye gitmiş. Ve bayan cocuguma da gecerse diye endiseleniyordu.Ne insanlar var .Okuyunca şok oldum. Ben zaten pimpirikliyim.Allah korusun bebelerimizi.
Serisonu oyuncak sayfasından uygun fiyata Bondigo piyanolu aldim. Sabah benimki uykusuzluktan cok hırçındi.Telefonu baglayip Ali Baba nin ciftligini actim.Onum sayesinde 10 dk da kahvalti yaptim.
Kremi evin icinde kaybettim zatrn dikislere surebildigimde nadirdir. Bulayım bi ara bariSezaryen dikişi için contractubex kullanan kızlar okuduğuma gore bu krem çatlaklara da iyi geliyormuş . Amelıyat yerime sürüyordumya dikkatimi karnımın alt bölgesi çekti orayada krem değdiği için soyulmuş çatlaklar pek yok gibiydi yeni farkettim krem iyi gelmiş sanırım. Netten baktım bi çok kişi çatlaklar içinde kullanmış karnıma sürüyorum bende kremi inşallah tazeler deriyi ve geçer
Tiny love maymun adası almayı düşünüyorum 2.el yıkarım kullanır temiz temiz, aslında kararsızım ama sermayeyi emzikle gaz damlalarına baya bi mamalarına yükledim. Sıfırı tükettim gibi birşeyKızlar oyun halısı alanlar hangi markaları aldınız memnun musunuz? Piyanolu olanlardan düşünüyoruz
Bence de canım mikroba alışsın diye herkesin öomesine izin vermek de saçmalık.. Çünkğ daha çok küçükler.. Belli bir zamandan sonra ok. Ama şuan çok erken. Çok geçmiş olsun bu arada canım. Pekş ilaç mı verdiKızlar ben de şimdiye kadar sizin gibi düşünüyordum öpme konusunda kimseden sakınmazdım. Ama geçen hafta bebeğin kakasında kan ve mukus vardı tahlillerde amip çıktı.doktor bu kadar küçük bebekte normalde olmaz dedi. Büyük ihtimalle sudan kapmış veya elini yıkamayan birisinden geçmiştir dedi. O yüzden kimin öptüğüne dikkat edin. Bağışıklık sistemleri çok güçsüz olduğu için hemen mikrop kapabiliyorlar.
64- 65 çıktı bizim canım, normal dendiKız annelerimiz kalça usg çekildiyseniz değerleri yazar mısınız? Kızımın değeri sınırda olduğu için tübinger diye bir alet takıldı 3. Günümüz durmadan ağlıyor sadece alt değiştirirken çıkarıyorum öyle mutlu oluyor ki. Ne yapacağımı şaşırdım.
Evet şimdilik antibiyotik gibi bir ilaç kullanıyoruz ve temizliğe çoook dikkat ediyorum. Bir hhafta sonra tekrar testler yapılacak. Amip tedavi edilmezse başka zararlar verebiliyormuş. Dikkat edin bebişlerinize. Elini yıkatmadan kimseye vermeyin kızlar.kimsenin küsmesi onlardan önemli değil. Dediğim gibi ben şimdiye kadar herkese öptürüyordum. Artık tövbe dedimBence de canım mikroba alışsın diye herkesin öomesine izin vermek de saçmalık.. Çünkğ daha çok küçükler.. Belli bir zamandan sonra ok. Ama şuan çok erken. Çok geçmiş olsun bu arada canım. Pekş ilaç mı verdi
https://urun.gittigidiyor.com/oyunc...s-piyanolu-jimnastik-merkezi-turkce-382142666 bunu aldım canım ben. İyi bence ama her birinin artısı eksisi var. Bunun sesi, müzikleri iyi, ama asılan oyuncakları basit. oyuncak eklemeyi düşünüyorum. Bizimki bu haliyle sevdi ama hevesi çabuk sönecek gibi.Kızlar oyun halısı alanlar hangi markaları aldınız memnun musunuz? Piyanolu olanlardan düşünüyoruz
Okadar para verdm yoksa bende kaybederdimKremi evin icinde kaybettim zatrn dikislere surebildigimde nadirdir. Bulayım bi ara bari
Valla saçlarım rezil halde dökülüyor vitamin bile içmeyi unutuyorum. Kız uyudu ışık hızıyla çamaşırları makineye attım bulaşıkları da. Kuruyanları katladım duş aldım saçımı kurutamadan çığlık kıyamet uyandı. Su an kucağımda emiyor en az 3 saat blokeyim babası eğitimde anca birilerinin bana icirmesi lazım yada kremi getirip al sür demesi öyle bir boşvermişlik içindeyimOkadar para verdm yoksa bende kaybederdimdoktor bana 3.aya kadar kullan dedi hafaya 3 ay doluyor bırakmam sürmeye devam ederim bi zararı olmaz heralde nolacak ki.
Biz 40i ciktiktan sonra direk musluktan yikamaya baslamistikKizlar bebisleri direkt musluktan akan suyla mi yikiyorsunuz?
Ben 3ay kaynatip sogutarak kullandim. Artik kaynatmadan kullanmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?