2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay evet özellikle poposu çok tatlı değilmi :) dudak ve popo benim favorim:)
Benim favorim de karnı. Bezini değiştirirken karnını çok öpüyorum gidiklaniyor galiba bildiğin yetişkin gibi sesli kahkaha atiyor çok tatlılar ya büyüyorlar iyi değerlendirmek lazım

Kizlar bebisleri direkt musluktan akan suyla mi yikiyorsunuz?

Ben 3ay kaynatip sogutarak kullandim. Artik kaynatmadan kullanmak istiyorum.
Bende akan suda yıkadım hep ama ayşe öner den dinlemiştim musluk suyu kullanmayın bebekler suyun tadına bakmak isterler diye ama iş işten geçmişti :)

Ayy cnm yaa inşallahh gece uyumadığını gündüz uyurda seni biraz dinlendirir oğluşun.. uykusuzluk çok zor..Allah yardımcın olsun
Insallah canim sabah 1 saat uyuyabildik şükür.
Canım gazı çıkıncada mı rahatlamıyor uyumuyor bence farklı bi damla dene her damla her bebekte işe yaramıyor böyle ikinize de yazık onunda uykuyada ihtiyacı var
Surekli masaj yaptim 20 kere filan pirtlamistir .Ama hic bitmedi gazi .Artik sinirlenip masaj da istemiyor .Bacakları agrimistir muhtemelen.Bir cok damla denedim. En ise yarayan s.simplex oldu .Onla ilerliyoruz 3 gun sonra 3 ay oluyor.Bakalim bitecek mi .
Allah kolaylık versin cnm inşAllah bugün sakin bir gün yaşarsınız
Amin canim insallah .1 saat de olsa uyuyabildik. Bana yeter de onun icin cok az .O kadar yorgun ki gozleri kipkirmizi.
Allah kolaylık versin canım işimiz zor valla
Amin canim. Evet gaz bitince de dis huysuzlugu baslayacak .
Aminn aminn .Degisimlere hem cabuk alisiyorlar hem de hircin oluyorlar ani bir değişimde. Her biri ayri karakterde .Cok farkli bir seymis bebek bakmak .

Kızlar ben de şimdiye kadar sizin gibi düşünüyordum öpme konusunda kimseden sakınmazdım. Ama geçen hafta bebeğin kakasında kan ve mukus vardı tahlillerde amip çıktı.doktor bu kadar küçük bebekte normalde olmaz dedi. Büyük ihtimalle sudan kapmış veya elini yıkamayan birisinden geçmiştir dedi. O yüzden kimin öptüğüne dikkat edin. Bağışıklık sistemleri çok güçsüz olduğu için hemen mikrop kapabiliyorlar.

Memede uyuyup artık emmeyi bırakınca 15 dk öyle tutup yatağa yatırırsan uyumaya devam edebilir. Çocuklar 15 dkda derin uykuya geçiş yaparmış da. Bizimki gazdan uyanıyor geri maalesef.
Ben dun aksam 1 saat kucagimda tuttum.Esime kapi acmaya kalkarken uyandi.Kac 15 daha tutmam lazimdi bilmiyoru.
Geçmiş olsun canim .Kekik cok iyi geliyor .1 fincan icin 1 t kasigi
Sen boyle yazınca gecen gun aklima bdv bolumunde okuduğum bir konu geldi.Bayanin bebegini gormeye misafir gelmis.Gittikten 1 gun sonra bayanin yüzü kasinmaya baslamis .Dr a gitmis sonuc alamamis .Bir gun yolda ziyarete gelen kadinla karşılaşmış. Nasilsin filan demis .Ziyarete gelen kadin demis ki yaa uyuz olmusum da gecmedi doktordan geliyorum.Kadin uyuz oldugunu bile bile bebek gormeye gitmiş. Ve bayan cocuguma da gecerse diye endiseleniyordu.Ne insanlar var .Okuyunca şok oldum. Ben zaten pimpirikliyim.Allah korusun bebelerimizi.
Kızlar oyun halısı alanlar hangi markaları aldınız memnun musunuz? Piyanolu olanlardan düşünüyoruz
Serisonu oyuncak sayfasından uygun fiyata Bondigo piyanolu aldim. Sabah benimki uykusuzluktan cok hırçındi.Telefonu baglayip Ali Baba nin ciftligini actim.Onum sayesinde 10 dk da kahvalti yaptim.

Maalesef gaz sorunu olan bebekler çok hızlı uyanıyor. Kucağımda uyuyor oğlum, bırakıyorum, her saniye kıvranıyor, gaz çıkarmaya çalışıyor en sonunda da uyanıyor. Neden kucakta öyle olmadığını da bilmiyorum tabi ama koyduğum an kıvranmaya başlıyor. Gazı, sıkıntısı bitince uyumaya devam ederler diye düşünüyorum. Ömür boyu böyle gitmez, bir yerden sonra bitecek elbet.

Kremi evin icinde kaybettim zatrn dikislere surebildigimde nadirdir. Bulayım bi ara bari

Kızlar oyun halısı alanlar hangi markaları aldınız memnun musunuz? Piyanolu olanlardan düşünüyoruz
Tiny love maymun adası almayı düşünüyorum 2.el yıkarım kullanır temiz temiz, aslında kararsızım ama sermayeyi emzikle gaz damlalarına baya bi mamalarına yükledim. Sıfırı tükettim gibi birşey

Bence de canım mikroba alışsın diye herkesin öomesine izin vermek de saçmalık.. Çünkğ daha çok küçükler.. Belli bir zamandan sonra ok. Ama şuan çok erken. Çok geçmiş olsun bu arada canım. Pekş ilaç mı verdi

64- 65 çıktı bizim canım, normal dendi

Evet şimdilik antibiyotik gibi bir ilaç kullanıyoruz ve temizliğe çoook dikkat ediyorum. Bir hhafta sonra tekrar testler yapılacak. Amip tedavi edilmezse başka zararlar verebiliyormuş. Dikkat edin bebişlerinize. Elini yıkatmadan kimseye vermeyin kızlar.kimsenin küsmesi onlardan önemli değil. Dediğim gibi ben şimdiye kadar herkese öptürüyordum. Artık tövbe dedim

Okadar para verdm yoksa bende kaybederdim doktor bana 3.aya kadar kullan dedi hafaya 3 ay doluyor bırakmam sürmeye devam ederim bi zararı olmaz heralde nolacak ki.
Valla saçlarım rezil halde dökülüyor vitamin bile içmeyi unutuyorum. Kız uyudu ışık hızıyla çamaşırları makineye attım bulaşıkları da. Kuruyanları katladım duş aldım saçımı kurutamadan çığlık kıyamet uyandı. Su an kucağımda emiyor en az 3 saat blokeyim babası eğitimde anca birilerinin bana icirmesi lazım yada kremi getirip al sür demesi öyle bir boşvermişlik içindeyim

Kizlar anne bebek senligi kapsaminda hepsiburada chicco polly 560 lira olmus. Sizce almali mi? İkea antiloplar cok egreti gorunuyor gozume sanki az tepisse devrilcek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…