- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #66.941
Evet canım mukus var süt düyetindeyim doktor da öyle dedi. Mukus alerjiden olur dedi. Bakalım görcezMukus çok olunca genelde alerji ya da intolerans olur diyorlar da.
Bir çözülse şu sorunlar da rahatlasa yavrularımız ya. Uyusun diye uğraşıyoruz, 1 saat zar zor uyuyup kıvranarak uyanıyor. Kucağımda tuttuğum halde 1 saat zor uyudu.Evet canım mukus var süt düyetindeyim doktor da öyle dedi. Mukus alerjiden olur dedi. Bakalım görcez
İncitmemissindir merak etme canım. Bizimkinin gözündeki yaş hep hazır bekliyor. İncinsin incinmesin ağlamak hobisiKizlar oglum 1 saat uyuyup uyandi .Sarki söyledim ,masaj yaptim ,dans ettik hoplattim ziplattim .Sonra aranmaya basladi memeye götürünce agladi .(gazi varken yapiyor )gaz çıkardık. Tekrar teklif ettim almadı .Gittim mama yaptim 60 cc sadece 30 unu içti. Sonra aglamaya basladi .Her zaman ağladığı tonda .Salliyorum ,gezdiriyorum en son kucagima alip birlikte uzandik.Oyle bir bagirdi ki sonra aşıdaki gibi icini cekmeye basladi. 15 dk bagirdi .Apartman inledi resmen .Daha once gozlerinden hic yas gelmemisti .En fazla kirpikleri islanirdi .Boncuk boncuk döküldü . Ne oldu anlamiyorum .Bir yerini incitmiş olabilir miyim
Simdi de gozunu kapatti hala ic cekiyor dayanamadim ben de agladim .
Bi yeri incinmemiştir merak etme canım bazen öyle çılgın gibi ağlıyorlar sancısı çok olabilir hiç susmazsa yine de bi doktora gidin gazın yavaş yavaş azalması gerekiyor aslında inşallah bi an önce kurtulursunuzKizlar oglum 1 saat uyuyup uyandi .Sarki söyledim ,masaj yaptim ,dans ettik hoplattim ziplattim .Sonra aranmaya basladi memeye götürünce agladi .(gazi varken yapiyor )gaz çıkardık. Tekrar teklif ettim almadı .Gittim mama yaptim 60 cc sadece 30 unu içti. Sonra aglamaya basladi .Her zaman ağladığı tonda .Salliyorum ,gezdiriyorum en son kucagima alip birlikte uzandik.Oyle bir bagirdi ki sonra aşıdaki gibi icini cekmeye basladi. 15 dk bagirdi .Apartman inledi resmen .Daha once gozlerinden hic yas gelmemisti .En fazla kirpikleri islanirdi .Boncuk boncuk döküldü . Ne oldu anlamiyorum .Bir yerini incitmiş olabilir miyim
Sana ne oldu canım oğlun mu huysuz başka bişeye mi kızdın?Yemin ediyorum delirmeme çok az kaldı
Buzdolabında 3 gün duruyor ama kapakta değil rafta beklemeli. Bide cam daha sağlıklı. Cam biberon yoksa cam kavonoza koy içeceği zaman biberona alırsınız.Merhaba kuzlar sorumu cavaplarsanız seviniri.
Sütümü plastık bir biberina koyup buz dolabına koysam kac saat bozulmadan durar.
Aglama seklinden anlıyordum derdini. Ama cok siddetli ağlayinca korktumİncitmemissindir merak etme canım. Bizimkinin gözündeki yaş hep hazır bekliyor. İncinsin incinmesin ağlamak hobisi
Bizimki de sürekli oturmak zıplamak istiyor..NasilYarDiyeyim canım benimki yarın 3 aylık olacak hep oturma pozisyonunda tutmak zorunda kalıyorum çünkü hacıyatmaz mübarek doktora sordum desteksiz oturtma dördüncü Ayda bebe yatmaz alabilirsin kucağında o şekilde tutmanın bir zararı Yok dedi. Bebekler bu ayda çevreyi keşfettikleri için normalmiş öyle durmak istemeleri
Canım benim oğlum çok yorgun olunca ve canı acıyınca öyle ağlıyor.Kizlar oglum 1 saat uyuyup uyandi .Sarki söyledim ,masaj yaptim ,dans ettik hoplattim ziplattim .Sonra aranmaya basladi memeye götürünce agladi .(gazi varken yapiyor )gaz çıkardık. Tekrar teklif ettim almadı .Gittim mama yaptim 60 cc sadece 30 unu içti. Sonra aglamaya basladi .Her zaman ağladığı tonda .Salliyorum ,gezdiriyorum en son kucagima alip birlikte uzandik.Oyle bir bagirdi ki sonra aşıdaki gibi icini cekmeye basladi. 15 dk bagirdi .Apartman inledi resmen .Daha once gozlerinden hic yas gelmemisti .En fazla kirpikleri islanirdi .Boncuk boncuk döküldü . Ne oldu anlamiyorum .Bir yerini incitmiş olabilir miyim
Anladım canım çok geçmiş olsun tekrar. Neler yapıyorsun mesela ekstradan temizliği için herhangi bişey önerdi mi doktor?? Ben mesela bazen söylüyorum ellerin temiz mi diye bize gelenlere temiz temiz diyo halbuki bize gelince yıkamamış oluyo nasıl temiz anlamıyorum. Bi daha da bişey diyemiom bazen. Aslında olsun sen yine de bi yıka demem lazımEvet şimdilik antibiyotik gibi bir ilaç kullanıyoruz ve temizliğe çoook dikkat ediyorum. Bir hhafta sonra tekrar testler yapılacak. Amip tedavi edilmezse başka zararlar verebiliyormuş. Dikkat edin bebişlerinize. Elini yıkatmadan kimseye vermeyin kızlar.kimsenin küsmesi onlardan önemli değil. Dediğim gibi ben şimdiye kadar herkese öptürüyordum. Artık tövbe dedim
Bi yeri incinmemiştir merak etme canım bazen öyle çılgın gibi ağlıyorlar sancısı çok olabilir hiç susmazsa yine de bi doktora gidin gazın yavaş yavaş azalması gerekiyor aslında inşallah bi an önce kurtulursunuz
Sana ne oldu canım oğlun mu huysuz başka bişeye mi kızdın?
Buzdolabında 3 gün duruyor ama kapakta değil rafta beklemeli. Bide cam daha sağlıklı. Cam biberon yoksa cam kavonoza koy içeceği zaman biberona alırsınız.
Bişey olmadı bize her zamanki huysuzluklari büyüdükçe şekil değiştiriyor. Net olarak anlıyorum ki çocuğun kişiliği bu. Dün dünyaları içti bugün bugün yarısi kadarını içmiyor. Cok Aç değil ama mama ağzına kendi eli nedeniyle yarım saniye geç ulaştı diye 10 dakika göz yaşları sel oldu aktı apartman ayağa kalkti. O kadar çok bağırıp söyleniyor ki sesi kisildi catallasti ödüm kopuyor soğuk algınlığı mı diye ama yok ne öksürük ne hapşırık bildiğin bağırıp şikayet etmekten sesini kismis. Sesini duyan da çocukla ilgilenmiyorum sanacak ama yok her saniye kucağımda sürekli öpüyorum gülümsüyorum gidikliyorum oyuncakları gösterip gulduruyorum... Hem emzik istiyor uyurken hem tukuruyor. Neyse liste uzun. Evden çıkıp gidecektim yarım saat, eşim ağlatır iyi bakamaz diye kendimi tutuyorum.Aglama seklinden anlıyordum derdini. Ama cok siddetli ağlayinca korktum
Size ne oldu?
Kizlar bebisleri direkt musluktan akan suyla mi yikiyorsunuz?
Ben 3ay kaynatip sogutarak kullandim. Artik kaynatmadan kullanmak istiyorum.
Bişey olmadı bize her zamanki huysuzluklari büyüdükçe şekil değiştiriyor. Net olarak anlıyorum ki çocuğun kişiliği bu. Dün dünyaları içti bugün bugün yarısi kadarını içmiyor. Cok Aç değil ama mama ağzına kendi eli nedeniyle yarım saniye geç ulaştı diye 10 dakika göz yaşları sel oldu aktı apartman ayağa kalkti. O kadar çok bağırıp söyleniyor ki sesi kisildi catallasti ödüm kopuyor soğuk algınlığı mı diye ama yok ne öksürük ne hapşırık bildiğin bağırıp şikayet etmekten sesini kismis. Sesini duyan da çocukla ilgilenmiyorum sanacak ama yok her saniye kucağımda sürekli öpüyorum gülümsüyorum gidikliyorum oyuncakları gösterip gulduruyorum... Hem emzik istiyor uyurken hem tukuruyor. Neyse liste uzun. Evden çıkıp gidecektim yarım saat, eşim ağlatır iyi bakamaz diye kendimi tutuyorum.
Aglama seklinden anlıyordum derdini. Ama cok siddetli ağlayinca korktum
Size ne oldu?
Yaa cnm gaz sancısındandr kıyamam.. dua oku cnm nazarda olmuş olabilirKizlar oglum 1 saat uyuyup uyandi .Sarki söyledim ,masaj yaptim ,dans ettik hoplattim ziplattim .Sonra aranmaya basladi memeye götürünce agladi .(gazi varken yapiyor )gaz çıkardık. Tekrar teklif ettim almadı .Gittim mama yaptim 60 cc sadece 30 unu içti. Sonra aglamaya basladi .Her zaman ağladığı tonda .Salliyorum ,gezdiriyorum en son kucagima alip birlikte uzandik.Oyle bir bagirdi ki sonra aşıdaki gibi icini cekmeye basladi. 15 dk bagirdi .Apartman inledi resmen .Daha once gozlerinden hic yas gelmemisti .En fazla kirpikleri islanirdi .Boncuk boncuk döküldü . Ne oldu anlamiyorum .Bir yerini incitmiş olabilir miyim
Normalde soguk kanliyim aglamalarina karsi. Ama kendime hakim olamadim .Bir de geceden gelen yalnizlik ve yorgunluk .Duygusala bagladim.Bi yeri incinmemiştir merak etme canım bazen öyle çılgın gibi ağlıyorlar sancısı çok olabilir hiç susmazsa yine de bi doktora gidin gazın yavaş yavaş azalması gerekiyor aslında inşallah bi an önce kurtulursunuz
Sana ne oldu canım oğlun mu huysuz başka bişeye mi kızdın?
Buzdolabında 3 gün duruyor ama kapakta değil rafta beklemeli. Bide cam daha sağlıklı. Cam biberon yoksa cam kavonoza koy içeceği zaman biberona alırsınız.
Ayy kiyamam yaa .Hala uyanik ve durup durup icini cekiyor .Bizimki de sürekli oturmak zıplamak istiyor..
Canım benim oğlum çok yorgun olunca ve canı acıyınca öyle ağlıyor.
Geçen kıyafetini çıkarıyordum bir kıyamet kopardı içinm çiz etti.
Meğer kıyafetin ipi parmağına takilmis...
Nasıl icim parçalandı..
Şuan yine öyle huysuzluk yapıyor
ev tipi anakucagi var ona koydum salladım uyudu
Of cok yoruyorlar .Insan bunaliyor.Keske ciksaydin iyi gelirdi.Bişey olmadı bize her zamanki huysuzluklari büyüdükçe şekil değiştiriyor. Net olarak anlıyorum ki çocuğun kişiliği bu. Dün dünyaları içti bugün bugün yarısi kadarını içmiyor. Cok Aç değil ama mama ağzına kendi eli nedeniyle yarım saniye geç ulaştı diye 10 dakika göz yaşları sel oldu aktı apartman ayağa kalkti. O kadar çok bağırıp söyleniyor ki sesi kisildi catallasti ödüm kopuyor soğuk algınlığı mı diye ama yok ne öksürük ne hapşırık bildiğin bağırıp şikayet etmekten sesini kismis. Sesini duyan da çocukla ilgilenmiyorum sanacak ama yok her saniye kucağımda sürekli öpüyorum gülümsüyorum gidikliyorum oyuncakları gösterip gulduruyorum... Hem emzik istiyor uyurken hem tukuruyor. Neyse liste uzun. Evden çıkıp gidecektim yarım saat, eşim ağlatır iyi bakamaz diye kendimi tutuyorum.
Cok degisik bir aglamaydi yaa. Korkutuyor beni .Hala durup durup agliyor .Neyse ki normal aglamasina döndüKorkma canım bizimkide yapıyor bazen hatta uykusunda yapıyor ağlayarak uyanıyor uykusundan karnı ağrıyor diye düşünüyorum ben ..
Olabilir canim .Okuyayim.Uykusunda da agliyor bazen .Yaa cnm gaz sancısındandr kıyamam.. dua oku cnm nazarda olmuş olabilir
Solomombaby .En son 1 bucuk aylikken kullanmistim .Ama cok seviyorum .Havalar sogudugu icin kullanamıyoruz. Bir de dikislerim agriyor .Kızlar kanguru almak istyrm kullanıp tavsiye edeceğinz bir marka var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?