- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #66.961
Neyin sıkıntısıydı bilmiyorum .Ama normal aglamasina döndü cok sukur .Uyuyamadigi icin agliyor simdi de .Afilim92 canım çişini yapmışmıydı bebeğin bazen çişini yaparken azcık zorşanırsa bizimki öle ağlıyo ama yapınca rahatlıo hemen.belki ondandır.inşallah rahatlar hemen.öle içli ağladımı bende dayanamıorum bende ağlıyorum
Aynisini ben de yazdim bi kac sayfa once. Chicco pollyde indirim var suan ondan alasim var. Biraz tepisse antilopla beraber yere yuvarlanir gibi geliyor gozume.Kızlar iyi akşamlar.mama sandalyesi bakıomusunuz? Biz daha 3 aylığız ama bakınıorum yavastan ben.kararsızım ama kimisi ilea antilop dio kimiside daha komplike bişi al dio.karar veren varmı?
Canını acıttığını sanmıyorum kızım anakucağında oyuncaklarıyla oynarken güldüğünün 1 sn sonrasında ağlama krizine girmişti. Benim kız hep ağlak biliyorsun ama o ağlamaya panikten elimdeki çay bardağını yere fırlatmışım o kadar kaybettim kendimi şaşkınlıktanKizlar oglum 1 saat uyuyup uyandi .Sarki söyledim ,masaj yaptim ,dans ettik hoplattim ziplattim .Sonra aranmaya basladi memeye götürünce agladi .(gazi varken yapiyor )gaz çıkardık. Tekrar teklif ettim almadı .Gittim mama yaptim 60 cc sadece 30 unu içti. Sonra aglamaya basladi .Her zaman ağladığı tonda .Salliyorum ,gezdiriyorum en son kucagima alip birlikte uzandik.Oyle bir bagirdi ki sonra aşıdaki gibi icini cekmeye basladi. 15 dk bagirdi .Apartman inledi resmen .Daha once gozlerinden hic yas gelmemisti .En fazla kirpikleri islanirdi .Boncuk boncuk döküldü . Ne oldu anlamiyorum .Bir yerini incitmiş olabilir miyim
Simdi de gozunu kapatti hala ic cekiyor dayanamadim ben de agladim .
Evet yaa aynen. Ne tuhaf bir nesil bunlar .Canını acıttığını sanmıyorum kızım anakucağında oyuncaklarıyla oynarken güldüğünün 1 sn sonrasında ağlama krizine girmişti. Benim kız hep ağlak biliyorsun ama o ağlamaya panikten elimdeki çay bardağını yere fırlatmışım o kadar kaybettim kendimi şaşkınlıktan15 dk sonra tekrar gülüyordu. Akıl almakta bizim çocukların üzerine yok
Evet yaa aynen. Ne tuhaf bir nesil bunlar .
Az once bir haber izledim ve o haberde gelecekteki bizi gördüm.Sen ,ben ,NasilYarDiyeyim ve demlicaykeyfi
Olaya bak simdi
Adam arabada çocuğu bırakıp markete giriyor .Çıktığında çocuk arabada yok.Adam ortalığı yikiyor .Bulun çocuğumu bulun yalvaririm !!! Polis filan gelmis .Karisini ariyorlar adamin .Cocuk kayboldu demek icin .Kadin diyor ki esim markete tek gitti çocuk benim yanimdaydi hep .
Adam hunileri takmış anlayacagin
Ayyy aynı benim eşim. Çocuğa bakayım bunalmayayim diye gözümün içine bakıyor yemek tepsisini önüme getiriyor. Çatalı ağzıma koy desem koyacak yeter ki ona birakmayayim.Normalde soguk kanliyim aglamalarina karsi. Ama kendime hakim olamadim .Bir de geceden gelen yalnizlik ve yorgunluk .Duygusala bagladim.
Ayy kiyamam yaa .Hala uyanik ve durup durup icini cekiyor .
Of cok yoruyorlar .Insan bunaliyor.Keske ciksaydin iyi gelirdi.
Gecen hafta arabada bebege aldigim kıyafet poşeti kalmis.Esime getir dedim.Sonra diye salladi.2 3 saat sonra ustumu giydim.Cocuga 1 2 saat bak ben dolasip gelcem arabanin anahtarini ver dedim .Niye gidiyorsun ,nere gidiyorsun ,bizi bırakıp gitme,nerden esti biri mi çağırdı ,o zaman oglunla git aglar bu kesin vs vs ...Ya tamam bi sus bi yere gitmiyorum posetleri getircem dedim .Derin bir nefes aldiNormalde de idare edebiliyor çocuğu .Demek ki bas basa olmaktan korkuyor .
Cok degisik bir aglamaydi yaa. Korkutuyor beni .Hala durup durup agliyor .Neyse ki normal aglamasina döndü
Mutfağa da gidemedim buz gibi. Esim de yok .Yemek soyledim yedim .Coktan hak etmistim
Olabilir canim .Okuyayim.Uykusunda da agliyor bazen .
Solomombaby .En son 1 bucuk aylikken kullanmistim .Ama cok seviyorum .Havalar sogudugu icin kullanamıyoruz. Bir de dikislerim agriyor .
Aynı benimki de, bugün uyuttum az markete gideyim dedim. Ben giderim diyo ya ben gitmek istiyorum dedim birsey olursa sorumluluk ona ait değilmiş, nasıl ya ben gidip kızın babası kimse onu bulayım o zaman dedim ne biçim konuşuyormuşum. Sen ne biçim konuşuyorsun sadece benimmi bu çocuk sorumluluk sana ait demek neyin nesi nasıl babasın sen dedim özür diliyor. Hakikaten kafasız ama onu farkettim dün akşam ben mutfaktaydım buda çocuğu güldürüyor bizim kız zaten tükürüğünde boğulma becerisine sahip yine nefessiz kalmış al çocuğu yüz üstü cevir bi sırtına vur dimi bu salak bana bağırıyor cocuk gitti diye nasıl ışık hızıyla yetişip cevirdim cocugu bilmiyorum. Yarım saat azar kaydım adama açtım eline youtube videosu evde bebek boyunda oyuncak et bebek var onuda verdim eline git yarım saat izle uygulamalı göstereceksin dedim oturdu onu çalıştı.Ayyy aynı benim eşim. Çocuğa bakayım bunalmayayim diye gözümün içine bakıyor yemek tepsisini önüme getiriyor. Çatalı ağzıma koy desem koyacak yeter ki ona birakmayayim.
Hakikaten hava almamız lazım yalnız basimiza
Bir anda mi oluyor acaba ?Olsa fark edilir demi ?Siz soyleyince ben de baktim bir sey goremedim .Acaba var da ben mi gormuyorum .Gerci benimki keltos .Olsa hemen bilinirKızlar az önce çocuğu banyo yaptirmadan kafasına zeytinyağı sürdüm. Makyaj temizleme pamuguna döküp biiir güzel yedirdim konak olan bolume. 5 dk bekledim sonra da tarakla taradim. İnanır misiniz bir avuç büyük kepek gibi kabuklar çıktı. Foto koycaktim da mideniz kalkmasin. Sonra yıkadım çocuğu. Şuan görmüyorum konak ama bir kez daha yapıcam yarın bence tamamen geçecek bu şekilde.
C cisse0932 de karbonatlı suyla yapmisti
bir gun bebeyi babayla birakirsam ne halde bulurum merak ediyorumEvet yaa aynen. Ne tuhaf bir nesil bunlar .
Az once bir haber izledim ve o haberde gelecekteki bizi gördüm.Sen ,ben ,NasilYarDiyeyim ve demlicaykeyfi
Olaya bak simdi
Adam arabada çocuğu bırakıp markete giriyor .Çıktığında çocuk arabada yok.Adam ortalığı yikiyor .Bulun çocuğumu bulun yalvaririm !!! Polis filan gelmis .Karisini ariyorlar adamin .Cocuk kayboldu demek icin .Kadin diyor ki esim markete tek gitti çocuk benim yanimdaydi hep .
Allah korusun meleklerimizi .Yaa cok hossun .Okurken tebessum ettim .Bu topikte en merak ettiğim annelerden birisin.Aynı benimki de, bugün uyuttum az markete gideyim dedim. Ben giderim diyo ya ben gitmek istiyorum dedim birsey olursa sorumluluk ona ait değilmiş, nasıl ya ben gidip kızın babası kimse onu bulayım o zaman dedim ne biçim konuşuyormuşum. Sen ne biçim konuşuyorsun sadece benimmi bu çocuk sorumluluk sana ait demek neyin nesi nasıl babasın sen dedim özür diliyor. Hakikaten kafasız ama onu farkettim dün akşam ben mutfaktaydım buda çocuğu güldürüyor bizim kız zaten tükürüğünde boğulma becerisine sahip yine nefessiz kalmış al çocuğu yüz üstü cevir bi sırtına vur dimi bu salak bana bağırıyor cocuk gitti diye nasıl ışık hızıyla yetişip cevirdim cocugu bilmiyorum. Yarım saat azar kaydım adama açtım eline youtube videosu evde bebek boyunda oyuncak et bebek var onuda verdim eline git yarım saat izle uygulamalı göstereceksin dedim oturdu onu çalıştı.
Aynı benimki de, bugün uyuttum az markete gideyim dedim. Ben giderim diyo ya ben gitmek istiyorum dedim birsey olursa sorumluluk ona ait değilmiş, nasıl ya ben gidip kızın babası kimse onu bulayım o zaman dedim ne biçim konuşuyormuşum. Sen ne biçim konuşuyorsun sadece benimmi bu çocuk sorumluluk sana ait demek neyin nesi nasıl babasın sen dedim özür diliyor. Hakikaten kafasız ama onu farkettim dün akşam ben mutfaktaydım buda çocuğu güldürüyor bizim kız zaten tükürüğünde boğulma becerisine sahip yine nefessiz kalmış al çocuğu yüz üstü cevir bi sırtına vur dimi bu salak bana bağırıyor cocuk gitti diye nasıl ışık hızıyla yetişip cevirdim cocugu bilmiyorum. Yarım saat azar kaydım adama açtım eline youtube videosu evde bebek boyunda oyuncak et bebek var onuda verdim eline git yarım saat izle uygulamalı göstereceksin dedim oturdu onu çalıştı.
Benim annemlerde 1 haftadır bizimle .Benzer şeyleri yaşıyoruz. müthiş alınganlar. Yalnız değilsin yani canım.Burayı dertli analar başlığı olarak mı değiştirsek acaba. Ben de biraz değişiklik olsun diye annemin yaşadığı şehire geldim ama daha beter huzurum kaçtı bizim bebek hayatında hiç ağlamadığı kadar çok ağladı bütün kadınlar başıma üşüştü hele annem çıldırdı hepsini dışarı çıkartıp derdini anlamaya çalışıyorum böcek mi ısırdı falan diye gittiğimiz yer bahçe içindeydi o esnada bizimki ağladı işte sonuç annem bana küstü vicdansız naneymişim ben oğlanı anlatmaktan zevk alıyormuşum da bilmem ne. Başkası söylese daha yüzün bakmam ama beni çok yoruyor annem tamam çok yardımcı oluyor ama sizde de kendi anneleriniz de durumlar nasıl ne yapmak lazım bilmiyorum ki
Kizlar anne bebek senligi kapsaminda hepsiburada chicco polly 560 lira olmus. Sizce almali mi? İkea antiloplar cok egreti gorunuyor gozume sanki az tepisse devrilcek gibi.
Kızlar iyi akşamlar.mama sandalyesi bakıomusunuz? Biz daha 3 aylığız ama bakınıorum yavastan ben.kararsızım ama kimisi ilea antilop dio kimiside daha komplike bişi al dio.karar veren varmı?
Olaya bak simdi
Belki birgün bir yerlerde karşılaşırız nasip :) hayırlısıyla şu sıpaları bi büyütelimde kolik anneler zirvesi yaparız. Hızlı tren sağolsunAllah korusun meleklerimizi .Yaa cok hossun .Okurken tebessum ettim .Bu topikte en merak ettiğim annelerden birisin.
Olaya bak simdi
Adam hunileri takmış anlayacagin[/QUOTE
Eşinin tepkisinde bu hikayede çok tatlı güldürdün beni :))
Burasi Konya .Benden once Mevlana gel demis beklerizBelki birgün bir yerlerde karşılaşırız nasip :) hayırlısıyla şu sıpaları bi büyütelimde kolik anneler zirvesi yaparız. Hızlı tren sağolsun
Görürsün canım çok saçı olsa iyi bak diyecektim de seyrekse hemen farkedersin. Bizimkinin aşırı saçı olduğu için çok zor gördüm kimbilir ne zaman oluştu 3. ayda farkettimBir anda mi oluyor acaba ?Olsa fark edilir demi ?Siz soyleyince ben de baktim bir sey goremedim .Acaba var da ben mi gormuyorum .Gerci benimki keltos .Olsa hemen bilinir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?