2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar iyi akşamlar.mama sandalyesi bakıomusunuz? Biz daha 3 aylığız ama bakınıorum yavastan ben.kararsızım ama kimisi ilea antilop dio kimiside daha komplike bişi al dio.karar veren varmı?

Neyin sıkıntısıydı bilmiyorum .Ama normal aglamasina döndü cok sukur .Uyuyamadigi icin agliyor simdi de .

Kızlar mama sandalyesi falan daha ben bakmadım araştırmayı falan da başlamadım açıkçası Mama sandalyesini aktif olarak kullanan hiç kimseyi tanımadım

Kızlar iyi akşamlar.mama sandalyesi bakıomusunuz? Biz daha 3 aylığız ama bakınıorum yavastan ben.kararsızım ama kimisi ilea antilop dio kimiside daha komplike bişi al dio.karar veren varmı?
Aynisini ben de yazdim bi kac sayfa once. Chicco pollyde indirim var suan ondan alasim var. Biraz tepisse antilopla beraber yere yuvarlanir gibi geliyor gozume.

Canını acıttığını sanmıyorum kızım anakucağında oyuncaklarıyla oynarken güldüğünün 1 sn sonrasında ağlama krizine girmişti. Benim kız hep ağlak biliyorsun ama o ağlamaya panikten elimdeki çay bardağını yere fırlatmışım o kadar kaybettim kendimi şaşkınlıktan 15 dk sonra tekrar gülüyordu. Akıl almakta bizim çocukların üzerine yok

Evet yaa aynen. Ne tuhaf bir nesil bunlar .
Az once bir haber izledim ve o haberde gelecekteki bizi gördüm.Sen ,ben , NasilYarDiyeyim ve demlicaykeyfi
Olaya bak simdi
Adam arabada çocuğu bırakıp markete giriyor .Çıktığında çocuk arabada yok.Adam ortalığı yikiyor .Bulun çocuğumu bulun yalvaririm !!! Polis filan gelmis .Karisini ariyorlar adamin .Cocuk kayboldu demek icin .Kadin diyor ki esim markete tek gitti çocuk benim yanimdaydi hep .
Adam hunileri takmış anlayacagin

Ayyy aynı benim eşim. Çocuğa bakayım bunalmayayim diye gözümün içine bakıyor yemek tepsisini önüme getiriyor. Çatalı ağzıma koy desem koyacak yeter ki ona birakmayayim.
Hakikaten hava almamız lazım yalnız basimiza

Kızlar az önce çocuğu banyo yaptirmadan kafasına zeytinyağı sürdüm. Makyaj temizleme pamuguna döküp biiir güzel yedirdim konak olan bolume. 5 dk bekledim sonra da tarakla taradim. İnanır misiniz bir avuç büyük kepek gibi kabuklar çıktı. Foto koycaktim da mideniz kalkmasin. Sonra yıkadım çocuğu. Şuan görmüyorum konak ama bir kez daha yapıcam yarın bence tamamen geçecek bu şekilde.
C cisse0932 de karbonatlı suyla yapmisti

Aynı benimki de, bugün uyuttum az markete gideyim dedim. Ben giderim diyo ya ben gitmek istiyorum dedim birsey olursa sorumluluk ona ait değilmiş, nasıl ya ben gidip kızın babası kimse onu bulayım o zaman dedim ne biçim konuşuyormuşum. Sen ne biçim konuşuyorsun sadece benimmi bu çocuk sorumluluk sana ait demek neyin nesi nasıl babasın sen dedim özür diliyor. Hakikaten kafasız ama onu farkettim dün akşam ben mutfaktaydım buda çocuğu güldürüyor bizim kız zaten tükürüğünde boğulma becerisine sahip yine nefessiz kalmış al çocuğu yüz üstü cevir bi sırtına vur dimi bu salak bana bağırıyor cocuk gitti diye nasıl ışık hızıyla yetişip cevirdim cocugu bilmiyorum. Yarım saat azar kaydım adama açtım eline youtube videosu evde bebek boyunda oyuncak et bebek var onuda verdim eline git yarım saat izle uygulamalı göstereceksin dedim oturdu onu çalıştı.

Bir anda mi oluyor acaba ?Olsa fark edilir demi ?Siz soyleyince ben de baktim bir sey goremedim .Acaba var da ben mi gormuyorum .Gerci benimki keltos .Olsa hemen bilinir

bir gun bebeyi babayla birakirsam ne halde bulurum merak ediyorum ama cok iyiymis yaa kafalar guzel tabi, yazik

Allah korusun meleklerimizi .Yaa cok hossun .Okurken tebessum ettim .Bu topikte en merak ettiğim annelerden birisin.

Süper taktik :)

Benim annemlerde 1 haftadır bizimle .Benzer şeyleri yaşıyoruz. müthiş alınganlar. Yalnız değilsin yani canım.
Kizlar anne bebek senligi kapsaminda hepsiburada chicco polly 560 lira olmus. Sizce almali mi? İkea antiloplar cok egreti gorunuyor gozume sanki az tepisse devrilcek gibi.

Chicco polly alıcam bende 2 gündür araştırıyorum .IKEA antilopun bacaklarını sevmedim bi de restorant mama sandalyesi gibi hoşuma gitmedi.

Chicco pıly alıcam. Tekerlekli kademeli olması kılıflaeı vs hoşuma gitti. Başka önerilere de açığım

koptummmm

Allah korusun meleklerimizi .Yaa cok hossun .Okurken tebessum ettim .Bu topikte en merak ettiğim annelerden birisin.
Belki birgün bir yerlerde karşılaşırız nasip :) hayırlısıyla şu sıpaları bi büyütelimde kolik anneler zirvesi yaparız. Hızlı tren sağolsun

Bir anda mi oluyor acaba ?Olsa fark edilir demi ?Siz soyleyince ben de baktim bir sey goremedim .Acaba var da ben mi gormuyorum .Gerci benimki keltos .Olsa hemen bilinir
Görürsün canım çok saçı olsa iyi bak diyecektim de seyrekse hemen farkedersin. Bizimkinin aşırı saçı olduğu için çok zor gördüm kimbilir ne zaman oluştu 3. ayda farkettim

Sizde de bebek emerken söyleniyor mu? Yani emiyor "ııııııgghhh ıghhhhh" diye sesler çıkarıyor. Süt mü gelmiyor acaba. Kendisini arkaya atıyor. Burnunu temizliyorum. Ilk basta nefes alamadigindan mi demistim. Ama yok temiz oldugunda da yapıyor bilemiyorum niye yapıyor. Uyumaya mı çalışıyor uyumak istemiyor mu bilmiyorum ki. Yani böyle yapan varsa bilebilirim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…