2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evi çamaşır suyuyla sildim mesela. Sebze meyveleri sirkeli suda beklet mutlaka dedi. Bir de kakalı bezlerini hiç bir yere temas ettirmiyorum çıkarınca direkt çöpe atıyorum bakteri var sonuçta kakada

Canım çişini yaparken neden zorlanıyor ki? Erkek miydi bebişin sunnetli mı? Aklıma idrar yolu enfeksiyonu geldi çiş yaparken yanma olur cunku

iyi eşin soylenmeden dinliyor seni

C
Canım çişini yaparken neden zorlanıyor ki? Erkek miydi bebişin sunnetli mı? Aklıma idrar yolu enfeksiyonu geldi çiş yaparken yanma olur cunku
Canım sana doktor neden sünneti aradan çıkar dedi ? Bizimkiler 3 ayı geçti daha mı kolay oluyormuş ki?

Her türlü biberon reddi yaşadım ama hiç iih ih diye ses çıkarmadı canım. Tepinip geri atıyor kendini ya da diliyle ittiriyor kafasını çeviriyor bazen hiç ağzını kapatmiyor.

C

Canım sana doktor neden sünneti aradan çıkar dedi ? Bizimkiler 3 ayı geçti daha mı kolay oluyormuş ki?
Büyüyünce daha zor oluyor hareketlenmeden yaptır dedi. Hareketlenmeden ki kastı emeklemek falan herhalde. Aslında dönmeye başlamadan yaptırmak istiyorum ama maddi durumum izin vermiyor suanda

Büyüyünce daha zor oluyor hareketlenmeden yaptır dedi. Hareketlenmeden ki kastı emeklemek falan herhalde. Aslında dönmeye başlamadan yaptırmak istiyorum ama maddi durumum izin vermiyor suanda
Anladım canım.. Bi vakit yapılacak illaki...
Kızlar külot bez kullanan var mı? Mavi uçlu yapışkan şeriti söküyor muyuz bu öne mi geliyor arkaya mı hiç anlamadım ben bu bezi. Çocuğa takana kadar ikinci çişini yaptı her taraf çiş oldu

Yok canim. Vermedim deyip gecistirdi. Ama her halinden belliydi verdiği

O kafadan hangisinde Yok ki :) yine iyi eşin karşı çıkıyor benimki annesinin dediği şeyi bana yaptırmaya çalışıyor hep tek mücadele ediyorum.
O daha kötüymüş. Benm ki doktorun ağzından duyduğu için yaptirtmiyo. Su bile verse yanında kızıyor

Bizimkilerin 14. Atak haftası biliyorsun dimi canım belki ondandır. Benimki de normalden çok daha mızmız 2 gündür...

Külot bezin arkadaki mavi bant işi bitince sarıp çöpe atmak içinmiş kızlar..
pek pratik gelmedi ama herhalde alışık olmadığım içindir. 4 paket indirimden aldım mecbur kullanıcam.

Her türlü biberon reddi yaşadım ama hiç iih ih diye ses çıkarmadı canım. Tepinip geri atıyor kendini ya da diliyle ittiriyor kafasını çeviriyor bazen hiç ağzını kapatmiyor.
Yani söylenip duruyor. Sebebini merak etmistim. Agzini kapatmiyor da hem emmek isteyip hem Söyleniyor. Aman bilmiyorum ya

Arkadaşlar bi arkafaş vardı burda ikiz bebekleri vardı erken doğum yapmıştı birisi vefat etmişti allah rahmet eğlesin diğeri için dua ediyorduk en son hastanedeydi yavrucak ismi Ateşti yanılmıyorsam.. Ondan haber var mı hiç ben mi kaçırdım?

Z Zelichka evet ateş çıkmıştı hastaneden en son. Bebisiyle ilgilenmekten giremiyordur

çok iyiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…