- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #66.981
Evi çamaşır suyuyla sildim mesela. Sebze meyveleri sirkeli suda beklet mutlaka dedi. Bir de kakalı bezlerini hiç bir yere temas ettirmiyorum çıkarınca direkt çöpe atıyorum bakteri var sonuçta kakadaAnladım canım çok geçmiş olsun tekrar. Neler yapıyorsun mesela ekstradan temizliği için herhangi bişey önerdi mi doktor?? Ben mesela bazen söylüyorum ellerin temiz mi diye bize gelenlere temiz temiz diyo halbuki bize gelince yıkamamış oluyo nasıl temiz anlamıyorum. Bi daha da bişey diyemiom bazen. Aslında olsun sen yine de bi yıka demem lazım
Canım çişini yaparken neden zorlanıyor ki? Erkek miydi bebişin sunnetli mı? Aklıma idrar yolu enfeksiyonu geldi çiş yaparken yanma olur cunku@Afilim92 canım çişini yapmışmıydı bebeğin bazen çişini yaparken azcık zorşanırsa bizimki öle ağlıyo ama yapınca rahatlıo hemen.belki ondandır.inşallah rahatlar hemen.öle içli ağladımı bende dayanamıorum bende ağlıyorum
Aynı benimki de, bugün uyuttum az markete gideyim dedim. Ben giderim diyo ya ben gitmek istiyorum dedim birsey olursa sorumluluk ona ait değilmiş, nasıl ya ben gidip kızın babası kimse onu bulayım o zaman dedim ne biçim konuşuyormuşum. Sen ne biçim konuşuyorsun sadece benimmi bu çocuk sorumluluk sana ait demek neyin nesi nasıl babasın sen dedim özür diliyor. Hakikaten kafasız ama onu farkettim dün akşam ben mutfaktaydım buda çocuğu güldürüyor bizim kız zaten tükürüğünde boğulma becerisine sahip yine nefessiz kalmış al çocuğu yüz üstü cevir bi sırtına vur dimi bu salak bana bağırıyor cocuk gitti diye nasıl ışık hızıyla yetişip cevirdim cocugu bilmiyorum. Yarım saat azar kaydım adama açtım eline youtube videosu evde bebek boyunda oyuncak et bebek var onuda verdim eline git yarım saat izle uygulamalı göstereceksin dedim oturdu onu çalıştı.
Canım sana doktor neden sünneti aradan çıkar dedi ? Bizimkiler 3 ayı geçti daha mı kolay oluyormuş ki?Canım çişini yaparken neden zorlanıyor ki? Erkek miydi bebişin sunnetli mı? Aklıma idrar yolu enfeksiyonu geldi çiş yaparken yanma olur cunku
Yok söylenmez bizim evin delisi benimiyi eşin soylenmeden dinliyor seni
Her türlü biberon reddi yaşadım ama hiç iih ih diye ses çıkarmadı canım. Tepinip geri atıyor kendini ya da diliyle ittiriyor kafasını çeviriyor bazen hiç ağzını kapatmiyor.Sizde de bebek emerken söyleniyor mu? Yani emiyor "ııııııgghhh ıghhhhh" diye sesler çıkarıyor. Süt mü gelmiyor acaba. Kendisini arkaya atıyor. Burnunu temizliyorum. Ilk basta nefes alamadigindan mi demistim. Ama yok temiz oldugunda da yapıyor bilemiyorum niye yapıyor. Uyumaya mı çalışıyor uyumak istemiyor mu bilmiyorum ki. Yani böyle yapan varsa bilebilirim belki
Büyüyünce daha zor oluyor hareketlenmeden yaptır dedi. Hareketlenmeden ki kastı emeklemek falan herhalde. Aslında dönmeye başlamadan yaptırmak istiyorum ama maddi durumum izin vermiyor suandaC
Canım sana doktor neden sünneti aradan çıkar dedi ? Bizimkiler 3 ayı geçti daha mı kolay oluyormuş ki?
Anladım canım.. Bi vakit yapılacak illaki...Büyüyünce daha zor oluyor hareketlenmeden yaptır dedi. Hareketlenmeden ki kastı emeklemek falan herhalde. Aslında dönmeye başlamadan yaptırmak istiyorum ama maddi durumum izin vermiyor suanda
Teşekkür ederim canım inşallah 4hafta sonra bizimde o değere ulaşır da daha fazla kullanmak zorunda kalmayız.64- 65 çıktı bizim canım, normal dendi
Yok canim. Vermedim deyip gecistirdi. Ama her halinden belliydi verdiğiNeyin kafasını yaşıyorlar ya yuhh .Peki itiraf etti mi ?
Oyle bir soru sorsa evet istemiyorum derim.
Evet canim maalesef.Iste o bagi kullanip her hakka sahip olduklarını düşünüyorlar.
Gazi varken ve uykusuzken cok agliyor
O daha kötüymüş. Benm ki doktorun ağzından duyduğu için yaptirtmiyo. Su bile verse yanında kızıyorO kafadan hangisinde Yok ki :) yine iyi eşin karşı çıkıyor benimki annesinin dediği şeyi bana yaptırmaya çalışıyor hep tek mücadele ediyorum.
Bişey olmadı bize her zamanki huysuzluklari büyüdükçe şekil değiştiriyor. Net olarak anlıyorum ki çocuğun kişiliği bu. Dün dünyaları içti bugün bugün yarısi kadarını içmiyor. Cok Aç değil ama mama ağzına kendi eli nedeniyle yarım saniye geç ulaştı diye 10 dakika göz yaşları sel oldu aktı apartman ayağa kalkti. O kadar çok bağırıp söyleniyor ki sesi kisildi catallasti ödüm kopuyor soğuk algınlığı mı diye ama yok ne öksürük ne hapşırık bildiğin bağırıp şikayet etmekten sesini kismis. Sesini duyan da çocukla ilgilenmiyorum sanacak ama yok her saniye kucağımda sürekli öpüyorum gülümsüyorum gidikliyorum oyuncakları gösterip gulduruyorum... Hem emzik istiyor uyurken hem tukuruyor. Neyse liste uzun. Evden çıkıp gidecektim yarım saat, eşim ağlatır iyi bakamaz diye kendimi tutuyorum.
Anladım canım.. Bi vakit yapılacak illaki...
Kızlar külot bez kullanan var mı? Mavi uçlu yapışkan şeriti söküyor muyuz bu öne mi geliyor arkaya mı hiç anlamadım ben bu bezi. Çocuğa takana kadar ikinci çişini yaptı her taraf çiş oldu
Evet canım güya yarın atak dönemine giriyor ama bizim 10 gündür falan böyle erken mı girdi bilmiyorum ki.Bizimkilerin 14. Atak haftası biliyorsun dimi canım belki ondandır. Benimki de normalden çok daha mızmız 2 gündür...
Evet benimki olsa zeytinyağı gibi suyun üstine çıkar ne yapar ne eder beni suçlu çıkartıriyi eşin soylenmeden dinliyor seni
Yani söylenip duruyor. Sebebini merak etmistim. Agzini kapatmiyor da hem emmek isteyip hem Söyleniyor. Aman bilmiyorum yaHer türlü biberon reddi yaşadım ama hiç iih ih diye ses çıkarmadı canım. Tepinip geri atıyor kendini ya da diliyle ittiriyor kafasını çeviriyor bazen hiç ağzını kapatmiyor.
Z Zelichka evet ateş çıkmıştı hastaneden en son. Bebisiyle ilgilenmekten giremiyordurArkadaşlar bi arkafaş vardı burda ikiz bebekleri vardı erken doğum yapmıştı birisi vefat etmişti allah rahmet eğlesin diğeri için dua ediyorduk en son hastanedeydi yavrucak ismi Ateşti yanılmıyorsam.. Ondan haber var mı hiç ben mi kaçırdım?
Evet yaa aynen. Ne tuhaf bir nesil bunlar .
Az once bir haber izledim ve o haberde gelecekteki bizi gördüm.Sen ,ben ,NasilYarDiyeyim ve @demlicaykeyfi
Olaya bak simdi
Adam arabada çocuğu bırakıp markete giriyor .Çıktığında çocuk arabada yok.Adam ortalığı yikiyor .Bulun çocuğumu bulun yalvaririm !!! Polis filan gelmis .Karisini ariyorlar adamin .Cocuk kayboldu demek icin .Kadin diyor ki esim markete tek gitti çocuk benim yanimdaydi hep .
Adam hunileri takmış anlayacagin
insallah canım, geçmiş olsun bebişe.Teşekkür ederim canım inşallah 4hafta sonra bizimde o değere ulaşır da daha fazla kullanmak zorunda kalmayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?