- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #69.541
Canım benimki de öyle emmeden uyumuyor.. Aslında benim de işime geliyor. Bence güzel bişey hani diğer türlü uyutamazsam o garanti oluyor uykusu varsa eğer.. Ki uyumuyor başka türlü. Heralde kendilerini bi tek öyle rahat ve huzurlu hissediyorlarBizim de 49 gün kaldı ek gıdaya. Gün sayıyorum artık. Belki o zaman biraz da olsa düzelir diyeo iyi olsun diye uğraşıyorum, her şeyi deniyorum ama yine kötü yine kötü bazen acaba iyilik değil de kötülük mü yapıyorum direterek diye düşünüyorum. Ama mama da sağlıklı değil ki, anne sütünün yanından geçemez sütüm gelmese tamam yapacak bir şey yok diyeceğim ama geliyor da. Aslında uykuya başka şekilde dalsa daha kolay olacak ama kabul etmiyor hiçbir yöntemi. İlla emecek uyumak için çok teşekkür ederim :)
Eskiden benim için de sorun değildi ama şuan emerken ağladığı için, emerken ayakta zıplayarak dolaştığım için çok zor. Yarım saat 8 kiloyu zıplayarak emzirmek çok yorucu. Uyuduğu zaman oturuyorum ama sancısı gelince ayağa kalkıp pış pış yapmam gerekiyor. Sonuç olarak hiç dinlenemiyorum.Canım benimki de öyle emmeden uyumuyor.. Aslında benim de işime geliyor. Bence güzel bişey hani diğer türlü uyutamazsam o garanti oluyor uykusu varsa eğer.. Ki uyumuyor başka türlü. Heralde kendilerini bi tek öyle rahat ve huzurlu hissediyorlar
Kaka yı bır türlü vermeyi beceremedik ezberden deneme yanılma ile bıkac kez tekrar ettik süt ve süt ürünleri bide et yediğim zaman kaka yeşil ve arada kan oluyordu bunları kestik şimdi normal renkte ama et olmadan yaşanmaz diyerek büyük konuştum sanırım hep gözümün önünden etler gecıyo kaynım kasap oraya gidip boş çıkmak da en zoruSizin de mi alerji vardı? Eğer süt ürünleri tuketmiyorsan başka seylerle açıklarını kapatman lazım tabii. Takviye kullan
Benimki de sadece emerek uyuyor.Ve uykuya cok zor daldigi icin tekrar tekrar emiyor .Bazen kusuncaya kadar ve goguslerim yara oluyor. Şş pat ı denedim 3 5 kere yok uyumadi .Duzenli ve kararli olmak lazim ama henüz beceremedim.Canım benimki de öyle emmeden uyumuyor.. Aslında benim de işime geliyor. Bence güzel bişey hani diğer türlü uyutamazsam o garanti oluyor uykusu varsa eğer.. Ki uyumuyor başka türlü. Heralde kendilerini bi tek öyle rahat ve huzurlu hissediyorlar
Insallah normal emmeye doner de sen de emzirirken keyif alirsin .Cok zor gercekten. Bazen benimki de huysuzlaninca ayaga kalkip gezdirirerek emziriyorum .Kolum agriyor hemen.Eskiden benim için de sorun değildi ama şuan emerken ağladığı için, emerken ayakta zıplayarak dolaştığım için çok zor. Yarım saat 8 kiloyu zıplayarak emzirmek çok yorucu. Uyuduğu zaman oturuyorum ama sancısı gelince ayağa kalkıp pış pış yapmam gerekiyor. Sonuç olarak hiç dinlenemiyorum.
Bu kitap hangisi? Ben bugün “bebeğiniz uykuyu çok sevecek” diye bir kitap aldım ama daha başlayamadım okumayashealemon bak canım sana verdiğim cevabı da buradan okumusum demek aklımda kalmış
Eki Görüntüle 2201775
Çok zor gerçekten. Oturarak ya da ben uzanırken emip uyusa hiç sorun yok. Gayet mutluydum ben. Her hafta 3 4 kez gezerdik, dışarıda da emzirirdim her yerde. Oturup dizi izlerken de emzirirdim o uyurdu. Her istediğimi yapabiliyordum. Şimdiyse emerken ağladığı, durmadığı için uyuması da iyice zorlaştı. Uykuda da kalamıyor zaten hemen uyanıyor. Şuan bile mız mız. Uyumak istiyor ama uyuyamadı, memede zıplarken bile durmaz konuma geldi de babasına verdim.Benimki de sadece emerek uyuyor.Ve uykuya cok zor daldigi icin tekrar tekrar emiyor .Bazen kusuncaya kadar ve goguslerim yara oluyor. Şş pat ı denedim 3 5 kere yok uyumadi .Duzenli ve kararli olmak lazim ama henüz beceremedim.
Insallah normal emmeye doner de sen de emzirirken keyif alirsin .Cok zor gercekten. Bazen benimki de huysuzlaninca ayaga kalkip gezdirirerek emziriyorum .Kolum agriyor hemen.
Dis bence canm gazimiz bitmeden disimiz basladi hayrola:)Bu gelen diş galiba doktoruna sordum hayırlı olsun dedi
Aynen huniler boy boy vallaDis bence canm gazimiz bitmeden disimiz basladi hayrola:)
Bu kitap hangisi? Ben bugün “bebeğiniz uykuyu çok sevecek” diye bir kitap aldım ama daha başlayamadım okumaya
Aşıda da çok ağladı mı kaç tane yaptılar 1 mi ? Kıyamam ya alı sonrası çok huysuz olmaz inşallah. Allah kolaylık versin şuan nasıl, uyuyor mu ?İnce giydirdiğim halde ateşi çıktı. Bir de deminden uyurken birden bi ağlamaya başladı. Kıpkırmızı oldu. Sanki bir yerini acıtmışım gibi susmadı hiç. En sonunda sustu uyudu ama hala mızırdanıyor. Gözlerini açamıyor zaten halsizlikten.
Anladım canım evet o kötü işte.. Allah sabır güç kuvvet versin. Şu bebelerin derdi giç bitmiyoEskiden benim için de sorun değildi ama şuan emerken ağladığı için, emerken ayakta zıplayarak dolaştığım için çok zor. Yarım saat 8 kiloyu zıplayarak emzirmek çok yorucu. Uyuduğu zaman oturuyorum ama sancısı gelince ayağa kalkıp pış pış yapmam gerekiyor. Sonuç olarak hiç dinlenemiyorum.
Güb içinde zaten çok yoruluyoruz ben şuan başka bi yönyem o yüzden aramıyorum. Zaten emmesi önemli ben de buna fazlasıyla fırsat veriyorum o da halinden memnun. Bizde de oluyor o bazen hemen uyumuyor. Mesela 40-50 dk emiyor. Tam yatırcam uyanıyor.. Ya uykuyu orda alıyor.. Bazen kısa kesiyorum o zaman da uyanıyor gerçi. Bazen de uyuyor hiç belli olmuyor sağı soluBenimki de sadece emerek uyuyor.Ve uykuya cok zor daldigi icin tekrar tekrar emiyor .Bazen kusuncaya kadar ve goguslerim yara oluyor. Şş pat ı denedim 3 5 kere yok uyumadi .Duzenli ve kararli olmak lazim ama henüz beceremedim.
Insallah normal emmeye doner de sen de emzirirken keyif alirsin .Cok zor gercekten. Bazen benimki de huysuzlaninca ayaga kalkip gezdirirerek emziriyorum .Kolum agriyor hemen.
Sütün nasıl peki memeyi ağzına zorla da olsa aldığında cuk cuk emiyor mu ben de ağlatarak veriyorum resmen yarım saat demişsin ya benimki toplasan 5 dk emiyor zorla yoksa aç bu arada 2-3 çekmede yutkunuyor sanırım süt de azÇok zor gerçekten. Oturarak ya da ben uzanırken emip uyusa hiç sorun yok. Gayet mutluydum ben. Her hafta 3 4 kez gezerdik, dışarıda da emzirirdim her yerde. Oturup dizi izlerken de emzirirdim o uyurdu. Her istediğimi yapabiliyordum. Şimdiyse emerken ağladığı, durmadığı için uyuması da iyice zorlaştı. Uykuda da kalamıyor zaten hemen uyanıyor. Şuan bile mız mız. Uyumak istiyor ama uyuyamadı, memede zıplarken bile durmaz konuma geldi de babasına verdim.
Bu kitap hangisi? Ben bugün “bebeğiniz uykuyu çok sevecek” diye bir kitap aldım ama daha başlayamadım okumaya
Eki Görüntüle 2201788
Bu kitap canım. Kim West metodunu ayrıntılı şekilde anlatıyor ve bir sürü uykuyla ilgili bilgi var. Çok yararlandım hala daha tekrar tekrar okuyorum bazı yerleri. Çocuk bı 6 aylık olsa direk uygulicam da şimdilik 4-5 aylık önerilerini uyguluyorum
Saol canım bu kitaptan memnun kaldın o zaman ben de kararsız kalmıştım alıp almama konusunda Tracy hogg bana biraz fazla kuralcı gibi gelmiştiEki Görüntüle 2201788
Bu kitap canım. Kim West metodunu ayrıntılı şekilde anlatıyor ve bir sürü uykuyla ilgili bilgi var. Çok yararlandım hala daha tekrar tekrar okuyorum bazı yerleri. Çocuk bı 6 aylık olsa direk uygulicam da şimdilik 4-5 aylık önerilerini uyguluyorum
Canm isine yaradimi kitap. Biraz bahsedermsn neler yazio uyurken cok aglamalarindan bahsetmismihadess aldigin kitabin sonlarina geldim.Ben faydali buldum. Ikizlerde uyku egitimi de var icinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?