2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Onları söylemiştim çıkan değere göre diyetimi genişletecekti. Haftasonuna kadar düşün dur şimdi

Kızlar bişey sorucam bende süt ve süt ürünleri kullanmıyorum ama vücudum iyice güçsüz düştü takviye vitamin falan kullansam mesela ocean gibi ondaki kalsiyum yıne etki eder mi bebeğe

Kızlar bişey sorucam bende süt ve süt ürünleri kullanmıyorum ama vücudum iyice güçsüz düştü takviye vitamin falan kullansam mesela ocean gibi ondaki kalsiyum yıne etki eder mi bebeğe
Sizin de mi alerji vardı? Eğer süt ürünleri tuketmiyorsan başka seylerle açıklarını kapatman lazım tabii. Takviye kullan

Kızlar bebeklerin sırtında tam kalçasının üzerinde bir morluk oluyor internetten baktım mongol lekesiymiş adı olurmuş genelde sizde de var mı? Bir de omzunda ve sırtının ortasında var çok değil ama dikkatli bakınca belli sizinkiler nasıl

Damla veriyoruz ama hiçbir şey fark etmiyor maalesef. Tekrar diyete başladım ben de. Bir ay yapacağım belki hafifler sorunlar. Artık ne neden oluyor hiç anlamıyorum. Tükendim
ah canim yaa. Bizim dr.umuz 5.ay bitince ek gidaya baslatacak. Siz 4 ayi bitirdiniz, ek gidaya cok az kaldi. O zaman rahatlarsin insallah. Cok sabrettin, cocuk sutunu alsin diye ugrastin, takdir ediyorum gercekten sabrini çabani emegini.

çok güzel anlatmışsın canımsaol bence maşallah diyelim uyku eğitminde baya bir yol katetmişsin şimdiden ek gıda ve sonrası çok daha rahat olur bence. biberonnun faydası da böyle oluyor işte. bizimki çoktan meme desteğine bağımlı oldu nasıl keserim bilmiyorum gece beslemesi rüya öğünü olayını çok denedim ama bi kere daldığı zaman uyanmıyor zorla ağzına meme versem bile iki çekip 3. de geri dalıyor sonra gecenin kör bi saatinde aç bi şekilde çırpınarak uyanıyor ve benim de uykumun içine ediyor sonra uyu uyuyabilirsen gündüz de mal gibi oluyorum gece 12 sabah 6 kesintisiuyusa bilr razıyım buna çözüm önerisi geliyor mu aklına

Sırtında poposunun üst kısmında misket kadar var doktoruna sormuştum mongol lekesi 1 yaştan sonra kaybolur dedi

Bendeki kitaba bı bakayım canım orda iki tane cozum vardı biri rüya besleme diğeri farklo

Bugün banyo yaptırmıştım az önce bir kaka yaptı yani bi benim tepem kaldı heralde temiz başa çıkamayınca yine banyo yaptırdım. Saçlarım diken diken su an sinirden, o pislik icinde çığlık çığlığa ağladı durdu. Babası biraz daha gelmezse pencereden atlayacağım

ah canim yaa. Bizim dr.umuz 5.ay bitince ek gidaya baslatacak. Siz 4 ayi bitirdiniz, ek gidaya cok az kaldi. O zaman rahatlarsin insallah. Cok sabrettin, cocuk sutunu alsin diye ugrastin, takdir ediyorum gercekten sabrini çabani emegini.
Bizim de 49 gün kaldı ek gıdaya. Gün sayıyorum artık. Belki o zaman biraz da olsa düzelir diye o iyi olsun diye uğraşıyorum, her şeyi deniyorum ama yine kötü yine kötü bazen acaba iyilik değil de kötülük mü yapıyorum direterek diye düşünüyorum. Ama mama da sağlıklı değil ki, anne sütünün yanından geçemez sütüm gelmese tamam yapacak bir şey yok diyeceğim ama geliyor da. Aslında uykuya başka şekilde dalsa daha kolay olacak ama kabul etmiyor hiçbir yöntemi. İlla emecek uyumak için çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…