Neresinden başlıyim anlatmaya bilemedim şimdi.
Sallanarak uyuyordu, onu kestik yani artık sallanmadan uyuyor beşiğinde. Rutinleri uyguluyorum ninni söyleyerek mamasını iciriyorum. Uyanıkken beşiğine yatiriyorum agzina emziğini veriyorum. Mizildansa da bazen ağlasa da sakinlestiriyorum o şekilde uykuya dalıyor. Desteksiz uyku yani. Saat 8 gibi uyuyor. Saat 11 gibi de ben yatmadan mama hazırlıyorum. O uyurken kucağıma alıyorum mamasını iciriyorum hiç uyandırmadan. Sonra yine beşiğine yatiriyorum. Ve ben de yatmaya geçiyorum artık. Sabah 7-8 arasında da uyaniyoruz. Sabaha kadar bazen hiç aglamiyor. Bazen de bir kere acikip ağlıyor. Nadiren de gaz yüzünden ağladığı oluyor. Bu arada odası zifiri karanlık. Perdesi kapalı oluyor.
Sizinkiler anne sütü aldığı için iki kere falan uyanmalari normal. Ama ikiden fazla uyaniyorlarsa muhtemelen açlıktan değil hafif uyandıklarında uykuya geri nasıl dalacaklarini bilmedikleri için agliyorlardir. Bir de gündüz uykularini da aşağı yukarı iyi almış olmaları lazim. Yoksa çok yorgun oldukları için de sık uyanirlar