2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Saol canım bu kitaptan memnun kaldın o zaman ben de kararsız kalmıştım alıp almama konusunda Tracy hogg bana biraz fazla kuralcı gibi gelmişti
Bazi yerlerde esnetiyor canım bu kitabı daha çok beğendim. Örneklerle anlatıyor. Metodu uygulayamasan da çok yararlanacagin şeyler çıkacaktır emin ol. İnsta daki uyku sayfalarındaki bazi bilgiler bu kitaptan alinti

dedigin gibi sutun varken mucadele etmen onun iyiligi icin canim. Sizin de kismetiniz bu sekildeymis. Herkes bir seylerine ugrasiyor işte kimi emmesine kimi uyumasina, gazina, atagina derken bakiyorsun ki 1 ay daha gecmis.

Kızlar bugün tam 4 aylık olduk. Bir aydır hiç mama vermedim. Kızım 600 gr almış ve boyu 3,5 cm uzamış. Normal mi sizce

Toplamda boy ve kilo ne oldu canım ? Birde kaç kilo doğdu , kendi kızımla karşılaştırıcam biraz geriden geliyorda ..

Geçen ay günde 45 ya da 30 cc mama ve anne sütü ile 755 gram almıştı. Mamayı kabul etmiyor artık bıraktık sadece emzirdim . Sütüm yetmez diye korktum.
ben hergun acaba gece uyuyana kadar memede sut biter mi diye korkuyorum canim, buyuk ihtimalle uykuya dalmak icin bos cektigi de oluyor. Emdikten sonra uyumazsa elini emip ne ictiyse cikariyor cunku.

Aşıda da çok ağladı mı kaç tane yaptılar 1 mi ? Kıyamam ya alı sonrası çok huysuz olmaz inşallah. Allah kolaylık versin şuan nasıl, uyuyor mu ?
2 tane bacaktan iğne, bir de ağızdan. İlkini yaparken ağladı, konuşarak ses yaparak sakinleşirdim. Sonra ikincisinde daha çok ağladı, ağızdan olanı da koydukları an eşim kucağına aldı. Biraz pış pış ile sakinledi. Ateşi 36.8di, 1 saattir uyuyordu, uyandı deminden. Ateşi 37.5 olmuş. Mızırdanıyor şuan

Sütüm yeterli geliyor, biraz da tazyikli ama benimki açken hızlı hızlı emip doyuyor ondan sonra şebeklik yapmaya başlıyor. Bizim asıl sorunumuz yarım saat bazen daha fazla süren uyutma için olan. Uyumak istiyor, onun için de emmek istiyor ama ağlıyor. Hoplaya zıplaya emziriyorum. O sırada öyle sürekli emmiyor, hafif hafif emiyor.

dedigin gibi sutun varken mucadele etmen onun iyiligi icin canim. Sizin de kismetiniz bu sekildeymis. Herkes bir seylerine ugrasiyor işte kimi emmesine kimi uyumasina, gazina, atagina derken bakiyorsun ki 1 ay daha gecmis.
Aynen öyle. Bakıyorum da 2 aydır ayakta zıplayarak emzirip uyutuyorum. 3 aydır da yatakta yatamıyorum. Oğlumla salonda oturarak uyuyorum inşallah düzelirler artık. 6. aya gün sayıyorum. Ek gıdaya geçince ve gündüz uyanıklık süreleri 3 saate kadar çıkınca kayınvalideme verip o sırada uyurum en azından diyorum. Gece ayakta dursam da 3 saat gündüz uyumak bile rahatlatır beni çünkü şimdi 5er 10ar dk uyuyup uyanıyorum sürekli.

Toplamda boy ve kilo ne oldu canım ? Birde kaç kilo doğdu , kendi kızımla karşılaştırıcam biraz geriden geliyorda ..
6600 kilosu ve boyu 63 cm. 3880 doğdu 3530 a düştü ilk 4 gün. Boyu 51 cm di. İlk ay az kilo aldı kızım. Sütüm yetmiyordu sonra mamaya başladık. 2 Aydan sonra mama içmek istemedi. Emdikçe sütüm arttı. Son bir aydır mama vermiyorum.

zor gercekten ama gunler bizim lehimize isliyor NasilYarDiyeyim in dedigi gibi. Buyudukce kolaylasacak isimiz. İcabinda verecen babasina parka gidecekler. Baskalari da oyalayabilecek.

Saol canım bizim kız 3500 doğdu kilo kaybı hiç olmadı şuan 3,5 aylık 6.100 gr falan kilosu boyu da 60-61 arası o zaman çokta geriden gelmiyor kızım sadece biraz kilo alımımız düşük , teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…