2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnce giydirdiğim halde ateşi çıktı. Bir de deminden uyurken birden bi ağlamaya başladı. Kıpkırmızı oldu. Sanki bir yerini acıtmışım gibi susmadı hiç. En sonunda sustu uyudu ama hala mızırdanıyor. Gözlerini açamıyor zaten halsizlikten.

canim sizin emme duzeni intoleranstan dolayi degil miydi? Duzelme oldu mu damladan sonra?

Arkadaşlar, ailemin yanına geldim verem aşısının ikinci doz zamanı da geldi aşıyı geldiğim yerdeki sağlık ocağında yaptırsam bir sorun olmaz değil mi

Yani dördüncü ayda yapılan aşı, o değil mş
4. Ay aşısından mı bahsediyosun? Yok yok verem aşısı kola yapılandı o bitti artık. 2. Ayda iki bacaktan asi oldu ya, onların yine bacaktan ikinci dozlari yapılacak. Hiçbir sorun olmaz. Sağlık ocağına asi kartinla git yapmak zorundalar

Cankuş siz gaita testi yaptırmışmıydınız. Calprotectin 57 çıkmış, 50 altı negatif 50 120 arası sınır değer yazıyor. Babası ancak haftasonu gidebilir acıbademe acaba ne anlama geliyordur
Hayır canım biz yaptirmamistik daha çocuk duzelince gerek duymadık. O bahsettiğin değer bağırsaktaki iltihabın miktariymis. Test yapılan labda sınır değerler bahsettiğin şekilde olduğuna göre sizde alerji var ya da yok denilemez bence. Doktorun daha iyi bilir tabiki ben alerji gruplarından okuduğum kadarıyla yorum yapıyorum. Yalnız bu değeri senin diyet yapman ve çocuğa alerji maması icirmen düşürmüş olabilir. Yani süt ürünü versen çocuğa muhtemelen daha yüksek çıkardı. Ya da eskiden vardır ama yavaş yavaş geçiyordur artık öyle biseyler de olabilir.
Doktora süt ürünü tüketmedigini ve pregomin kullandığını mutlaka soyleyin

Arkadaşlar, ailemin yanına geldim verem aşısının ikinci doz zamanı da geldi aşıyı geldiğim yerdeki sağlık ocağında yaptırsam bir sorun olmaz değil mi
verem asisi sadece 2.ayda ve tek doz canim.
4.ayda 2de bacaktan yapilan asilar tekrarlaniyor. Verem koldan yapildi 1 seferlik. Bulundugun yerde yaparlar diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…