2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Estağfurullah canım. Hakikaten ahlak yoksunu insan çok bunlarda .

D dehaaa once yazdigimi kopyalıyorum
Kizlar kimdi hatirlamiyorum.Okudugum kitabin yorumunu sormuştu. (Bebeginiz Uykuyu Çok Sevecek )
90 sayfa okudum .Donemlere ayrilip anlatilmis .Bu hosuma gitti .Yanlis uyutma yontemlerinden bahsediyor. Hepimizin bildiği seyler olsa da detayları var.Uyku evrelerinden bahsetmis .Yanlis ebeveyn tutumlarından falan.
Mesela bebek bizle ayni yatağı paylastigi zaman bağımsız bir benlik gelistirmesi zorlaşıyormus .Ki bunu bildigim halde milyon kere uyandığı icin ilk gunden beri benimle uyuyor.
Uyku evreleri arasindaki gecislerde biz bebegi uyandi diye mudahale ediyoruz ya bu cok yanlışmış. Mesela kolunu kıpırdatti hemen pispisla ,ses cikariyor uyanacak pispislayayim /kucagima alayim aman uyanmasin vs.
Bebek tam uyanmadan dokunmuyoruz yani .Aksi halde ilerleyen aylarda bebekte bunlar alışkanlık yapiyormus .2.evreden 3.evreye geçerken o pispislamayi istiyormus ve biz yoksak direk uyaniyormus .
Neyse boyle uzayip gidiyor. Ben uyku egitimi vermeye cok istekliydim ama su an askiya aldim.Devamini getiremeyecegimi biliyorum .Benimki emerek uyuyor ve boyle bebeklere egitim verirken babanin bas rolde olmasi daha iyiymis.Ee esim cok gec geliyor .Egitimde sureklilik onemli .O yuzden uygulayamam

Ay kendim hastayken hayat cok zor yaa... Tek olmak cok zor.
seni çook iyi anlıyorum geçmiş olsun. bedenen güçlü olman önemli eve marketten sipariş verme imkanın varsa hızlı ama doyurucu bişiler istesen yumurta veya haşlamalık tavuk gibi eczaneden de vitamin desteği bazı eczaneler eve getiriyor böylece evden çıkmamış olursun

Gecmis olsun canim.Forse nin tarifini uygula .
sag ol canim. Sen nasilsin, bebis iyi mi?
alisverisi migros sanal marketten yapiyorum canim. Vitamin de var, onu da icmesem zaten ne olurdu halim. bebekten once grip olunca 1 hafta yatardim da
Tontonlar simdi oyun ilgi bekliyor

sag ol canim. Sen nasilsin, bebis iyi mi?

alisverisi migros sanal marketten yapiyorum canim. Vitamin de var, onu da icmesem zaten ne olurdu halim. bebekten once grip olunca 1 hafta yatardim da
Tontonlar simdi oyun ilgi bekliyor
Iyiyim şükür. Benimkiyle sabahladik .Yuzum gözüm sis .Simdi uyuttum .Uyaninca kanguruyla dışarı cikarcam.Ama korkuyorum yine ortalığı yıkarsa diye

Iyiyim şükür. Benimkiyle sabahladik .Yuzum gözüm sis .Simdi uyuttum .Uyaninca kanguruyla dışarı cikarcam.Ama korkuyorum yine ortalığı yıkarsa diye
Çıkar canım alışsın, saaat beş bucukta sütünü içirdim gazını çıkarırken kaka yaptı, temizlerken tamamen uyandı uyutmaya çalışırken bir daha kaka yaptı ve bir daha uyumadı o saatte ne Kakası yaa

Oyun halımız bozulmuş olabilir mi daha 1 ay oldu alalı. Piyanosu sürekli aynı ritmi tekrarlıyor bassanda basmasan da yoksa pilleri mi azaldı anlamadım ki. Bozulduysa çok üzülürüm 1 ayda bozulucak şeye mi para verdim.

Benimki de 5 6 da yaparsa 7 gibi tekrar uyuyor.Yapinca seviniyorum :) Of düşünüyorum da fazla uzaklasamayiz .En yakin Bim var .Bugun de cuma degil .Neyse tatli alir cikariz .Bim deki tatlilari öğrenciyken caresizlikten yerdik. Simdi yapamıyorum yine caresizlikten

Pili zayıflamış tir .Ben de gecen gun degistirdim .Takili kaliyordu ayni seyde .

Bim ve a101 öğrenci bekar işi, sufle alıyordum ikisinden birinden mikrodalgada hemen oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…