- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #69.641
Bizde de ayrılma gündeme geldi eşim hiç kabul etmedi, k.validd ve tarafından bir sorun olunca aklıma hep o kararım gelirAyrılmak isteyen kardeşinmi karşı tarafin tutumu ne ? Ben iliskilerde kız tarafıyım nikaha rağmen ayrılmayı göze aldıysa haklılık payı illaki vardır diye düşünüyorum. Ben ayrılmayı çok istedim mesela ama eşim hiç zikretmedi sürekli yolumdan çevirmeye çalıştı başardıda hala daha aslında ayrılsaydım olurdu diyorum oda biliyor
Benim eşimin ailesi benden çekiniyor. Gelen giden arayan soran yok, gelmek isterlerse arayıp izin alırlar. Zaten kayınvalide falan problem yapsa boşanırım acımam, adamın babasının emeği yoktur benim kadar esimin üzerinde susuyorlar o yüzdenBizde de ayrılma gündeme geldi eşim hiç kabul etmedi, k.validd ve tarafından bir sorun olunca aklıma hep o kararım gelir
Evet bazen kendisi çıkarabiliyor ama hala sorun devam ediyor ,hala az uyuyor .gaz devam ediyor diyorsun yani... Cikin canim durmazsa donersiniz. Dr 10 dk da olsa hava alsin diyor. Kangurunun yenidogan aparatini kullaniyor musun hala
en ufak kavgada ayrilacakmis madem, bunca yildir ve nikahtan once akli neredeymis beyefendinin? Kiskancliksa ilk defa olan bir sey degildir ki. Tanimis olmalilar birbirlerini diye dusunuyorum. Ama ben mudanesizim, buyur kapi orada derim yani...Kızlar çok farklı bir konuda görüşünüze ihtiyacım var. Kızkardeşim eylülde nikah yaptı çocuk bizim lise arkadaşımız 5yıllık birliktelikleri vardı. Seneye yaza düğün tarihi aldılar salonu tuttular. Nikahı kardeşim işe başlayacaktı çeyiz parasını alsın diye önden yaptılar . Şimdi kıskançlığı sebep gösterip ayrılmak istiyor kardeşimden. Bizimkinde de hata var ama ilk kavga da yarışmada böyle yapılır mı? Aralarında beş yaş var .ama ikiside olgun değil evliliği oyun sanıyorlar. Böyleyken devam etmeleri sağlıklı mı? Araya girip uzlaştırıcı bir tutum sergilemeli mi?
Cok iyi canim masallah. Gaz sancisi da azalir ve biter insallah en kisa zamanda. O zaman rahaat rahat uyur, uyuyamadigi gunlerin acisini cikarir merak etme.Evet bazen kendisi çıkarabiliyor ama hala sorun devam ediyor ,hala az uyuyor .
Gezmeye cikardim .45 dk yürüdüm uyusun diye.Yarim saat uyudu şükür.
Canım ya tarifini paylaşır mısın? Benim tarif sirkeli idi hoşuma gitmedi, Bi de seninkini deniyeyimYumurta yerine maden suyu süt yoğurt yerine demlenmiş çayla kek yaptım ben efsane oldu :)
Ayrılmak isteyen kardeşinmi karşı tarafin tutumu ne ? Ben iliskilerde kız tarafıyım nikaha rağmen ayrılmayı göze aldıysa haklılık payı illaki vardır diye düşünüyorum. Ben ayrılmayı çok istedim mesela ama eşim hiç zikretmedi sürekli yolumdan çevirmeye çalıştı başardıda hala daha aslında ayrılsaydım olurdu diyorum oda biliyor
Insallah .Sizde durumlar nasil ?Cok iyi canim masallah. Gaz sancisi da azalir ve biter insallah en kisa zamanda. O zaman rahaat rahat uyur, uyuyamadigi gunlerin acisini cikarir merak etme.
Bende de prego piyanolu oyun halısı var bizimki 1 ayı geçti çalışıyor hala belki pili bitmiştir.Oyun halımız bozulmuş olabilir mi daha 1 ay oldu alalı. Piyanosu sürekli aynı ritmi tekrarlıyor bassanda basmasan da yoksa pilleri mi azaldı anlamadım ki. Bozulduysa çok üzülürüm 1 ayda bozulucak şeye mi para verdim.
Ayrılmak isteyen erkek. Kıskançlıktan yorulmuş ilişkileri yıpranmış. Yeni mi aklına geldi dedim madem öyle niye nikah masasına oturdun. Şimdi aralarını yapsak ilerde senin gibi düşünür mü çok zor işlerAyrılmak isteyen kardeşinmi karşı tarafin tutumu ne ? Ben iliskilerde kız tarafıyım nikaha rağmen ayrılmayı göze aldıysa haklılık payı illaki vardır diye düşünüyorum. Ben ayrılmayı çok istedim mesela ama eşim hiç zikretmedi sürekli yolumdan çevirmeye çalıştı başardıda hala daha aslında ayrılsaydım olurdu diyorum oda biliyor
Ay kendim hastayken hayat cok zor yaa... Tek olmak cok zor.
Bir haftada oldu her şey. İçinde biriktirmiş demek ufak bir olayda döküldü . Kıskançlık daha öncede olmuş bizimki söz verip aynı hatayı tekrarlamış .Ama nikah öncesi oturup konuşmuşlar. Ben seninle her türlü mutlu olurum demiş. Resmen ortada bırakıyor kızı .haklı olarak evlenmeden boşanmış olcam ilerde nasıl anlatırım bu durumu diye düşünüyor. Küçük de değil 30 yaşında adam bunu yapan.en ufak kavgada ayrilacakmis madem, bunca yildir ve nikahtan once akli neredeymis beyefendinin? Kiskancliksa ilk defa olan bir sey degildir ki. Tanimis olmalilar birbirlerini diye dusunuyorum. Ama ben mudanesizim, buyur kapi orada derim yani...
Ki bebek dogdugunda ve durmadigi hep agladigi zaman esim keske evlenip de bu sorumluluklari almasaydim dedi, bana.bir daha bu lafi edersen cocugumu alir giderim senin baban yok derim dedim...
Cnm öncelikle haklarında hayırlısı olsun inşallahBir haftada oldu her şey. İçinde biriktirmiş demek ufak bir olayda döküldü . Kıskançlık daha öncede olmuş bizimki söz verip aynı hatayı tekrarlamış .Ama nikah öncesi oturup konuşmuşlar. Ben seninle her türlü mutlu olurum demiş. Resmen ortada bırakıyor kızı .haklı olarak evlenmeden boşanmış olcam ilerde nasıl anlatırım bu durumu diye düşünüyor. Küçük de değil 30 yaşında adam bunu yapan.
Aynen benim de bisküvi çay keyfi yapasım geliyor sonra gelsin kilolar
İlişkilerin farklı boyutları var malum kız belki kıskançlık sebebi gösteriyor ama arkasında başka bişi olabilir eğer evliliğin ciddiyetinde değilse evlenip boşanmış olmanın psikolojik olarak yıpratıcı olabileceği ve kocasını seviyorsa ileride pişman olabileceği hatırlatılabilir ama ciddiyse de düğünden önce yol yakınken dönmesi daha iyi olur yetişkin insanlar neticedeKızlar çok farklı bir konuda görüşünüze ihtiyacım var. Kızkardeşim eylülde nikah yaptı çocuk bizim lise arkadaşımız 5yıllık birliktelikleri vardı. Seneye yaza düğün tarihi aldılar salonu tuttular. Nikahı kardeşim işe başlayacaktı çeyiz parasını alsın diye önden yaptılar . Şimdi kıskançlığı sebep gösterip ayrılmak istiyor kardeşimden. Bizimkinde de hata var ama ilk kavga da yarışmada böyle yapılır mı? Aralarında beş yaş var .ama ikiside olgun değil evliliği oyun sanıyorlar. Böyleyken devam etmeleri sağlıklı mı? Araya girip uzlaştırıcı bir tutum sergilemeli mi?
3 yumurta, 1.5 su bardağı şeker, 1.5 su bardağı soğumuş çay demi, 2 paket vanilya yada 1 tatlı kaşığı tarçın, 2 paket k.tozu, 1 bardaktan 1 parmak eksik sıvıyağ, 2 yemek kaşığı kakao 3 bardak un benim diyetimde yumurta var diye yumurtalıda yaptım yerine 1 şişe maden suyu koyup unu göz kararı artırarakta yaptım. Yumurta yerine geçen alternatiflerde kullanilabilir. http://samtima.blogspot.com/2013/01/yumurta-yerine-kullanilabilecek.html?m=1Canım ya tarifini paylaşır mısın? Benim tarif sirkeli idi hoşuma gitmedi, Bi de seninkini deniyeyim
Ayrılmak isteyen erkekse simdi bunu yapan ileride ne yapmaz diyorum ben su an tam kardeşini el üzerinde tutması gereken zaman bence totosunu kaldırmayın devam etmesini istiyorsa o yapıcı olsunAyrılmak isteyen erkek. Kıskançlıktan yorulmuş ilişkileri yıpranmış. Yeni mi aklına geldi dedim madem öyle niye nikah masasına oturdun. Şimdi aralarını yapsak ilerde senin gibi düşünür mü çok zor işler
Hemen aldım tarifi ben de nefis yemek tarifleri sitesinden sütsüz yoğurtsuz poğaça tarifleri görmüştüm ama daha deneyemedim. Bir de ekmek yiyormusun içinde süt var mıdır acaba. Ekmeği de evde mi yapsam??3 yumurta, 1.5 su bardağı şeker, 1.5 su bardağı soğumuş çay demi, 2 paket vanilya yada 1 tatlı kaşığı tarçın, 2 paket k.tozu, 1 bardaktan 1 parmak eksik sıvıyağ, 2 yemek kaşığı kakao 3 bardak un benim diyetimde yumurta var diye yumurtalıda yaptım yerine 1 şişe maden suyu koyup unu göz kararı artırarakta yaptım. Yumurta yerine geçen alternatiflerde kullanilabilir. http://samtima.blogspot.com/2013/01/yumurta-yerine-kullanilabilecek.html?m=1
seni tanımayı cok isterdim valla pesss kendini çok güzel ifade ediyorsun net!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?