2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben onuda yiyemiyorum herşeyde süt var

Pili zayıflamış tir .Ben de gecen gun degistirdim .Takili kaliyordu ayni seyde .
Inşallah öyledir canım akşam eşim gelirken pil alsında deniyim elim ayağım gibi olmuştu oyun halısı 10 dk bile dursa bana bi soluk aldırıyor şimdi piyanoya basıyor aynı şey çalınca kızıyor kapatınca daha çok kızıyor asabi kız.

Bizimki de oyun halısında asılı olan dis kasiyiciyi ağzından kaçırınca sinirden titreyerek ağlamaya başlıyor

Arada hayalet gibi hortlayip geliyorum. Genelde hep okuyorum da. Herkese kolay gelsin hanimlar. Bizde ne gece ne gündüz uykusu kaldı. Zaten baştan beri uyku sorundu. Şimdi de vampir gibiyim. Uykusuz yaşıyorum. Bu emzirerek uyutmadan nasıl vazgecicez bilmiyorum. Karni tıka basa doyuyor. En aazındanben öyle sanıyorum çünkü Kusuyor. Uykusu da var esneye esneye bir oluyor, gözler kirmizi. Ama uyumuyorrr. Gezerek emziriyorum yok. Yanıma alıyorum yok. Sırtına pış pış yapayim diyorum. Vurdurmuyor ağlıyor. Emzik almiyor. Aç mi diye mama veriyorum onda da uyumuyor. Bu çocuğun derdi ne anlamıyorum.
Ayakta sallanmıyor, emzik almıyor, pis pış yaptırmıyor. Başka ne kaldi ki. Nasil uyutuyum ben ((((

Iyiyim şükür. Benimkiyle sabahladik .Yuzum gözüm sis .Simdi uyuttum .Uyaninca kanguruyla dışarı cikarcam.Ama korkuyorum yine ortalığı yıkarsa diye
gaz devam ediyor diyorsun yani... Cikin canim durmazsa donersiniz. Dr 10 dk da olsa hava alsin diyor. Kangurunun yenidogan aparatini kullaniyor musun hala

Markası ne prego bizimki ve pil bitince aynısını yapıyor pillerini degistir canım

Forse cnm senin oğlanda varmı değişiklik ben bugün çapaya getirdim kan aldılar alerji bölümüne sevk ettiler. Bi tur deri hastalığı dedi dr bi nemlendirici yazdı onu aldik şimdi kan sonuçlarını 3 te alicaz dr göstercez.

Kızlar çok farklı bir konuda görüşünüze ihtiyacım var. Kızkardeşim eylülde nikah yaptı çocuk bizim lise arkadaşımız 5yıllık birliktelikleri vardı. Seneye yaza düğün tarihi aldılar salonu tuttular. Nikahı kardeşim işe başlayacaktı çeyiz parasını alsın diye önden yaptılar . Şimdi kıskançlığı sebep gösterip ayrılmak istiyor kardeşimden. Bizimkinde de hata var ama ilk kavga da yarışmada böyle yapılır mı? Aralarında beş yaş var .ama ikiside olgun değil evliliği oyun sanıyorlar. Böyleyken devam etmeleri sağlıklı mı? Araya girip uzlaştırıcı bir tutum sergilemeli mi?

Ben de süt diyetine başladım. Ne zormuş ya. Gerçekten herşeyde süt var. Önce yemek yapamasam da bisküvi kekle idare ediyordum. Şimdi onları da yiyemiyorum. Ama kızım iyi olsun da
Yumurta yerine maden suyu süt yoğurt yerine demlenmiş çayla kek yaptım ben efsane oldu :)

Ayrılmak isteyen kardeşinmi karşı tarafin tutumu ne ? Ben iliskilerde kız tarafıyım nikaha rağmen ayrılmayı göze aldıysa haklılık payı illaki vardır diye düşünüyorum. Ben ayrılmayı çok istedim mesela ama eşim hiç zikretmedi sürekli yolumdan çevirmeye çalıştı başardıda hala daha aslında ayrılsaydım olurdu diyorum oda biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…