2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hemen aldım tarifi ben de nefis yemek tarifleri sitesinden sütsüz yoğurtsuz poğaça tarifleri görmüştüm ama daha deneyemedim. Bir de ekmek yiyormusun içinde süt var mıdır acaba. Ekmeği de evde mi yapsam??
Sordum ben fırına trabzon ekmeği gibi ekşi mayalı olanlarda bazı yerler yoğurt kullanıyormuş normal ekmek un su maya tuz dediler

K koprulu kız kardeşinin durumu için aceleci davranmasınlar derim bana biraz kapris gibi geldi , birde kendileri halletseler daha iyi olur çünkü ilerde sonuç ne olursa oldun size suç bulmasınlar , kendi kararlarının sorumluluğunu alsınlar .

Hemen aldım tarifi ben de nefis yemek tarifleri sitesinden sütsüz yoğurtsuz poğaça tarifleri görmüştüm ama daha deneyemedim. Bir de ekmek yiyormusun içinde süt var mıdır acaba. Ekmeği de evde mi yapsam??
Bana doktor hazır ekmek yeme demişti. Evde yap demişti.

Canim bence cok mudahale etmeyin.Ayril dersiniz siz desteklediniz ben seviyordum diyebilir .Devam et dersiniz sizin yüzünüzden çile cekiyorum .En basta vazgecmek vardi der.
Yani bunlar cok zor meseleler .Kendi duygularına gore hareket etsin. Bir de adam ayrilmak istiyorsa kafasinda bitirmiştir diye düşünüyorum. Sorumluluk agir geliyor bazılarına.

Kizlar hangi aspirator ucunu kullaniyorsunuz ?
Benim aspiratorun kendi uclari yeni bitti .Yedek olarak e bebekten baby plus aldim. Cok hosuma gitti yumusak .Oteki uclari kullanirken cocugun burnu acıyacak diye korkuyordum
Aklinizda olsun 12 tanesi 8 tl .Fiyati iyi mi bilmiyorum.

sonuc ne olur bilmiyorum ama nikah iptali diye bir sey duymustum. Hani kardesin de guvenmis, onceden nikah kiymislar. Bu kadar kolay miymis yani hemen ayrilmayi dile getirmek.
Kardesin iyi dusunsun canim. daha bastan bu sekilde davranan adami bir daha olcup tartsin. Sirf ilerde bu durumu nasil aciklarim diye de bir kere geldigimiz dunyasini bu kisiyle gecirmesi sart degil yani...

Insallah .Sizde durumlar nasil ?
Bizimki de atagin varligini ispatliyor bize hep kucak, ilgi, alaka bekliyor beyimiz. Poposunu kaldirip kendini atiyor, emerken kucaktan, ana kucagindan falan. Zaptedilemez bir hale dogru gidiyor

cok sag ol canim daha dk bir gol bir basladim hasta olmaya

Dışarıya çık bol bol temiz hava al bu aralar havalar çol güzel , biz 3 gündür dışardayız kızımla bugün evde kaldık ama aklımız dışarda kaldı malum bu havalar bir daha bulunmaz :)

En hasından koçum yükselenim aslan

Aslında ilk ve sadece koç yazacaktım az çok anlarım bu işlerden :) ama sen geçen gün kızı evde bırakınca ağladım diyince iki yanına seçenek eklemiştim , çok belli koç olduğun dobralığından , severim koçları.. deli dolu, dobra,eğlenceli ,agresif,çabuk parlayan , ilişkilerinde sadakata önem veren ve uzun soluklu ilişki yaşamayı seven insanlardır ,bir terazi burcu olarak çok eğlenirim koç arkadaşlarımla gülerken gözümden yaş gelmişliği çoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…