2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah cnm sagol altta ikisi birden patlamış birinin ucu Iyce çıkmış diğeri de ne zaman çıkar kımbılır
Bu soğukta dışarıya da çıkamam diş buğdayı için bişeyler yapmak istiyordum bıraz ertelıycem artık

Sagol cnm calpol verdim hiç etkisi olmuyo sanki fitil daha etkili oluyor onuda sürekli vermek istemiyorum

Çok geçmiş olsun. Diş buğdayını bende yapmak istiyordum ama yorulduğuma karar verdim vazgeçtim ben yapınca biraz abartıyorum :)

Bebeğiniz uykuyu çok sevecek diye kitap var. Okuyanlar var mi acaba. Ise yarıyor mu almaya değer mi? Lütfen söyler misiniz?

Hadi bakalim iyi eğlenceler o zaman :)))
Bebeğiniz uykuyu çok sevecek diye kitap var. Okuyanlar var mi acaba. Ise yarıyor mu almaya değer mi? Lütfen söyler misiniz?
Ben okudum .Hala bazen açıp baktığım kısımlar oluyor. Uyku egitimi vermedim mAma diğer tüm bilgilerinden faydalandim .Benim bebek topigin uyumayan efsanelerinden. O yuzden buyuk bir beklentiye girmedim kitabi okurken .Zira orda ne yazarsa yazsin uyku egitimi annenin sabrina ve çabasına bagli .En buyuk faktor de bebegin karakteri bence.Ben degil uyku egitimi normal uyutup besigine alistirmayi denedim 2 3 gun .Bebegim bana küstü resmen .Cok icli benim bebe .

Benimki misafirlikte 5 saat uykusuz kalinca gelirken arabada sızdı. Bu cok nadir olan bir sey .Arabada uyusa bile girerken uyanirdi .Uyanmadi cok şükür .Tabii ben şok .Montunu cikarsam mi cikarmasam mi diye düşündüm. Esim dokunma uyanir dedi. Koydum yataga 10 dk sonra ya bu cocuk terleyecek dedim cikartmaya calisirken uyandirdim .

Bunun formülü filan var mi yolda uyuyan bebek evde uykuya nasil devam ettirilir

Benimki de dalga geçen kisimdan. Parmaginda oynatiyor valla. Simdiki bebeler neci ben anlamıyorum. Gece 12den sonra sabah saat 7ye kadar yarim saat 1 saate kalkti. Gozlerimin alti çift şeritli yola döndü. Kitap yorumu için Sagolun. İşe yarasa da ah alsak

Çok geçmiş olsun. Diş buğdayını bende yapmak istiyordum ama yorulduğuma karar verdim vazgeçtim ben yapınca biraz abartıyorum :)
Çok abartılı bir şey yapmıycam buğdayı Çerezi badem sekerı bıde anı olsun dıye hediyelik ufak bir şey bu kadar bızde adet kapı kapı komşulara ve akrabalara verilir ınsallah uygun zamanda yapmayı istiyorum bakalım nasip

Ben arabadan indiğim gıbı nasılsa yerine koyuyorum genelde astronot montu oluyor üstüne bir şey örtmüyorum

O sık uyanma bizde hep var .Ama kizlar da şikayetci bu aralar.Doymuyor olabilir mi ?Ben gece mamasi verdim iki gun .Gerçektenise yarayacaktı ama gaz yaptı yine uyuyamadi .
Ben arabadan indiğim gıbı nasılsa yerine koyuyorum genelde astronot montu oluyor üstüne bir şey örtmüyorum
Bizim ev hamam .Ince pijama giydirip ince battaniye örtüyorum. Ya bir de biz zaten gece boyu yapisigiz :)

Doymuyor olabilir cunku beni emsin diye mama vermiyorum guya. Ama emecek de sut yok. Anne sütü diye diye kalan psikolojiyi de yediler

Ne güzel sıcak, sizin ev yerden ısıtma ve merkezi dimi , en sevdiğim :)

Nasıl yapılıyor canım diş buğdayı? Evde mi toplanılıyor yoksa senmi kapı kapı dağıtıyorsun? Bende her özel anında ufakda olsa bişey yapmak istiyorum ama hiç bilgimde yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…