- 30 Ağustos 2017
- 90
- 38
- 8
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #76.361
İnşallah cnm sagol altta ikisi birden patlamış birinin ucu Iyce çıkmış diğeri de ne zaman çıkar kımbılırolur canım ama elle tutulacak şekilde olması gerektiği için patates şimdilik olmaz çünkü damağına yapışıyor belki havuç daha uygundur. Püreyi elinle ağzına tıkabiliyor kaşığı ellesin ağzına parmağını itelesin bunlar da blw ye giriyor bence, çünkü bebek keyfini çıkarıyor yemenin.
Ben de görüntülü arama yapıyorum ailem benden uzak şehir dışında sende 3-4 kere görebilirler çocuğumu o yüzden açıyorum kamera. Algısı da oluşmaya başladı orda görüntü var dede anneanne teyzelr var diye söylüyorum bolcana :) teyze geldi mesela hiç yabancılamadı.
ay maşallah çabucak çıkıversin de rahatlasın bebeğin.
Sagol cnm calpol verdim hiç etkisi olmuyo sanki fitil daha etkili oluyor onuda sürekli vermek istemiyorumGeçmiş olsun canım calpol ver yatırmadan önce en azından dinlecnsin kuzum
Bize salon kapalıyken 400 geldi 3+1 evim 3 oda bide mutfak yanıyor işte. Soğuklar arttı diye kombiyi yükselttim bi dahaki ay 500-600 gelebilir. Giyinme odasını kapatmak istiyorum bende. Bebeğin için uyku tulumu bak canım hiç.üstü açıldı mı derdi olmuyor rahat edersin.
Iyı pazarlar
Oğlum cok kötü kaç gündür öksürük burun tıkanıklığı vardı zaten birde diş çıkardı perişan oldu yavrum sürekli eli ağzında acıdan inliyor
Sagol cnm allah razı olsunGeçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun. Diş buğdayını bende yapmak istiyordum ama yorulduğuma karar verdim vazgeçtim ben yapınca biraz abartıyorum :)İnşallah cnm sagol altta ikisi birden patlamış birinin ucu Iyce çıkmış diğeri de ne zaman çıkar kımbılır
Bu soğukta dışarıya da çıkamam diş buğdayı için bişeyler yapmak istiyordum bıraz ertelıycem artık
Hadi bakalim iyi eğlenceler o zaman :)))Göçebe bugün göçmediyarın babası izinli olayı dramatize ederek sen sorumluluktan kaçıyorsuna bağladım. Yarın sabah kıza eşim bakacak, altını değiştirmeyi öğrettim bugün pijamasini bile kız tepindigi için 5 dk da giydirebildi bakalım nasılmış tek bakmak
Ben okudum .Hala bazen açıp baktığım kısımlar oluyor. Uyku egitimi vermedim mAma diğer tüm bilgilerinden faydalandim .Benim bebek topigin uyumayan efsanelerinden. O yuzden buyuk bir beklentiye girmedim kitabi okurken .Zira orda ne yazarsa yazsin uyku egitimi annenin sabrina ve çabasına bagli .En buyuk faktor de bebegin karakteri bence.Ben degil uyku egitimi normal uyutup besigine alistirmayi denedim 2 3 gun .Bebegim bana küstü resmen .Cok icli benim bebe .Bebeğiniz uykuyu çok sevecek diye kitap var. Okuyanlar var mi acaba. Ise yarıyor mu almaya değer mi? Lütfen söyler misiniz?
Benimki de dalga geçen kisimdan. Parmaginda oynatiyor valla. Simdiki bebeler neci ben anlamıyorum. Gece 12den sonra sabah saat 7ye kadar yarim saat 1 saate kalkti. Gozlerimin alti çift şeritli yola döndü. Kitap yorumu için Sagolun. İşe yarasa da ah alsakHadi bakalim iyi eğlenceler o zaman :)))
Ben okudum .Hala bazen açıp baktığım kısımlar oluyor. Uyku egitimi vermedim mAma diğer tüm bilgilerinden faydalandim .Benim bebek topigin uyumayan efsanelerinden. O yuzden buyuk bir beklentiye girmedim kitabi okurken .Zira orda ne yazarsa yazsin uyku egitimi annenin sabrina ve çabasına bagli .En buyuk faktor de bebegin karakteri bence.Ben degil uyku egitimi normal uyutup besigine alistirmayi denedim 2 3 gun .Bebegim bana küstü resmen .Cok icli benim bebe .
Çok abartılı bir şey yapmıycam buğdayı Çerezi badem sekerı bıde anı olsun dıye hediyelik ufak bir şey bu kadar bızde adet kapı kapı komşulara ve akrabalara verilir ınsallah uygun zamanda yapmayı istiyorum bakalım nasipÇok geçmiş olsun. Diş buğdayını bende yapmak istiyordum ama yorulduğuma karar verdim vazgeçtim ben yapınca biraz abartıyorum :)
Ben arabadan indiğim gıbı nasılsa yerine koyuyorum genelde astronot montu oluyor üstüne bir şey örtmüyorumBenimki misafirlikte 5 saat uykusuz kalinca gelirken arabada sızdı. Bu cok nadir olan bir sey .Arabada uyusa bile girerken uyanirdi .Uyanmadi cok şükür .Tabii ben şok .Montunu cikarsam mi cikarmasam mi diye düşündüm. Esim dokunma uyanir dedi. Koydum yataga 10 dk sonra ya bu cocuk terleyecek dedim cikartmaya calisirken uyandirdim .
Bunun formülü filan var mi yolda uyuyan bebek evde uykuya nasil devam ettirilir
O sık uyanma bizde hep var .Ama kizlar da şikayetci bu aralar.Doymuyor olabilir mi ?Ben gece mamasi verdim iki gun .Gerçektenise yarayacaktı ama gaz yaptı yine uyuyamadi .Benimki de dalga geçen kisimdan. Parmaginda oynatiyor valla. Simdiki bebeler neci ben anlamıyorum. Gece 12den sonra sabah saat 7ye kadar yarim saat 1 saate kalkti. Gozlerimin alti çift şeritli yola döndü. Kitap yorumu için Sagolun. İşe yarasa da ah alsak
Bizim ev hamam .Ince pijama giydirip ince battaniye örtüyorum. Ya bir de biz zaten gece boyu yapisigiz :)Ben arabadan indiğim gıbı nasılsa yerine koyuyorum genelde astronot montu oluyor üstüne bir şey örtmüyorum
Benimki misafirlikte 5 saat uykusuz kalinca gelirken arabada sızdı. Bu cok nadir olan bir sey .Arabada uyusa bile girerken uyanirdi .Uyanmadi cok şükür .Tabii ben şok .Montunu cikarsam mi cikarmasam mi diye düşündüm. Esim dokunma uyanir dedi. Koydum yataga 10 dk sonra ya bu cocuk terleyecek dedim cikartmaya calisirken uyandirdim .
Bunun formülü filan var mi yolda uyuyan bebek evde uykuya nasil devam ettirilir
Doymuyor olabilir cunku beni emsin diye mama vermiyorum guya. Ama emecek de sut yok. Anne sütü diye diye kalan psikolojiyi de yedilerO sık uyanma bizde hep var .Ama kizlar da şikayetci bu aralar.Doymuyor olabilir mi ?Ben gece mamasi verdim iki gun .Gerçektenise yarayacaktı ama gaz yaptı yine uyuyamadi .
Bizim ev hamam .Ince pijama giydirip ince battaniye örtüyorum. Ya bir de biz zaten gece boyu yapisigiz :)
Ne güzel sıcak, sizin ev yerden ısıtma ve merkezi dimi , en sevdiğim :)O sık uyanma bizde hep var .Ama kizlar da şikayetci bu aralar.Doymuyor olabilir mi ?Ben gece mamasi verdim iki gun .Gerçektenise yarayacaktı ama gaz yaptı yine uyuyamadi .
Bizim ev hamam .Ince pijama giydirip ince battaniye örtüyorum. Ya bir de biz zaten gece boyu yapisigiz :)
Bence yap gitsinBu saatte süpürge açıp 1 saattir zorla uyuttugum cocugu uyandıran batasıca ruh hastası alt komşu, tepesinde zıplamak içimi soğutmadı. Uyumuyor işte sabahın köründe işe giderken kapısını falan yumruklayasım var. Adi pislik kadın
Nasıl yapılıyor canım diş buğdayı? Evde mi toplanılıyor yoksa senmi kapı kapı dağıtıyorsun? Bende her özel anında ufakda olsa bişey yapmak istiyorum ama hiç bilgimde yok :)Çok abartılı bir şey yapmıycam buğdayı Çerezi badem sekerı bıde anı olsun dıye hediyelik ufak bir şey bu kadar bızde adet kapı kapı komşulara ve akrabalara verilir ınsallah uygun zamanda yapmayı istiyorum bakalım nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?