2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bütün degerlerim yüksekti ama 12. Haftadan sonra her hamileye veriliyormuş bu vitaminler belkide unutmuştur.

dün bende tahlillerimi yorumlattım doktora... sonrasında vitamin kullanmıyorsa vitamin alsın demiş bende gyno ferra sanol aldım onu içicem her gece yatarken içiyorum ben o hapı

Benim demirim 12 çıkmış kesin demir ilacı da vercek bana. Ablam demişti demir ilacı çok bulantı yapar diye siz de öyle diyosunuz... Ben daha yeni yeni kurtuluyorum ya başka yolu yok mu bunun

kızlar günaydın bugün işe gitmek için evden çıktım neyse canım öyle bir şekilde limonata suyu istediki anlatamam tabiri caizse ağzımın suyu akıcak şekilde 7 yada 8 tane yere girdim limonata soruyorum ama elde yapılmış en son kahve dünyası gördüm dedim belki vardır burda neyse girdim içeri limonata varmı diye sordum ama kapalı değil elde yapılmış limonata olacak kasadaki kızda evet var dedi ama ne sevindim neyse aldım limonatayı oturdum nasıl içtiysem bi baktım bitmiş neyse sonuçta buldum ve içtim

Herkese merhabalar arkadaşlar benim doktorum da bana ne vitamin ne de başka bir ilaç verdi bende az önce sağlık ocagindaki hemşireyi aradım sordum olurmu öyle şey hemen gel vitamin ve kan ilaçlarını vereyim geç bile kalmışsın dedi napayim bilemedim

bende daha vitamine başlamadım cuma günü doktoruma sorucam muhtemelen vericektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…