2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bulantı için me verdi doktor ben özele gidince doktor yazdı eczaneye gittim 25 tl dedi almadım pahalı geldi
Zofran diye bir ilaç ve şuan bulantım Yok çok şükür birde premesis plus verdi onda zencefil ve b vitamini varmış tamamen doğal henüz kullanmadım birde eczaneden folik asit aldım hepsine 125 tl ödedidim yanlız bu zofran mükemmel bir ilaç

Merhabalar benim göğüslerim çok kaşınıyo doktorada gidemicem bu hafta ne yapabilirim yardım edin lütfen

benim doktrum folik asiti hic vermedi canm onu hamile kalmadan kullanman gerekiyo simdi bise yapmaz dedi decavit verdi bide coraspin canm

Canım folic asit hamilelikten 3 ay önce(planlı ise) ve hamileliğin 3.ayına kadar kullanılıyor bana 12.hafta bıraktırdı doktor ve kan ile omega 3 başlattı. Sende gidince bi sor mutlaka bu arada vitamin kullanmadan doğum yapan arkadaşlarımda var

Merhabalar benim göğüslerim çok kaşınıyo doktorada gidemicem bu hafta ne yapabilirim yardım edin lütfen
Ben kaşımamaya çalışıyorum karnım ve göğüsümü ama elim gidiyor bazen vazelin bebek yağı dalanın zeytinyağlı kremini kullanıyorum paraben içermiyor çarşıya inebilseydim yağ karışımı alıp onlara başlıycam bence sende geçici önlem olarak böyle şeyler sürüp nemlendir

Teşekkür ederim denicem söylediklerini

ben folik asit kullanıyorum canım bitene kadar kullan dedi bu haftada kan ilacı ve d vitamini+magnezyum+kalsiyum içeren bi ilaç verdi 12 haftadan sonra bunlara da başla dedi. Ama kan ilacıyla vitamin takviye ilerki zamanlar için sana da bi dahaki kontrolünde verir sanırım

Kızlar göbüşler büyümeye başladı mı benim gün içinde büyümüş görünüyor gibi sabah olunca fosss bu arada normal taytlarım bile karnıma iz yapar oldu sanırım hamile kıyafetlerine başlamanın zamanı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…