2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bendede sislik var hamilelikten deil bence benimki aksam cikan sabah sonen

Benimkilerde öyle sıkıyor bir tane elbisem vardı bol onu giyiyorum bende rahat oluyor

Ben kalp atislarindan sonra ofistekilerle paylastim zaten bi noktadan sonra insanlar birbirlerine soyledigi icin herkesle tektek konusmadim. Ozellikle kavgaci aksi tiplere soyledim ki bana bulasmasinlar. Gercekten de oyle oldu. 2 gun oncesinde lanet davranan adamlar sonrasinda tamam canim kendini yorma bana gonder ben hallederim der oldular.

Bana da onu yazmış zofranı.premisis ne için tam olarak

Sanmıyorum önemli birşey olacağını içini ferah tut bende oldum hatta daha küçüktü o zaman 7 haftalık falandı bazen vücut belirtilerine çok takıyoruz

bende hamilelik göbüşünden dolayı son 2 ay hep sağlıksız beslendiğim için alınan kilolar var ama internette mankenlerin, fitness hocalarının hamilelik fotolarına bakıyorum 12. haftadan sonra onların bile ufaktan göbüşü çıkmaya başlamış.

Canım peki gece yatmadan aç olmak gerekiyor değil mi sabah bana da mide bulantısı yapıyor kahvaltı da pek bişey yiyemiyorum sonra gün boyu ağzıma su geliyor
kızlar bende gynoferon kullanıyorum ilk gün bulantı yapınca sabah 5-6 gibi wc ye kalktığımda alıyorum tekrar yattığım için mide bulantsı yapmıyor bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…