- 3 Haziran 2009
- 1.800
- 1.527
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.241
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tatlı ya maşallah bizimkinin kafası 1 hafta önce soldaydı şimdi sağa geçmiş dr akvaryumun içinde şuan o diyo istediği yere geçer ama gerçekten nette de baktım cinsiyet tahmin etmek zor genelde hep erkek demişler sonradan kıza dönmüş çoğu dr yorumunda hayırlısı sağlıklı olsunlardaBu da benim bebeğim teyzeler 10+4 te
okadar kusuyorum mesela valla onun hiç umrunda değil keyfine bakıyor yan gelip yatmış Ense 1.4 çıktı canım burun kemiğini de gösterdi çok şükür ama sanki tedirginlik ilk bebeğimin kalbi durdu bu bebeğimede bişey oldu mu gibi korku oluyor Allahım korusunD Divane25
O korku herkeste oluyor tarama sonucunu öğrenmeye gittiğinde canım şahsi bir duyguymuş gibi düşünüp de üzme kendini hepimiz öyle oluyoruz inşallah herşey güzel olur mutlu haberlerle döneriz , ha bir de ense ölçümü normal çıkmışsa tarama sonucu da normal çıkıyor sizde ense ölçümü kaç çıktı ?
Aynen öyle valla kız erkek hiç farketmez sağlıklı hayırlı olsun o yeter bizimki sadece merak. Biz 6 haftadan sonra ilk defa gördük kocaman geldi bize birde başta sakindi sonra birden hareketlendi elleriyle yüzünü kapıyordu :) keyifleri yerinde gezip dursunlar birde hayırlısıyla bizde hissedelim o hareketleride hareketlendikçe mutlu olalım :)Çok tatlı ya maşallah bizimkinin kafası 1 hafta önce soldaydı şimdi sağa geçmiş dr akvaryumun içinde şuan o diyo istediği yere geçer ama gerçekten nette de baktım cinsiyet tahmin etmek zor genelde hep erkek demişler sonradan kıza dönmüş çoğu dr yorumunda hayırlısı sağlıklı olsunlardaokadar kusuyorum mesela valla onun hiç umrunda değil keyfine bakıyor yan gelip yatmış
![]()
Ben şeker yüklemesi düşünmüyorum yaptırmasam bir sakıncası oluyor mu?bak benim yazdığım yazının altında hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın yazıyo oraya tıkla tahmini doğum tarihi yaz direk çıkar....
şeker yüklemesi de çok şey değil ben 2 defa yaptırdım sadece şerbetli su içiyorsun ki ben normalde çaya şeker bile atmam ama bi dikişte gidiyo sıkıntı yapma
Benim pek bilgim yok açıkçası ama yine de birinden duyduğum için cevap vermek istedim tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir. Tanıdığım birinde normalde şekeri kilosu olmamasına rağmen gebelik şekeri çıkmıştı iğne vurulmak zorunda kalmıştıBen şeker yüklemesi düşünmüyorum yaptırmasam bir sakıncası oluyor mu?
15. Haftada hala oluyorsa ben yandım. Günlerdir ne uykum ne yemegim kaldı. Üç aya doğru geçer diye beklerken çok daha şiddetli bulanıyor. Çözüm bulan yokmuBenimde öyle sorma saat 04.00 Bu yana ayaktayım birde gece 01.00 gibi yattım birazdan endokrin kontrolüm için üniversite hastanesine gideceğim gözümde o kadar büyüdü ki oraya gitmek
15. Haftada hala oluyorsa ben yandım. Günlerdir ne uykum ne yemegim kaldı. Üç aya doğru geçer diye beklerken çok daha şiddetli bulanıyor. Çözüm bulan yokmu
İnşaallah sağolun. Çok umutsuz ve mutsuzum artik maalesef.
Yasa kaç ki ben 33 acaba benden de ister miHerkese hayırlı günler az önce doktorunu aradım 2li test sonuçları çıkmış herşey iyi ama yaşınızdan dolayı 4 lu tarama testi yapıcaz dedi sevinsem mi uzulsemmi bilemedim kızlar
Benimde 33 canım bende anlamadım ama yaptirmiycam artık test falan sıkıntı ve strese giriyorum durduk yereYasa kaç ki ben 33 acaba benden de ister mi
güzel haberlerle gel canımSaat 3 de randevum var. Heyecan bastı gene. 3 haftadır görmüyorum.
35 yaş ve üstü riskli oluyor dedi dr banaBenimde 33 canım bende anlamadım ama yaptirmiycam artık test falan sıkıntı ve strese giriyorum durduk yere
Ilk gittiğimde yani 5.haftada kan degerlerime bakilmisti simdi yukselme var mi ona bakilacak sanirim .Ama baska yaptirmam gereken bir sey varsa atlamayayim diyre sordumwalla canım 2 tüp kan verdim kan değerlerine bakıldı bir de ultrasona girdim başka birşey yok
sonsuzzz kız gitmedin mi dr.a daha? Hangi gün gideceğini yazdığın mesajı bulamadim
maşallah prenseeee nasılda belli oluyor maşallah 41 kere maşallah Allahım nazarlardan korusun
Hayırlı olsun canım senin zaten bütün teoriler erkeği gösteriyordu değil mi