2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 2088304
Ben bunları e bebekten aldım 5 al 4 öde var çok uygun indirimdeyken alalım bence hem erkeğe hem kıza da olur
Güle güle giysin inşallah bende birsürü şey görüyorum içim gidiyor sonra durduruyorum kendimi cinsiyeti belli olsun diye bu ay sonuna belli olur inşallah o zaman başlıcam

Güle güle giysin inşallah bende birsürü şey görüyorum içim gidiyor sonra durduruyorum kendimi cinsiyeti belli olsun diye bu ay sonuna belli olur inşallah o zaman başlıcam
Annem varken aldırmıyordu daha erken diye en azından cinsiyet belli olsun net olarak diyordu annem memlekete gitti ben yavaş yavaş almaya başladım

Oh maşallah hayırlısı olsun oğlunuz.benimde erkeğe benzetti ama daha erken bizim ama ben erkek kıyafetleri bakmaya başladım bile :) Doğru yeniler çıktıkça gözümüz onlarda kalacak o kesin:) genelde 3 aylık 6 aylık alırım diye düşünüyorum ben yenidoğanlar çok kullanılmıyormuş çünkü hemen büyüyorlarmış yazlık kıyafet pek giydiremeyiz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…