2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende netten hamilelik çekimi için saç tacı aldım birde lohusa tacı kızlar foto cekimi için hamilelik cekimi +doğumhanede çekim +Yeni doğan cekimi +1 yaş cekimi 2bin tl kızlar nasıl uygun mu ? Hamilelik çekimini istersem şehirdışında da çekecekler birde elbise dikitiricem hep yurtdışı modeller var hepsi baya açık Ali expresde buldum ben burada dikitiricem umarım istediğim model olur

yazarım tabiki,günlerim sizlerle daha keyifli geçiyor ailem gibi oldunuz fotoğraf çekimi içinde fiyat iyi bence çok geniş kapsamlıymış...
Benimde öyle canım evet uygun geldi banada şehirdışına çıkamam zor gibi çünkü mayıs ayında çekim yaptırıcam Pamukkale,laodikya ve burada mesire yeri var çamlık diye orada cekim düşünüyorum

gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yaptır bugünler geri gelmeyecek canım...

Ay insallah canim saolasin rahatladim biraz bütün gunu zehir ettim kendime Allahim korusun hepsini

hımmm tam benimde kafamdan geçen isimler bunlar ama belki daha günümüz isimlerinden birşeyde seçerim...

Bence gayet iyi rakam, baya kapsamlı.

Özel değilse aldıklarını fotosunu atarmısın cnm, bende lohusa ve yenidoğan takımlarına çok bakıyorum instagramdan

Bende ata ve mustafa kemal düşünüyorum cnm çok beğendim. Adıyla yaşasın, vatana millete ailesine hayırlı bi evlat olsun işallah:)
Amin canım benim inşallah adaş olacaklar cümlemizin çocuğu sağlıklı sıhhatli hayırlı olur inşallah

Bence gayet iyi rakam, baya kapsamlı.

Özel değilse aldıklarını fotosunu atarmısın cnm, bende lohusa ve yenidoğan takımlarına çok bakıyorum instagramdan
TAbiki canım şimdilik taçları aldım kıyafetleri ve lohusa cekimi için alıcaklarımıda atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…