2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

15. Haftada hala oluyorsa ben yandım. Günlerdir ne uykum ne yemegim kaldı. Üç aya doğru geçer diye beklerken çok daha şiddetli bulanıyor. Çözüm bulan yokmu
Maalesef bugün artık yorgunluktan halsizlikten sağlık ocağında bayıldım yere yığıldım umarım en kısa Zamanda geçer

Laserde bana aleksandrat diye bir cihaz kullanılıyordu. Canım inanılmaz yanıyordu kız bile şaşıtoyordu. Benimkini gebelikte zararlı diye dondurdular 1,5 yıl. Ağda istemediler sonra devam edicem diye.

Kızlar ben bu kilo olayına çok taktım. İnternetten 12. Hafta gebelerin karınlarına baktım hafif bir sivrilme. Benim gögüs altıma kadar bir bombelik var ve şimdiden 3 kilo aldım. Bulantılar nedeniyle yedim galetaları, börekleri, pilavları. Onlar sanki içimi bastırıyor. Eşim seninki ikiz takma kafana diyor ama doktorların sitesini okuduğumda ilk 3 ay rahim büyümesi bebek büyümesi nedeniyle kilo alınmıyormuş annenin beslenmesine bağlı kilo alınıyormuş. Çok moralim bozuk boyum 1,60 ve gövdem kısa. Ben ilerleyen haftalarda nasıl sığdırıcam bu gövdeye okadar kilo, şimdiden arada derin nefes alma ihtiyacım oluyor.

Ben de buzz lazere gittim 4 seans sonra ayagim kirildi hamilelik derken 4 seansim dogum sonrasina kaldi .Ordaki uzmana hamilelik suphemi soyleyince riske atma dogumdan sonra devam edelim seanslara dedi .Zarari var yok tartisiliyor ama %5 ihtimal bile olsa asla tehlikeye atmam bebegimi .Bir senin tuy yapin nasil lazerle ne kadar azaldi bilmiyorum ama benim %70 azaldigi icin zaten çıkmıyor. Rahatim cok sukur

yazmayı unutmuşum doktorum folik asiti bırak dedi ben zaten daha öncesinden bırakmıştım. kan hapı bende kabızlık bulantı kusma gibi yan etikler yapınca hiç hap yutmadım.bugün vitamin yazıyorum sana dedi. baktım kağıtta omega 3 yazıyor. reçetesiz alıcam sanırım daha eczaneye gitmedim.

Ense 1.4 çıktı canım burun kemiğini de gösterdi çok şükür ama sanki tedirginlik ilk bebeğimin kalbi durdu bu bebeğimede bişey oldu mu gibi korku oluyor Allahım korusun
Maşallah güzel çıkmış çok şükür canım hem artık öyle kendiliğinden kalp durma dönemini atlatmisiz artık , Allah korusun herhangi bir hastalık falan gibi şeyler olmazsa öyle kolay kolay kalbi durmaz bu haftalarda sakın kötü düşünme iyi olacak inşallah , geçmişi de çok düşünme her bebeğin kaderi farklıdır bu defa sağ salim kucağına alırsın inşallah

Kızlar alışveriş için kıvranan bir ben değilim di mi? Haftasonu bi kaç parça kıyafet aldık. Çok mu erken? Sürekli birleyler almak istiyorum. Hemen oda yapalım istiyorum.
Bende varımm hergün nette bebek kıyafetlerine bakıyorum cinsiyet belli olur olmaz alışverişe vericem sanırım kendimi :) oda hemen yapmıcaz ama kıyafet ve oyuncakları dolucak hemen sanırım

Selam kızlar yeni üyeyim temmuz annesi olmaya hazirlaniyorum Allah nasip ederse. ve bir ssey sormak istiyorum. Gebeligin 11. Haftasindayim ve bulantim yok denecek kadar azaldi.Bu iyi birsey esasen ama bulantinin gecmesi icin erken deil mi ? Korkum bebisime birsey mi oldu diye. Kontrolume de bir hafta var ne yapsam ?

Canım bence hiç endişe etme birden bire bulantısı geçen çok kişi var ve bebekleri gayet sağlıklı benimde hiç bulantım olmadı mesela en son gördüğümde de gayet iyiydi doktor her şey iyi dedi

selam kızlar bugün gittim sonuç çok şükür iyi çıktı darısı tüm bekleyenlerin başına. ben anlamıyorum ama ekliycem doysa olarak. Bebeğimin kalbini duyabilir miyim maalesef dedi kayıt yaptırim öyle duyayim bari dedim kayıtlar doldu üzerine başka kişi alırsak ceza yeriz dedi nasıl özel hastane anlamış değilim sadece kalp atışını merak ettim ve geri çevrildim
11 ocak randevum var o zamana gidicem tekrar oysa bugün çok heveslenmiştim bebeğimi görürüm diye

Eklentiler

• 3514B455-E3E6-418C-B313-CB556D6BD669.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 79
  • DDD2D59B-0698-42AD-A0FC-F8DF996E1558.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…