• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 2088304
Ben bunları e bebekten aldım 5 al 4 öde var çok uygun indirimdeyken alalım bence hem erkeğe hem kıza da olur:KK200:
Güle güle giysin inşallah bende birsürü şey görüyorum içim gidiyor sonra durduruyorum kendimi cinsiyeti belli olsun diye bu ay sonuna belli olur inşallah o zaman başlıcam

IMG-20180103-WA0001.webp sizce ney kizlar tahmin alayim 10+0

Güle güle giysin inşallah bende birsürü şey görüyorum içim gidiyor sonra durduruyorum kendimi cinsiyeti belli olsun diye bu ay sonuna belli olur inşallah o zaman başlıcam
Annem varken aldırmıyordu daha erken diye en azından cinsiyet belli olsun net olarak diyordu annem memlekete gitti ben yavaş yavaş almaya başladım :halay:

Benim cinsiyet de belli oğlum olacak inşallah ama bir sürü şey alasım var şimdi indirim zamanı ama yeni sezonlar gelecek aklım onlarda kalacak bi yandan çok da almak istemiyorum giydiremiycem büyüycek diye, yaz bebeği olacaklar ne almak ne giydirmek lazım çook kararsızım yani :KK12:
Oh maşallah hayırlısı olsun oğlunuz.benimde erkeğe benzetti ama daha erken bizim ama ben erkek kıyafetleri bakmaya başladım bile :) Doğru yeniler çıktıkça gözümüz onlarda kalacak o kesin:) genelde 3 aylık 6 aylık alırım diye düşünüyorum ben yenidoğanlar çok kullanılmıyormuş çünkü hemen büyüyorlarmış yazlık kıyafet pek giydiremeyiz diye düşünüyorum

Back
X