- 3 Ocak 2018
- 20
- 10
- 3
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #12.301
Cok huzursuz oldum valla canım. Kac kere niyetlendim doktora gideyim diye. Esimin de basının etini yedim. Şöyle hareketlerini hissetsek de bi arada mutlu olsakCanım bence hiç endişe etme birden bire bulantısı geçen çok kişi var ve bebekleri gayet sağlıklı benimde hiç bulantım olmadı mesela en son gördüğümde de gayet iyiydi doktor her şey iyi dedi
Ay ne bilim canım ya eskisen annelerimize hiç böyle şeyler yapılmazmış ben hap bile zorla yutuyorum onu imkanı yok içememBenim pek bilgim yok açıkçası ama yine de birinden duyduğum için cevap vermek istedim tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir. Tanıdığım birinde normalde şekeri kilosu olmamasına rağmen gebelik şekeri çıkmıştı iğne vurulmak zorunda kalmıştı
Çok doğru diyorsun canım ama işte keşke elimde olsa Allahım hayırlı ömürler versin bebişlerimizeMaşallah güzel çıkmış çok şükür canım hem artık öyle kendiliğinden kalp durma dönemini atlatmisiz artık , Allah korusun herhangi bir hastalık falan gibi şeyler olmazsa öyle kolay kolay kalbi durmaz bu haftalarda sakın kötü düşünme iyi olacak inşallah , geçmişi de çok düşünme her bebeğin kaderi farklıdır bu defa sağ salim kucağına alırsın inşallah
Canım bende kilolu hamile kaldım henüz almadım diyorum ama boyum 75 kilom 80 yani benimde göbeğim gayet çıktı şimdiden ve devasa bir gebelik geçireceğimi görüyorum. İlk aylar bende bulantıdan sürekli ekmek yedim. Eşin doğru söylüyor bence de ikiz gebelikte daha çok alacağız ama tek gebelikte 30 kilo alan insanlarıda çok gördüm, kafayı takmayalım biz bunlara inşallah bebişler kilo alsında sağlıklı doğsunlar.Kızlar ben bu kilo olayına çok taktım. İnternetten 12. Hafta gebelerin karınlarına baktım hafif bir sivrilme. Benim gögüs altıma kadar bir bombelik var ve şimdiden 3 kilo aldım. Bulantılar nedeniyle yedim galetaları, börekleri, pilavları. Onlar sanki içimi bastırıyor. Eşim seninki ikiz takma kafana diyor ama doktorların sitesini okuduğumda ilk 3 ay rahim büyümesi bebek büyümesi nedeniyle kilo alınmıyormuş annenin beslenmesine bağlı kilo alınıyormuş. Çok moralim bozuk boyum 1,60 ve gövdem kısa. Ben ilerleyen haftalarda nasıl sığdırıcam bu gövdeye okadar kilo, şimdiden arada derin nefes alma ihtiyacım oluyor.
Kızlar ben bu kilo olayına çok taktım. İnternetten 12. Hafta gebelerin karınlarına baktım hafif bir sivrilme. Benim gögüs altıma kadar bir bombelik var ve şimdiden 3 kilo aldım. Bulantılar nedeniyle yedim galetaları, börekleri, pilavları. Onlar sanki içimi bastırıyor. Eşim seninki ikiz takma kafana diyor ama doktorların sitesini okuduğumda ilk 3 ay rahim büyümesi bebek büyümesi nedeniyle kilo alınmıyormuş annenin beslenmesine bağlı kilo alınıyormuş. Çok moralim bozuk boyum 1,60 ve gövdem kısa. Ben ilerleyen haftalarda nasıl sığdırıcam bu gövdeye okadar kilo, şimdiden arada derin nefes alma ihtiyacım oluyor.
bence gayet güzel çıkmış canım birşey yokselam kızlar bugün gittim sonuç çok şükür iyi çıktı darısı tüm bekleyenlerin başına. ben anlamıyorum ama ekliycem doysa olarak. Bebeğimin kalbini duyabilir miyim maalesef dedi kayıt yaptırim öyle duyayim bari dedim kayıtlar doldu üzerine başka kişi alırsak ceza yeriz dedi nasıl özel hastane anlamış değilim sadece kalp atışını merak ettim ve geri çevrildim
11 ocak randevum var o zamana gidicem tekrar oysa bugün çok heveslenmiştim bebeğimi görürüm diye
Ağdaya gidicem geçen gün kendim alıyım dedim alamadım duşun içinde ter bastı o derecekızlar bikini bölgesi temizliğini nasıl yapıyorsunuz? ben hamilelikten önce lazere gidiyordum ama canım korkunç acıyorud. hamilelikte lazer olabilir deniliyor ama sırf o acıyı çekip vücudu strese sokmamak için gitmeyeceğim lazere. bazı arkadaşlarım ağdaya gidiyormuş..hamileyken ağda yaptıranınız var mı? acıyor mu çok? kökünden almayınca da tüyler çok daha yoğunlaşıyor gibi hissediyorum..fikirleriniz tecrübeleriniz neler?
Benim cinsiyet de belli oğlum olacak inşallah ama bir sürü şey alasım var şimdi indirim zamanı ama yeni sezonlar gelecek aklım onlarda kalacak bi yandan çok da almak istemiyorum giydiremiycem büyüycek diye, yaz bebeği olacaklar ne almak ne giydirmek lazım çook kararsızım yaniBende varımm hergün nette bebek kıyafetlerine bakıyorum cinsiyet belli olur olmaz alışverişe vericem sanırım kendimi :) oda hemen yapmıcaz ama kıyafet ve oyuncakları dolucak hemen sanırım
Benimde ağda ile içim rahatlıyor aksi halde 1 gün sonra kaşıntılı çıkmasından çok rahatsız oluyorum hemde kökler güçleniyor daha fazlaAğdaya gidicem geçen gün kendim alıyım dedim alamadım duşun içinde ter bastı o derece
Sağ ol tatlımbence gayet güzel çıkmış canım birşey yok
Ben bunları e bebekten aldım 5 al 4 öde var çok uygun indirimdeyken alalım bence hem erkeğe hem kıza da olurbenimde hiç yaz çocuğum olmadı...
o yüzden sadece çıtçıtlı body yeter diyen çok var
geçen gittiğimde kıza benziyor demişti bakalım 2 hafta sonra tekrar kontrol var o zaman belli olur sanırım
ona göre bir iki parça bişiler alasım var benimde
Maşallah canım sonuçlarında iyi çıkmış umarım diğer arkadaşlarımızında sonuçları iyi çıkarSlm kızlar nasılsınız çok giremiyorum benim kız beni yoruyor biraz hamileliğin verdiği halsizlik de aynı şekilde gün yetmiyor bana :)
Bugün doktoruma gittim her şey yolunda çok şükür 13 haftalik olduk ikili testi de yaptım inşallah güzel sonuçlar alırım
Umarim herkes iyidir geçmişe de bakamadım çok birikmis
ne koyacaksın canım ?sonsuzzz canım hayırlı olsun sağlıcakla gelsin paşa kaynanalar çoğaldı ben şimdiden adı ile çağırıyorum oğluşumu
güle güle kullansın bebiş aslında bu tür şeyler alınabilir evetEki Görüntüle 2088304
Ben bunları e bebekten aldım 5 al 4 öde var çok uygun indirimdeyken alaşım bence hem erkeğe hem kıza da olur hem
Hiç huzursuz olma canım bence bebişinide üzme onlar gayet iyi hepsi Allaha emanet. Aynen öyle hissetsek her şey daha güzel olcak onada az kaldı Allahın izniyle o günleride görcezCok huzursuz oldum valla canım. Kac kere niyetlendim doktora gideyim diye. Esimin de basının etini yedim. Şöyle hareketlerini hissetsek de bi arada mutlu olsak
Orası kesinlikle öyle canım eskiden hiçbir şey yokmuş şimdi maşallah her şey var. Valla içme konusunda bende şüpheliydimde arkadaş bir şey yok birden gidiyor deyince bir rahatladımAy ne bilim canım ya eskisen annelerimize hiç böyle şeyler yapılmazmış ben hap bile zorla yutuyorum onu imkanı yok içemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?