2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de gittim geldim ve ben de aynen sadece sonuca baktı Dr muayene etmedi ay sonu gel dedi bu haftalardan sonra artık öyle 2 haftada , 10 günde bir gitmeyeceğiz canım artık ayda 1 defa gideceğiz kontrole yeterli olacaktır alış artık bu duruma :) öyle her şeyden de endiselenip hamileliğini endişe içinde geçirme tadını çıkar

Senin özel mi canım devlette mi doktorun ?

Eki Görüntüle 2088345 Eki Görüntüle 2088344 Eki Görüntüle 2088343 Hastane çekimi için oğluşuma ve bana böyle birşey düşünüyorum karar veremedim daha

İlk lohusa takımının omuzlarını daha çok beğendim canım. Bende böyle omuzları havalı bi şey istiyorum. Elbise ve taç da çok güzel. Ama bebek hastane çekimlerinde bu kurdaleli takımı ilk bende çok beğendim, sora giyinmiş bebekte görünce çok kurdale kurdale, çok mavi mavi geldi, o yüzdrn ben biraz daha sade şeylere bakıcam.

Evet bende lohusalık için omuzları havalı birşey istiyorum henüz bulamadım burada çarşıda bakmadım bakırım ve bebek alışverişi için izmiri düşünüyorum belki orada lohusalık için güzel şeyler vardır teşekkür ederim yorumun için umarım aradığını bulursun

Bu tacın terliğini almadın mı cnm?

Elbisenin rengi de çok güzelmiş yalnız :) sende mi mor düşünüyosun?
Evet çünkü dış çekim için mayıs ayında Pamukkale'yi düşünüyorum bembeyaz ya mor çok hoş olur diye düşündüm bakalım elbiseyi güzel diktirebilecekmiyim oda var umarım içime siner Türkiye'de böyle elbiseler maalesef Yok

Kızlar kızlarrr:) bizim fıstık bugün pipiyi gösterdi resmen iki bacağın arasında minik çıkıntı vardı doktor gösterdi. Ama yüzde yüz demeyelim sonraki randevuda netleşir dedi. Valla bütün teoriler takvimler filan kız çıkıyordu sanırım bende tutmayacak :) buarada bu doktora ilk defa gittim. Gayet ilgiliydi. Eski tahlillerimi filan gösterdim. İdrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı tekrar tahlil istedi. Takip edelim dedi. Sonucu sana mail atsınlar sen bana WhatsApp tan atabilirsin dedi. Aa iyiymiş dedim içimden:) numarasını verdi. Folik asiti bırak dedi. Kan hapı ve vitamin yazıyorum dedi. 27ocakta randevumuz sanırım bu doktora devam edicem pozitif elektrik aldım:)

Yaaa bu arada ben hep kız diye düşündüğüm için hiç erkek ismi gelmiyor aklıma:)

bide erkek kardeşim filan olmadığı için erkek nasıl yetişir tecrübesizim biraz korkuyorum sanırım

Hayırlı olsun İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…