- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #12.581
Kafani takma lutfen ayy genetik yaptirsam engelliyse okur araştırır kendimi gelistiririm diye de dusunme cunku elin gitmez oyle bir durumda .Hem de bebek downlu olsa bile belli bir doneme kadar normal cocuklarla ayni gelisimi gosteriyor ekstra bir sey bilmeye gerek yok .Yani canimcim sen bunlari düşünme bence bebegin turp gibi doğacak hamileligini zindan etme kendine. Haa olur da yardim almak istersen dm at kaynak oneririm .Ama bunlarla canını sıkma lutfen .Bebegini strese sokuyorsunense kalınlığına bakınca kana gerek yok bile dediler bugün doğum evine gittiğimde ben yine kan vermek istediğimi söyledim verdim. Sonra özeldeki doktoruma gittim onun cihazı daha iyi renkli ultrasonda baktı 3.5 yerine 2.7 dedi ve kan sonucunada bakalım dedi amniyosentez yapılabilir ama sağlıklı bir bebekse düşük riski oluşur dedi genetik kan testini yaptırabilirsin ama aldırmıcağım diyorsan hiçbirini yaptırma boşuna dedi. En son üniversite hastanesine gittim orada da 3.5 ölçtü kan testine bakmaya gerek yok direk amniyosentez dedi . maddi durum sıkıntı olmasa kan testini yaptırıp hazırlıklı olucam en azından o süreçte alıştırabilirim kendimi yada sağlıklı olucağını bilirim ama yaptıramıyorum.Amniyosentezide kesinlikle düşünmüyorum.
Benim de sabah yok oluyor akşam şişkinleşiyorMasallah canim daha o sweetleri giyecek kadar bile gobusum yok .Benim icin hava hos ama esim her gun bakiyor buyumus mu karnin diye
Olsun emzirirken verirsin cikmamasi benim icin cok iyi okulda herkes sorar çünkü simdilik bir ksc kisi biliyorBenim de sabah yok oluyor akşam şişkinleşiyorElimle dokununca ufacık bi yumru gibi bişey var ama tam olarak bilmiyorum nedir .. Benim de 2 haftadır bulantılarım azaldı çok şükür yiyip içebiliyorum Ben çok şişicem belli ki
Valla ne desem bilmiyorum canım haklısında işte çok takan biriyim takmamam elde değil yeni öğrendim diye böyle sanırımKafani takma lutfen ayy genetik yaptirsam engelliyse okur araştırır kendimi gelistiririm diye de dusunme cunku elin gitmez oyle bir durumda .Hem de bebek downlu olsa bile belli bir doneme kadar normal cocuklarla ayni gelisimi gosteriyor ekstra bir sey bilmeye gerek yok .Yani canimcim sen bunlari düşünme bence bebegin turp gibi doğacak hamileligini zindan etme kendine. Haa olur da yardim almak istersen dm at kaynak oneririm .Ama bunlarla canını sıkma lutfen .Bebegini strese sokuyorsun
Çok sağol canım teşekkür ederimNormal çıkmış için rahat olsun
Ah bu gözü kör olası para böyle zor zamanlarda hepten ulaşılmaz oluyor ama vardır her işte bir hayır belki boşu boşuna para harcamış olacaktınız bebek sapasağlam olacak, biraz daha sabret canım kan tahlili sonucu da çıksın, ama bence bebekte hiç bir sorun yok canım, Allah yardımcın olsunense kalınlığına bakınca kana gerek yok bile dediler bugün doğum evine gittiğimde ben yine kan vermek istediğimi söyledim verdim. Sonra özeldeki doktoruma gittim onun cihazı daha iyi renkli ultrasonda baktı 3.5 yerine 2.7 dedi ve kan sonucunada bakalım dedi amniyosentez yapılabilir ama sağlıklı bir bebekse düşük riski oluşur dedi genetik kan testini yaptırabilirsin ama aldırmıcağım diyorsan hiçbirini yaptırma boşuna dedi. En son üniversite hastanesine gittim orada da 3.5 ölçtü kan testine bakmaya gerek yok direk amniyosentez dedi . maddi durum sıkıntı olmasa kan testini yaptırıp hazırlıklı olucam en azından o süreçte alıştırabilirim kendimi yada sağlıklı olucağını bilirim ama yaptıramıyorum.Amniyosentezide kesinlikle düşünmüyorum.
Degerin normal canimKızlar bizimde 2li test sonuclarimz çıkmış cmrtsi gösterebilecek doktora anlayan varsa bakabilirmi.
Her evresi ayrı bir heyecan .. Sağlıklı olsun kuzularımız inşalllahOlsun emzirirken verirsin cikmamasi benim icin cok iyi okulda herkes sorar çünkü simdilik bir ksc kisi biliyor
Allah razı olsun canımAh bu gözü kör olası para böyle zor zamanlarda hepten ulaşılmaz oluyor ama vardır her işte bir hayır belki boşu boşuna para harcamış olacaktınız bebek sapasağlam olacak, biraz daha sabret canım kan tahlili sonucu da çıksın, ama bence bebekte hiç bir sorun yok canım, Allah yardımcın olsun
20 gün sonra kontrolüm var canım uzun uzun sorucam hepsini :)Ne güzel işte cmm doktor da bunu düşünerek vermiştir ama yine gittiğin zaman korkularını falan söyle ona sana detaylı bilgi verir için rahat eder :)
İnşallah canım Allah razı olsunS Shezofren88 canım sıkma bence canını, ben kaç kişiden duydum bu tarz şeyler hiç birisi doğru çıkmadı bugüne kadar çok şükür. Yengeme down sendromu dediler çocuğunun maşallahı var, bi arkadaşıma riski çok yüksek dedi onunki de nur topu gibi yine, bi arkadaşıma detaylı ultrasonda bebeğin kalbi delik dediler sapasağlam doğdu. Ee çok sağlıklı dedikleri de hasta olabiliyor ne yazık ki. Bu testlerin doğruluk payı yok. Biz içimizi rahatlatmaya çalışıyoruz ama herşey allahtan. Bence çok tatlı sağlıklı bi çocuğun olacak ve kendini üzdüğün bu günlere hamileliğimin tadını çıkartamadm diye pişman olacaksın ilerde.
Hepinizden Allah razı olsun destekleriniz için devlette 3.5 ölçüldü özelde 2.7 en son üniversite hastanesinde yine 3.5 ölçüldü sonuç amniyosentez diyorlar oda bebek sağlıklı olsa bile düşük riski var yada keseye müdahale ediliyormuş oda aynı şekilde.genetik kan testi yapılabilirmiş oda pahalı ve ben hertürlü bebeğimi doğurucam en azından şuan sağlıklı da doğabilir diyebiliyorum kan testini yaptırıp sonuç down sendromu çıkarsa bütün hamileliğim boyunca bebeğim down sendromlu doğacak diye üzülücem o yüzden kan testini de yaptırmayacağım.Takdiri ilahi ne gelirse Allah'tan bol bol dua edip Allah'a sığınmaktan başka çarem yok. Keşke yaptırmasaydım 2liyi diyorum şuan hep içimde bir tereddüt olacak. İnşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız.
Aynen öyle 10 cu haftaya girdiğimden beri 3 gün iyiyim 2 gün kötüyüm çok değişkenCanım bende tam geçti diyorum 2 gün sonra geri geliyor bütün hassasiyetler bulantılar. Yani bu haftalarda bikaç gün iyi bikaçgün kötü şeklinde geçiyo sanırım.
Oy oy oy 6 aylık gibisiniz maşallah maşallahSelam güzel anneler12+1 den merhabalar Bu hızla gidersem 3 ay sonra kesin plates topuna döneceğim Resimi biraz fazla kırpmak zorunda kaldım belli oluyor mu bilmiyorum
Öyle canım ilk gebeliğim 3. Aşılama herşeyine razıyım meleğimin . teşekkür ederim moral verdiğin için.Benim 3.gebeligim diğer iki oğlum da yaptirmadim.Sirf şu ihtimaller yüzünden hamileligimi rahat yasayayim diye bunda da yaptırmayacagim çünkü risk ihtimali sadece yani doğruluk üzerine bir ihtimali yok ee sonuç ne olursa olsun düzelme imkanı var mı oda yok ne diye kendimi uzup moralimi bozayim.Sendeen iyisi dualarını eksik etme Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler canını hiç sıkma arkadaşım keyfini çıkar hamileliğinin emin ol bebeğin nasıl doğarsa doğsun senin canının bir parçası ve çok değerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?