2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

%80 dediyse kız olabilir canım artık gösterirse görülür genital organları oluşmuş oluyor göstermesi şans işi şanslısın demekki hayırlısı sağlıklısı olsun

Canim senin iki oglun vardi degil mi ultrason goruntuleri farklimi birbirinden ayni haftalarda mesela
Anlayamıyorum ki canım iki oğlumdada özele gidiyordum ayrıntılı bir sürü resim veriyordu doktorlar şimdi üniye gidiyorum resimler hep küçük küçük ve hep 1 tane veriyor ultrason doktoru

Anlayamıyorum ki canım iki oğlumdada özele gidiyordum ayrıntılı bir sürü resim veriyordu doktorlar şimdi üniye gidiyorum resimler hep küçük küçük ve hep 1 tane veriyor ultrason doktoru
Bnde ozele gidiorum oda tek foto verio

Benim ilk olacak nasipse. Bugün 14. Haftamızdayız bende minik pıt pıtlar hissetmeye başladım. Gaz mı yoksa bebeğim mi çözemiyorum. Genelde ilk gebeliklerde 18-20 hafta arası hissediliyormuş diye okumuştum.
Canım bende ilk oğlumu geç hissettim 16 haftalıktı.gaz olup olmadığını anlarsın aslında çok afedersin çıkarma hissi olunca gaz olduğunu anlıyorum ama o his olmazsa bebeğim olduğunu anlıyorum

Oy oy oy 6 aylık gibisiniz maşallah maşallah
Gidişatım çok korkutucu .. Ama toplamda 3 kilo almışım .. Bu koca göbek gaz mı yoksa iç karnım mı küçük bilmem .. 5 kilo falan almıştım bulantılardan ekmek yiye yiye .. Düzene bindirdim beslenmemi 2,750 görünüyor şimdilik Şişko patatezzzz oldummmm

Oy oy oy 6 aylık gibisiniz maşallah maşallah
Gidişatım çok korkutucu .. Ama toplamda 3 kilo almışım .. Bu koca göbek gaz mı yoksa iç karnım mı küçük bilmem .. 5 kilo falan almıştım bulantılardan ekmek yiye yiye .. Düzene bindirdim beslenmemi 2,750 görünüyor şimdilik Şişko patatezzzz oldummmm

Kizlar bebegin haftasina gore 1 hafta önden gitmesi bir sorun olusturur mu sanki doktor söylerken endişeli gibiydi. Birde nub teoresine gore erkege benzetti. Erkeğe benziyor deyip kizi olan var mi acaba

Kızlar ben annelikten korkuyorum . Rabbim onun gücünü verirmi bilmiyorum ama doğum yapmış arkadaşımıza gittik. Bebek 1 aylıktı. Kucağıma alamadım o kadar emanet tuttumki. Ben bu işin altından kalkabilecekmiyim bilmiyorum.

Kalkarsin kalkarsin bende sen gibiydim ve 19 yasinda anne oldum hic bebek nasil bakilir nasil tutulur bilmiodum bile valla yaradilisimizda icgudusel o yetenek var bence valla yikadim yedirdim giydirdim kendim baktim yanii hic korkmaaa annelik yetenegi bize yaradilistan verilmis

Kizlar bebegin haftasina gore 1 hafta önden gitmesi bir sorun olusturur mu sanki doktor söylerken endişeli gibiydi. Birde nub teoresine gore erkege benzetti. Erkeğe benziyor deyip kizi olan var mi acaba
Benimde 3 gün öndeydi ama son gittiğimde normaldi canım o değişkenlik göstermiyormuş başlarda son zamanlarda da 3 haftaya kadar geriden gitmesi problem değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…