2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Zor bir karar ama ben de boyle yapardım diye düşünüyorum bebegini kaybetme riski varken bile bile yaptirmak ne bileyim vicdan meselesi .Icin rahat olsun ve bol bol dua oku Genetik bir sey varsa zaten duzeltilemez .Bosu bosuna hamileligi kendine zehir etme lütfen .Benim eski bir ogrencim downluydu tek yumurta ikizi ve ikizi normaldi .Hem de bunlar tup bebek Hepsi imtihan sakin moral bozma olur mu bebeğine yansir .

Kızlar decavit ve gyno ferro sanol kullanan var mı??

Doktorum verdi dün. İlk defa kullanıcam. Baş dönmesi,kabızlık,mide ağrısı çekenler vardı haplar yüzünden. Bunlar mıydı acaba? Zaten hap yutma özürlüyüm ben,çoğunlukla kusuyorum geri hapı,bunları nasıl içerim bilmiyorum küçücük folik asiti zor yutuyordum.

gyno ferro sanol içiyorum ben gece yatarken alıyorum o yüzden bi sıkıntı yaşamadım hic

Ne güzel işte cmm doktor da bunu düşünerek vermiştir ama yine gittiğin zaman korkularını falan söyle ona sana detaylı bilgi verir için rahat eder :)

Dr da öyle dedi inşallah iyidir sonuç..
Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah

Dr bana da nift degil de NIPT testi onerdi dolar üzerinden hesaplaniyormus ve 3 bin tl .Niye yaptirip kafami karistirayim ki bisey olsa aldircak miyim hayir bosu bosuna aklim kariscak ustune o kadar para bebeğime oda kurarim o parayla
Benim doktor testi yaptırmadan öncede test sonucundan sonra da önerdi ben Allahtan ne gelirse kabulüm detaya girmek istemiyorum dedim bence çok üstelememek daha doğru hemde dediğin gibi az paralar da değil dolu eksik tamamlanır

Burda ben hepinizden cok dusunuyorum cocugum engelli olursa soyle olursa boyle olursa vs vs niye çünkü zihin engelliler öğretmeniyim. Her ogrencimin hikayesini biliyorum .Dogumda oksijensiz kalan mi dersin doğumdan once annesi merdivenlerden düşüp bebekte engel olan mi dersin.Bunlarin hepsi kafa kurcaliyor insan acaba demeden gecemiyor .Ama nasip iste Rabbim hepsine saglik versin .

Aminnn canım

İyi akşamlar kızlar benim hasaasiyetlerim yok oldu bu bni korkutyo bnm gbi olan var mı çok evhamlym galiba

İyi akşamlar kızlar benim hasaasiyetlerim yok oldu bu bni korkutyo bnm gbi olan var mı çok evhamlym galiba
Senin haftanda gidiyor hassasiyet canım endişe etme, ancak kanama ve dayanılmaz sancı olursa Allah korusun öyle zamanda korkulur geri kalan değişikliklerden korkup endişe etme hamileliğin boyut değiştiriyor diyelim kademe kademe şikayetler yerini başka şikayetlere, heyecanlar yerini başka heyecanlara bırakıyor işte :)

Doğru diyorsun canım herşey Allahtan yarın başımıza ne geleceğini bilmiyoruz şükürler olsun ki anne olmayı nasip ediyor rabbim.

S Shezofren88 canım o değerlere takma lütfen biliyorum çok endişelisindir şu an ama öyle yüksek çıkanların hiçbirisinde dawn sendromlu çocuğu olduğunu görmedim bizim bir tanıdıkta da öyleydi ilk çocuklarında yüksek çıkmıştı kaç yere gittiler en sonunda bebek sapasağlam doğdu kızı oldu benim kızımla aynı yaşta benimki onun kızı kadar konuşamıyor hiç maşallah bir dilleri varki, şimdi ikinci bebekleri olacak yakında ama hiç bir tarama testi yaptırmadılar nasılsa boşuna para veriyoruz üstelik de bizi yalandan üzüyorlar diye, lütfen sen de metin ol üzme kendini de bebeğini de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…