- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #12.541
Zor bir karar ama ben de boyle yapardım diye düşünüyorum bebegini kaybetme riski varken bile bile yaptirmak ne bileyim vicdan meselesi .Icin rahat olsun ve bol bol dua oku Genetik bir sey varsa zaten duzeltilemez .Bosu bosuna hamileligi kendine zehir etme lütfen .Benim eski bir ogrencim downluydu tek yumurta ikizi ve ikizi normaldi .Hem de bunlar tup bebek Hepsi imtihan sakin moral bozma olur mu bebeğine yansir .Hepinizden Allah razı olsun destekleriniz için devlette 3.5 ölçüldü özelde 2.7 en son üniversite hastanesinde yine 3.5 ölçüldü sonuç amniyosentez diyorlar oda bebek sağlıklı olsa bile düşük riski var yada keseye müdahale ediliyormuş oda aynı şekilde.genetik kan testi yapılabilirmiş oda pahalı ve ben hertürlü bebeğimi doğurucam en azından şuan sağlıklı da doğabilir diyebiliyorum kan testini yaptırıp sonuç down sendromu çıkarsa bütün hamileliğim boyunca bebeğim down sendromlu doğacak diye üzülücem o yüzden kan testini de yaptırmayacağım.Takdiri ilahi ne gelirse Allah'tan bol bol dua edip Allah'a sığınmaktan başka çarem yok. Keşke yaptırmasaydım 2liyi diyorum şuan hep içimde bir tereddüt olacak. İnşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız.
SiZinde tüp bebek mi? Benim doktorum ikizler için normal doğum haftası 37. Haftadır dedi. Size kaç hafta dedi doğum için?
gyno ferro sanol içiyorum ben gece yatarken alıyorum o yüzden bi sıkıntı yaşamadım hicKızlar decavit ve gyno ferro sanol kullanan var mı??
Doktorum verdi dün. İlk defa kullanıcam. Baş dönmesi,kabızlık,mide ağrısı çekenler vardı haplar yüzünden. Bunlar mıydı acaba? Zaten hap yutma özürlüyüm ben,çoğunlukla kusuyorum geri hapı,bunları nasıl içerim bilmiyorumküçücük folik asiti zor yutuyordum.
Ne güzel işte cmm doktor da bunu düşünerek vermiştir ama yine gittiğin zaman korkularını falan söyle ona sana detaylı bilgi verir için rahat eder :)Evet benim de çevremde kullananlar var canım o yüzden bugün biraz daha rahatım arkadaşlarımla görüştüm, genelde 1 düşükten sonraki gebeliklerde başlıyolarmış. Ne güzel seninki riske atmamış benimde öyle olsaydı keşke falan dedi bi arkadaşım. Belki böyle daha iyi olur canım.
https://www.niftytest.com/tr/Nifty testi tam olarak ney canm ne ise yario
Dr da öyle dedi inşallah iyidir sonuç..Zaten öyle derler doktorlar tek tek değerlendirme yapılmaz ki şimdi sen tarama testi yaptirdiginda ense ölçümü(NT) de yazılacak oraya sonuç çıkınca daha kesin söyleyecek doktor bu her zaman böyle oluyor canım ense ölçümü normal çıktıysa tarama sonucu da büyük ihtimal normal çıkacaktır inşallah
Benim doktor testi yaptırmadan öncede test sonucundan sonra da önerdi ben Allahtan ne gelirse kabulüm detaya girmek istemiyorum dedim bence çok üstelememek daha doğru hemde dediğin gibi az paralar da değil dolu eksik tamamlanırDr bana da nift degil de NIPT testi onerdi dolar üzerinden hesaplaniyormus ve 3 bin tl .Niye yaptirip kafami karistirayim ki bisey olsa aldircak miyim hayir bosu bosuna aklim kariscak ustune o kadar para bebeğime oda kurarim o parayla
Amin canım inşallah , içini ferah tutDr da öyle dedi inşallah iyidir sonuç..
Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah
Burda ben hepinizden cok dusunuyorum cocugum engelli olursa soyle olursa boyle olursa vs vs niye çünkü zihin engelliler öğretmeniyim. Her ogrencimin hikayesini biliyorum .Dogumda oksijensiz kalan mi dersin doğumdan once annesi merdivenlerden düşüp bebekte engel olan mi dersin.Bunlarin hepsi kafa kurcaliyor insan acaba demeden gecemiyor .Ama nasip iste Rabbim hepsine saglik versin .Benim doktor testi yaptırmadan öncede test sonucundan sonra da önerdi ben Allahtan ne gelirse kabulüm detaya girmek istemiyorum dedim bence çok üstelememek daha doğru hemde dediğin gibi az paralar da değil dolu eksik tamamlanır
Aminnn canımBurda ben hepinizden cok dusunuyorum cocugum engelli olursa soyle olursa boyle olursa vs vs niye çünkü zihin engelliler öğretmeniyim. Her ogrencimin hikayesini biliyorum .Dogumda oksijensiz kalan mi dersin doğumdan once annesi merdivenlerden düşüp bebekte engel olan mi dersin.Bunlarin hepsi kafa kurcaliyor insan acaba demeden gecemiyor .Ama nasip iste Rabbim hepsine saglik versin .
Sagol canim hepimizin bebisi saglikli sihatli gelsin. Kesin gibi dedi yavrum bacaklari acip direk gosterdigi icin pek supheye yer kalmadigözünaydın canım...
sağlıcakla gelsin kuzu...
kesin dedi mi ?
Senin haftanda gidiyor hassasiyet canım endişe etme, ancak kanama ve dayanılmaz sancı olursa Allah korusun öyle zamanda korkulur geri kalan değişikliklerden korkup endişe etme hamileliğin boyut değiştiriyor diyelim kademe kademe şikayetler yerini başka şikayetlere, heyecanlar yerini başka heyecanlara bırakıyor işte :)İyi akşamlar kızlar benim hasaasiyetlerim yok oldu bu bni korkutyo bnm gbi olan var mı çok evhamlym galiba
Hangi yonden kiza benzio canimErken fakat kiz gibi %60
Doğru diyorsun canım herşey Allahtan yarın başımıza ne geleceğini bilmiyoruz şükürler olsun ki anne olmayı nasip ediyor rabbim.Burda ben hepinizden cok dusunuyorum cocugum engelli olursa soyle olursa boyle olursa vs vs niye çünkü zihin engelliler öğretmeniyim. Her ogrencimin hikayesini biliyorum .Dogumda oksijensiz kalan mi dersin doğumdan once annesi merdivenlerden düşüp bebekte engel olan mi dersin.Bunlarin hepsi kafa kurcaliyor insan acaba demeden gecemiyor .Ama nasip iste Rabbim hepsine saglik versin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?