2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim korusun sizi inşallah iyi geçer sorunsuz bir ameliyat olur..en kısa zmnda güzel haberle dön inşallah

dualarmz seninle cnm hatta okuyayim hemn rabbim saglicakla almamizi nasip etsin

Hoşgeldin canım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)

Inşallah bi problem olmaz canım sıkma canını kafan rahat olursa daha kolay olur olumlu düşün, iyi haberlerini bekliyoruz

Herkese merhaba! Bu süreçte hepinize bol şans ve sağlık diliyorum! 13 haftalıgim ve siteye yeni katıldım. 1.trimester geride kalırken günler ne kadar çabuk geçmiş gibi görünse de , her birimiz resmen gün saydık! Keseydi,kalp atisiydi, ikili testtir derken yolun üçte biri geride kalmış! Bu yolda ilerlerken doktorlara sormaya fırsat bulamadığım sorular var. Mesela halsizlik, yorgunluk, baştaki uyku halinin şimdilerde yerini uykusuzluğa bırakması, çok sık açıkma, hala süren bulantıları, yeni başlayan başağrılari.... İlk günden beri şişen karnım... Işık hızıyla aglayabilmem.. Arada yaşadığım kaşıntı krizleri.. Ve dahası... Benimle aynı süreçte olan sizlerde neler oldu merak ettiklerim çok.. En başta da 37 yaşımda ikili test sonucumun bana kumar gibi gelmesi.. belki de buradan baslamaliyim. Doktorlar gayet iyi dese de yaş riski1/238; kombine risk 1/4030.. Amniyosenteze gerek görmediler. Var mı benzer olan?

Kızlar sonunda bende grip oldum çok feci bir şekilde
Canım çok geçmiş olsun.. çalışıyorsan hemen rapor al yat dinlen bol bol meyve ye pek kimseyle görüşme buara arada temiz hava al imkanın varsa yemeklerini falan annene ya da başkasına yaptır..çok ayakta kalıp yorulma yani bu illet istirahatle geçiyor çünkü.. tekrar geçmiş olsun

Sağol canım benim evdeyim Şükür dinleneceğim elimden geldiğince tavsiyelerin için sağol

Kiminin iç karnı geniş olur kimininde dar olur seninki heralde öyle bide canım rahim genişliyor kese genişliyor bebek büyüyüyo eşi var e bide gaz var adet olmuyoruz hepsi bi araya gelince bide yediklerimiz var normal yani büyümesi olsun çok tatlı maşallah annesi

geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin

Bende hafif göbekle hamile kaldım öyle duruyor karnım şöyle top gibi sivri oluyor ya inşallah öyle olmaz çok komik olur bende

Bende hafif göbekle hamile kaldım öyle duruyor karnım şöyle top gibi sivri oluyor ya inşallah öyle olmaz çok komik olur bende
Bende 12!haftalık oldum ama hala aynı göbeğim var mesela şuan kahvaltımı yeni yapıyorum ama göbeğim hamile kalmadan önceki göbek günün sonunda bende bi 6 aylık oluyorum onun dışında normal benim ilk hamileliğimdeki göbeğim çok komikti resmen büyük B şeklindeydim

Benim birde kalçam var çok merak ediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…