- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #12.661
Gecmis olsun canim taze meyvesuyu ic balli limonlu sicak su ic bir de ihlamurKızlar sonunda bende grip oldum çok feci bir şekilde
Buyuk b ilahi cok güldümBende 12!haftalık oldum ama hala aynı göbeğim var mesela şuan kahvaltımı yeni yapıyorum ama göbeğim hamile kalmadan önceki göbek günün sonunda bende bi 6 aylık oluyorum onun dışında normal benim ilk hamileliğimdeki göbeğim çok komikti resmen büyük B şeklindeydim
Sağol canımGecmis olsun canim taze meyvesuyu ic balli limonlu sicak su ic bir de ihlamur
Buyuk b ilahi cok güldüm
Günaydın canım hayırlı cumalarGünaydın kızlar...
hayırlı cumalar
Gayet iyi canimIki haftadır ikili test sonucumu göstermek için doktor bekliyorum. Yok gelmiyor bir türlü doktorlar. Anlayanınız varsa lütfen bakabilir mi? Eki Görüntüle 2089327
Aynen benimde var baya bi Tempra tamponu bide boy kısa baya yuvarlanarak gidicem Doğuma . İlk oğlumda 61 kg ile hamile kaldım 82 ile Doğuma girdim ikinci oğlumda 67 ile hamile kaldım 85 le Doğuma girdim bundada 64 ile hamile kaldım şimdi 66.7 yim bakalım Doğuma kaçla giricem kısmet olursaBenim birde kalçam var çok merak ediyorum kendimi
Maşallah sana canım yinede 2 doğumdaki kiloluları atmışsın inşallah bizlerde o kiloları atarız darısı başımızaAynen benimde var baya bi Tempra tamponu bide boy kısa baya yuvarlanarak gidicem Doğuma . İlk oğlumda 61 kg ile hamile kaldım 82 ile Doğuma girdim ikinci oğlumda 67 ile hamile kaldım 85 le Doğuma girdim bundada 64 ile hamile kaldım şimdi 66.7 yim bakalım Doğuma kaçla giricem kısmet olursa
Allah razı olsunKiminin iç karnı geniş olur kimininde dar olur seninki heralde öyle bide canım rahim genişliyor kese genişliyor bebek büyüyüyo eşi var e bide gaz var adet olmuyoruz hepsi bi araya gelince bide yediklerimiz var normal yani büyümesi olsun çok tatlı maşallah annesi
Valla öyleydim hatta anormal bişi var diye tedirgindim neyseki sağlıkla doğurdumGecmis olsun canim taze meyvesuyu ic balli limonlu sicak su ic bir de ihlamur
Buyuk b ilahi cok güldüm
Herkese merhaba! Bu süreçte hepinize bol şans ve sağlık diliyorum! 13 haftalıgim ve siteye yeni katıldım. 1.trimester geride kalırken günler ne kadar çabuk geçmiş gibi görünse de , her birimiz resmen gün saydık! Keseydi,kalp atisiydi, ikili testtir derken yolun üçte biri geride kalmış! Bu yolda ilerlerken doktorlara sormaya fırsat bulamadığım sorular var. Mesela halsizlik, yorgunluk, baştaki uyku halinin şimdilerde yerini uykusuzluğa bırakması, çok sık açıkma, hala süren bulantıları, yeni başlayan başağrılari.... İlk günden beri şişen karnım... Işık hızıyla aglayabilmem.. Arada yaşadığım kaşıntı krizleri.. Ve dahası... Benimle aynı süreçte olan sizlerde neler oldu merak ettiklerim çok.. En başta da 37 yaşımda ikili test sonucumun bana kumar gibi gelmesi.. belki de buradan baslamaliyim. Doktorlar gayet iyi dese de yaş riski1/238; kombine risk 1/4030.. Amniyosenteze gerek görmediler. Var mı benzer olan?
Bebeğin plasentası solda parlıyor ilk resimde. Kız derler ama. Dr ne dedi sana?evet canim bak atiyim tekrar 0Eki Görüntüle 2089138 asagidakide 8.6Eki Görüntüle 2089140
kizlar gunaydin. Bende bugun doktor kontrolune gittim ikili testimin sonucu iyi cikmis cok sukur. Cinsiyet icin birsey soylemedi cok merak icindeyim. bebislerinin cinsiyetini ogrenenlerede cok sevindim. Kizlar benim derdim kilo 5 kilo almisim daha 3 ayda doktorum biraz fazla ama sorun etme dedi. sizlerin kilolarini duyunca sasiriyorum nasil besleniyosunuz yardimci olursaniz sevinirim
kiz canimBebeğin plasentası solda parlıyor ilk resimde. Kız derler ama. Dr ne dedi sana?
Gözünaydın canım hafiflemiş bulantıların tamamen biter inşallah. Hemoroid gerçekten çok kötü Allah kolaylık versin Allahtan ben hamile kalmadan önce halletmiştim o sorunu şuan iyiyimGunaydn kizlarr,umarım herkez iyidir,hamileliğin başından beri bulantılardan kusmalardan mahvolan ben dün itibariyle hafiflemis durumda çok şükür. .bulantı koku hassasiyeti yine var ama asla önceki gibi deil ,hala kötü olanlar içinizi ferah tutun hafifliycek inşallah arkadaşlar :) ben hiç bitmiycek sanmıştımbu kezde kabizlik başladı hemoroid imde var çok zorlanıyorum ..dulcasoft diye bi ilaç yazdı doktorum inşallah faydası olur..hemoroid ı olan varmı aranızda ne yapıp hafifletebiliriz acaba
canim kac kilo ile hamile kaldin. ben zaten 65 kilo ile hamile kaldim kiloluydum yaniZaten zayıfsan çok kilo alman biraz normal sanırım. Ben kilolu kaldığım için hala rezervlerden gidiyor galiba o yüzden daha kilo almadım. Yoksa normal besleniyorum. Az da değil çok da değil. Abur cubur, hamur işi ve tatlıdan uzak duruyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?