2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sonunda bende grip oldum çok feci bir şekilde
Gecmis olsun canim taze meyvesuyu ic balli limonlu sicak su ic bir de ihlamur
Buyuk b ilahi cok güldüm

Benim birde kalçam var çok merak ediyorum kendimi
Aynen benimde var baya bi Tempra tamponu bide boy kısa baya yuvarlanarak gidicem Doğuma . İlk oğlumda 61 kg ile hamile kaldım 82 ile Doğuma girdim ikinci oğlumda 67 ile hamile kaldım 85 le Doğuma girdim bundada 64 ile hamile kaldım şimdi 66.7 yim bakalım Doğuma kaçla giricem kısmet olursa

Maşallah sana canım yinede 2 doğumdaki kiloluları atmışsın inşallah bizlerde o kiloları atarız darısı başımıza

Allah razı olsun Sağlıklı olsun kuzularımız

Icim parçalandı kizlae bi tane cani iki cocugunu öldürdü ya kadin bitmis durumda Allah sabir versin

kizlar gunaydin. Bende bugun doktor kontrolune gittim ikili testimin sonucu iyi cikmis cok sukur. Cinsiyet icin birsey soylemedi cok merak icindeyim. bebislerinin cinsiyetini ogrenenlerede cok sevindim. Kizlar benim derdim kilo 5 kilo almisim daha 3 ayda doktorum biraz fazla ama sorun etme dedi. sizlerin kilolarini duyunca sasiriyorum nasil besleniyosunuz yardimci olursaniz sevinirim

Doktorlara güvenmek lazım. Bende 37 yaşındayım anlıyorum seni. Ama işte insanın içinde hep bir şüphe, doğurana kadar devam edecek heralde. Bir de ben karakter olarak çok okuyan, araştıran sorgulayan bir tipimdir. Ay kendimden sıkıldım resmen. Fazla kurcaladıkça insanın sinirleri bozuluyor. Annem beni 18 yaşında hiç bir şeyden habersiz doğurmuş. Yani biraz şans eseri büyümüşüm. Ona sorular soruyorum. Ohoooo fazla dikkat ediyorsun diyor haklı sanırım. Geç anne olmanında böyle kötü yanları var sanırım.

Zaten zayıfsan çok kilo alman biraz normal sanırım. Ben kilolu kaldığım için hala rezervlerden gidiyor galiba o yüzden daha kilo almadım. Yoksa normal besleniyorum. Az da değil çok da değil. Abur cubur, hamur işi ve tatlıdan uzak duruyorum sadece.

hadess ben de 37 yaşındayım. Yaşa göre risk yüksek ama ölçümlere göre düşük risk. Benim de öyle. Şükredip oturalım aşağı bence bu yaşta risk yok diye. Ben de 13. Haftamdayım mide bulantılrum baş ağrım var. Hiç kusmadığım halde iştahsızlık nedeniyle 1 gr bile kilo almadım.

Gunaydn kizlarr,umarım herkez iyidir,hamileliğin başından beri bulantılardan kusmalardan mahvolan ben dün itibariyle hafiflemis durumda çok şükür. .bulantı koku hassasiyeti yine var ama asla önceki gibi deil ,hala kötü olanlar içinizi ferah tutun hafifliycek inşallah arkadaşlar :) ben hiç bitmiycek sanmıştım bu kezde kabizlik başladı hemoroid imde var çok zorlanıyorum ..dulcasoft diye bi ilaç yazdı doktorum inşallah faydası olur..hemoroid ı olan varmı aranızda ne yapıp hafifletebiliriz acaba

Kizlar biz 14+3 haftalığız ama hala cinsiyeti konusunda bi fikrim yok. Anlayan arkadaslar yardimci olabilir misiniz rica etsem

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-04-08-08-35.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_2018-01-04-08-08-28.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 72
Gözünaydın canım hafiflemiş bulantıların tamamen biter inşallah. Hemoroid gerçekten çok kötü Allah kolaylık versin Allahtan ben hamile kalmadan önce halletmiştim o sorunu şuan iyiyim

canim kac kilo ile hamile kaldin. ben zaten 65 kilo ile hamile kaldim kiloluydum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…