2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canim kac kilo ile hamile kaldin. ben zaten 65 kilo ile hamile kaldim kiloluydum yani

Gözünaydın canım darısı bizlerinde başına

14. Haftamdayım

Bulantılarda kesilme olmadan önce şiddetlendiği oldu mu? Geçiyor galiba azaldı diyorum. Dün bugün baya salladı eskiye döndüm desem yeridir.

Merhaba kizlar 12+0 haftalik hamileyim ikili teste geldik bugun ense olcumh iyi herseyi saglikli ama rahimde bi goruntu gordu dr ve mol gebelige benzetiyorum dedi beta hcg istedi ama kanda da kesin belli olmicak ultrasondada kesin demedi benziyor dedi allak bullak olduk napicam bilmiyorum

brunettee geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun , Allah bebeğini de seni de korusun inşallah

Tebrik ederim canım çok şükür , valla taştan yumuşak ne bulursam yiyorum iştahım açık hatta o felaket bulantılar bile kar etmedi ha bire yedim ama benim bünye kilo almaya meyilli değil diye kilo derdim yok ama hızla kilo da alsaydim boğazımı durdura bilecegimi sanmıyorum hiç gece uykudan uyanıyorum açlıktan bir şeyler yemesem gözüme uyku gitmez , akşam yemeğinden 1 saat sonra araniyorum ne yesem acaba diye

Benziyor demiş kesinlik dememiş canım birkaç doktora daha gözüksen pek bir bilgim yok mol gebelikle ilgili nedir falan ama sonradan mı belli oluyormuş ki

Merhaba kızlar bulantıların ağrıların azaldığı bir gün olsun hepimiz için. Pazartesi ikili test için randevumuz var ilk defa 3 hafta arayla göreceğiz bebişi zaman geçmek bilmiyor sanki Kayınvalidesi doktor kontrolüne gelmek isteyen oldu mu daha ilk haftalarda. Siz nasıl tepki verdiniz? İlk bebeğimiz en özel anımızda kalp atışı duyulacakken gelmek istedi kibarca anlattık şimdi yine istiyor.

Ay ne güzel valla bende hiç o iştah yok bir şey yiyemiyorum mide yanmalarından bulantım yok ama sulu yemeklerden tiksiniyorum resmen hep ekmek poğaça kuru şeyler yiyiyorum zordan onlarda

Benimkilerin hiç öyle isteği olmadı şükür isteselerdi tepkimi gösterirdim heralde özel anlar sonuçta bunlar insan sadece eşiyle o anları görmek duymak istiyor. Benimkilerde şimdiden oraya götürürüz buraya götürürüz bunları alırız deyip duruyorlar sinir oluyorum bende

canım bu mol gebelikde nedir? internetten baktımda bende birşey anlamadım Allah şifa versin inşallah...

Ay ne güzel valla bende hiç o iştah yok bir şey yiyemiyorum mide yanmalarından bulantım yok ama sulu yemeklerden tiksiniyorum resmen hep ekmek poğaça kuru şeyler yiyiyorum zordan onlarda
Başlarda çok bulantım varken ben de tiksiniyordum yiyemem sanıyordum ama meğerse yiye biliyormusum yani birisi pişirse önüme koysa hafif tadına bakıyordum ve öyle öyle yemeye başladım , bence sen de bir dene tadına bak yiyemezsen bırak hep de kuru kuru mideni daha kotu yapar , ben o tiksindigim çorbalar sayesinde rahatlattim midemi keşke baştan beri icseydim ben de hep kuru yiyordum bir de meyve ama hep açtım , en çok ta pide lahmacun ve pizza gibi şeyler canım çekiyordu öyle ağır yediğimde bir müddet bulantım hafif oluyordu ne zaman ki poğaça börek yesem biraz sonra yine acikiyordum ve bulantilarima iyi gelmiyordu hiç , ufak ufak yemeklerden tatmaya başla canım yoksa kendiliğinden geçmiyor bulantı biraz sen de gayret et , ben biraz önce içtiğim çorbayı 5 dk sonra TV de görsem iyyyy diyordum ama yerken de yiye biliyordum öyle değişik bir durumdu

Ben mi alınganlık yapıyorum acaba diyorum. Paylaşmakta zorlanıyorum şimdiden. Ben daha 3kez görmüşken ne bileyim bir garip geliyor. İlerleyen dönemlerde tabiki gelebilir ama şuan çok erken geliyor.

Bende de tam tersi başlarda yiyebiliyordum sonradan başladı tiksinti o da korkudan sanırım ya yersen midem yanarsa diye kendim yemek yaparken hiç sorun yok rahat çorba içebiliyorum ama iş yerinde yemek kokusu o pişen yemekler beni sulu yemekten soğuttu valla. Bu bebişler bizi iyice şaşkına çevirdi

Ben mi alınganlık yapıyorum acaba diyorum. Paylaşmakta zorlanıyorum şimdiden. Ben daha 3kez görmüşken ne bileyim bir garip geliyor. İlerleyen dönemlerde tabiki gelebilir ama şuan çok erken geliyor.
O alınganlık bende de var ek olarak birde kıskançlık var ben eşimi bile kskanıyorum canım şimdi bebeğimde eklendi kimseyle paylaşmak istemiyorum. Dediğin gibi biz bile daha ne kadar gördük ki ilerde alışmış olucaz zaten şuan ilk heves düşünceli olurlar umarım ilk torunları mı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…