2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah'ın sopası yok. Senin evlat sahibi olma ihtimalin yokken Allah sana bi evlat veriyo onun şansı çokken bu şansı elinden alamayacağını düşünmek hem cahillik hem fırsatçılık. Böylesi senin için belki daha hayırlıdır. Bu kadar ezmeye müsait bi insanla belki yaşlanmanda hayır yoktur.

Evet onun modunda ama unuttuğun birşey var benim sayemde evi ,arabası dükkAnı oldu ben yemedim içmedim gezmedim inanır mısın her sabah 05.00 uyanıyor 40 km yol gidiyordum dükkAnı açmak için hergün 07.00 açardım dükkAnı iki araba değiştirerek ve haftanın 7 günü dükkandaydım akşamlarıda 20.00 kapatırdım ne bayram gördüm nede normal gün hergün oradaydım bazen yorgunluktan yemek yemeden uyuyordum eve varmam 22.00 buluyordu ama ne oldu kötü olan ben oldum

Ben de doğumda kusmuştum zaten kapları falan hazırdı birden kusarsam diye, ama o zaman bulantılarım 12 haftada tamamen geçmişti bir daha da bulanmadı rahat bir hamilelik geçirdim hatta 2li teste gittiğimde hiç Bulantım kalmamıştı bu sefer de öyle 12.hafta bitecek diye ayarlamıştım kendimi ama geçmedi ve hala devam ediyor.

Bakalım canım beni bugün aramış iğne olmaya gidince aradım geri dönmedi pişman oldum niye aradım ki bu Perşembe günü gelecek bakalım durum ne gösterecek hayırlısı neyse o olsun diyorum Allah'dan

Senin ilk doğumun normal Doğum mu canım ?

Bakalım canım beni bugün aramış iğne olmaya gidince aradım geri dönmedi pişman oldum niye aradım ki bu Perşembe günü gelecek bakalım durum ne gösterecek hayırlısı neyse o olsun diyorum Allah'dan
Allahım hakkınızda herşeyi hayırlı kılsın. Sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsun. Unutma önce annenin sağlığı önemli.

Allahım hakkınızda herşeyi hayırlı kılsın. Sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsun. Unutma önce annenin sağlığı önemli.
İnşallah yarından itibaren uygularım amin canım hepimiz sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçiririz sağlıklı bir şekilde gelsinler

Peki kaç gibi yatıyorsun canım ben 24.00-01.00 gibi yatıyorum sabaha karşı senin gibi 04.00 uyanıyorum saat 08.00 kadar ayaktayım sonra tekrar yatıyorum 11 kadar uyuyorum tiroid sorunum var benim ondan şüphe ediyorum

Bende aynen böyleyim. 4 gibi uyanıp 8 gibi geri uyuyabiliyorum. Bi de bu hafta burun tıkanıklığı başladı uyurken oluyor sadece. Tsh kaç çıktı bende de var.

Bende aynen böyleyim. 4 gibi uyanıp 8 gibi geri uyuyabiliyorum. Bi de bu hafta burun tıkanıklığı başladı uyurken oluyor sadece. Tsh kaç çıktı bende de var.
Benim zaten vardı tiroid canım 2.5 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam burun tıkanıklığı için yastığını yüksek tutabiliyorsan yüksek tut canım

Benim şiddetli oluyordu. 14. Haftada azalmaya başladı. Şimdi gece yatmadan illaki tüm yediklerimi sabah 8 gibi safra çıkarımı 2 ye düştü şükrediyorum. Geçecek diye ümit ediyorum.

Canım tınaztepede 4 bin tl demişti doktorum. Tabi yeni yılda fiyatlar ne kadar değişir bilmiyorum

Merhaba maşallah sağlıcakla gelsin kuzucuk gözünaydın

Kızlar ben Perşembe günü iyi olursam sinemaya gitmeyi düşünüyorum bu Cem Yılmaz'ın filmine bebeğe bir zararı olmaz değil mi zaten gündüz seansı düşünüyorum kalabalık olmasın diye sorun çıkmaz değil mi

Bu haftalarda kordonla karıştırıyo erkek diyo bazı drlar emin olmak için beklemek istemiştir bence

Canım bana da erkek dedi doktor hatta u şeklinde bacaklarını gösterdi. Ortasında bi minik çıkıntı vardı biz bile fark ettik. Kordon değilse erkek dedi. Ay sonunda tekrar gidicem o zaman netleşirmiş. Kordon olsa ultrasonda görünmez mi sonuçta kısacık değil uzun ve benle bağı var. 8haftalık görüntüde gayet net gördük kordonu çünkü.
Nasıl karıştırma oluyor ben anlamıyorum?kordon sanıp da kız olan oldu mu hiç duyan var mı? İçimden kız geçiyor hep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…