2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Lavanta_kokusu sonsuzzz kızlar ikinizin durumunu okuyorum takip ediorum inanin dua ediorum size Allah kolaylik versin.. Su Dönemde esimle tartssam uzuluorum kotu oluorum Sizin durumunuz gercekten çok uzucu bebisleriniz Size ugur getirir hakkinizda hayirlisi olur İnşallah uzmeyin ama kndinizi bebisler de etkilenio dikkat edin kendinize..

Sağol canım dua ettiğin için Allah razı olsun inşallah artık takmamaya çalışacağım

Yok tatlım ne zararı olacak, ses için diyorsan zannetmiyorum o kadar yüksek değil ki, ben her gün arabada bangır bangır müzik dinliyorum:)

Benimkide öyledi küçük çıkıntısı var ve erkek hiç duymadım ben erkek diye söyledikten sonra kız bebek olanları

Teşekkürler cnm, vallahi buradaki tanımadığımız arkadaşlarımız bile eşlerimizden, eşlerimizin ailesinden daha çok üzüldü, dua etti. Saolasın, allah gönlümüze göre versin.

Yok tatlım ne zararı olacak, ses için diyorsan zannetmiyorum o kadar yüksek değil ki, ben her gün arabada bangır bangır müzik dinliyorum:)
Evet ses için korktum kendimi iyi hissedersem inşallah şu dodex işe yaramaya başladı sanki baş dönmem kulak çınlamam halsizlik birazcık geçti gideyim azıcık hava alayım evden ya market için yada hastane için çıkıyorum artık sıkıldım sen ne tür müzik dinliyorsun bende bugün Mozart bebekler için olan parçalarını dinledim çok güzeldi

Ben hareketli pop ve yabancı dinliyorum cnm, eğlenceli olsun diye :) klasik müzik benimde aklımda, normalde sevdiğim bi tarz değil ama bebeğe iyi geldiğini okumuştum. Biraz daha büyüyelim bende bi liste yaparım :)

Ben hareketli pop ve yabancı dinliyorum cnm, eğlenceli olsun diye :) klasik müzik benimde aklımda, normalde sevdiğim bi tarz değil ama bebeğe iyi geldiğini okumuştum. Biraz daha büyüyelim bende bi liste yaparım :)
Bende o yüzden dinledim birde yabancı şarkı ve ninli dinlettim benim gibi iki dil öğrensin kulak aşinası olsun diye bir yerde okudum hamile iken yabancı dil birşey dinlersen çocuk ileride o dili hemen öğreniyormuş

Anlatır mısın canım hemen oldu mu yoksa çok mu sancı çektin merak ettim
Önce suyum geldi canım sabaha karşı kaç defa günlük ped değiştim ama hemencecik doluyordu ve agirlasiyordu ped acaba suyum mu geliyor ki diye her ihtimale karşı sabah saat 7de gittik hastaneye ebe alttan baktı evet doğum başlamış dedi artık yatış yapıldı çantam zaten hazırdı sancı odasına aldılar ama hiç sancim yoktu saat öğlen 1de serumla suni sancı verdiler saat 2ye kadar sancı gelmedi 2den sonra başladı sancı gittikçe sıklaştı ve doğum odasına aldılar beni çünkü herkes sezeryandi bir ben normaldim benim sancim yükseldikçe ağlamaya başladım ve sezeryan için gelenler etkilenmeye başladılar paniklediler diye beni ameliyathanenin yanındaki doğum odasına aldılar orda sancimi çektim ve saat 4de doğum oldu çok şükür ama doğumda hiç bir acı yoktu alttan iğne yaptılar uyuştu biraz kesmişler ben hissetmedim hiç sancı geldiğinde ıkın dediler sancı durunca ikinmayi durdur sonra yine öyle 2 sanciyla doğdu ama hiç acı hissetmedim ki benim en çok korktuğum oydu çocuk çıktığında aciyacak sanıyordum , sonra alt dikişi attılar hemen uyuşturucunun etkisiyle hiçbir şey hissetmedim altimi hasta beziyle bağladılar yanımdaki masada bebeğimi giydirdiler ben onu seyrediyordum sonra beni tekerlekli sandalyeye aldılar ebe de bebeğimi taşıdı yanımda odaya kadar böyle maceramiz bizim biraz uzun oldu galiba :)

Genelde 11 de uyuyorum ben ama normal değil yani bütün ilaçlarımı alıyorum yinede astım rahat bırakmıyor. Tiroid sorunum yok ama bende tiroid hapi kullanıyorum önlem amaçlı.
Canım ben hiç önlem amaçlı tiroid ilacı duymadım. Bu seferde ilacı aldığın için normal olan tsh'ın düşmesin?

Kızlar mrb keyifler ve bebisler iyidir inşallah oğlumdan fırsat bulup yazamıyorum kaçırdığım sayfalarin hepsini okuyamasamda takip etmeye çalışıyorum . Ancak böyle iyi geceler diyebilecek kadar vakit buluyorum iyi geceler

Canım o konuda benim doktorum cok iyi.. buca tınaztepe gülçin hanım, esprili güler yüzlü tatlı bir bayan.. ilk dogumumu da onda yaptım..

Canım tınaztepede 4 bin tl demişti doktorum. Tabi yeni yılda fiyatlar ne kadar değişir bilmiyorum

Teşekkürler kızlar ama ben Aliağa Şakran tarafında oturuyorum Tınaztepe çok uzak bana...

Maşallah ne güzel bir Doğumun olmuş Yok bence kısa bile olmuş bebiş kaç kg doğdu ? Bende o acıdan korkuyorum benimde komşumun kızı Doğum yaptı zorla normal Doğum bebek 4 kg yskın doğdu açılma olmamış kesmişler filan kız Doğumdan sonra oturamıyordu birde sanırım dikişi hatalı olmuş şimdi de estetik yaptıracak insan bunları duyunca korkuyor işte ama senin maşallah güzel bir Doğumun olmuş inşallah ikinciside böyle sağ Salim hemencecik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…