- 21 Mart 2012
- 436
- 436
- 103
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #13.281
Doğuma girerken bulantı kusma yaşamak çok olağan birşey ama. Benim oğlumda bulantılarım kusmalarım tamamen geçmişti hatta son iki üç ay hep gezdim alışveriş yaptım yedim içtim. Ama doğumda kustum.Ay ciddi misin çok sevindim canım ya benim doktorum Doğuma girerken bile bulantı kusma yaşayanını gördüm dedi bana şu tarihte biter demedi umarım öyle olmayız
Hayırlı haberler işe dönersin inşallah canımBende perşembe gidicem ikili test için bakalım bişi dicek mi
Benim bahsettiğim 9 ay boyunca bulantı ve kusma yaşayanlar canım doktor öyle olanlarda var dediDoğuma girerken bulantı kusma yaşamak çok olağan birşey ama. Benim oğlumda bulantılarım kusmalarım tamamen geçmişti hatta son iki üç ay hep gezdim alışveriş yaptım yedim içtim. Ama doğumda kustum.
Sağol canımGecmis olsun canm
Tesekkur ederm cancm insallah
Yok çok normal. Tamamen hormonal bi durum yaşadığımız. Hatta ben doğum iznine ayrılınca saat 10-11 e kadar aralıksız uyuduğumu hatırlıyorum :) o son zamanlarda ağırlıktan uyuyamama durumu bana tesir etmediO zaman normal yani bende bazen diyorum saat:08.00 sonra uyumayayım düzene girer belki diye ama bu seferde uykusuzluktan başım ağrır diye vazgeçiyorum
Allah korusun. O kategoride olsak emin ol şuan burda yazamıyo olurduk. Ağır hiperemesiz vakaları onlar ve kadınların çok çok azında görülüyor. günde 10-12 defa kusanlar onlar ki ben 7-8-9 haftalarımda öyleydim.Benim bahsettiğim 9 ay boyunca bulantı ve kusma yaşayanlar canım doktor öyle olanlarda var dedi
Ne güzel bebiş doğunca kadar rahatlamışsındır canım ablamlar annemler böyle hamile görmedik diyorlar bana uykusuz uyku bozukluğu yaşayan hiç olmadı hatta ablam ayakta uyuyordu akşam 08.00 sabah 13.00 kadar uyuyorduYok çok normal. Tamamen hormonal bi durum yaşadığımız. Hatta ben doğum iznine ayrılınca saat 10-11 e kadar aralıksız uyuduğumu hatırlıyorum :) o son zamanlarda ağırlıktan uyuyamama durumu bana tesir etmedi
Amin canım inşallah olmayız kısa sürede biter inşallahAllah korusun. O kategoride olsak emin ol şuan burda yazamıyo olurduk. Ağır hiperemesiz vakaları onlar ve kadınların çok çok azında görülüyor. günde 10-12 defa kusanlar onlar ki ben 7-8-9 haftalarımda öyleydim.
Evet bazı şeyler Doğuma kadar devam ediyo. Ben oğluma hamileyken büyük çarşılara gidemezdim tavuk kokusundanHergün bir öncekinden daha iyi oluyor aslında bencede azalıyor ama bazı gıdalardan tiksindiğim için düşünemiyorum bile. Mesela normalde balık ve cevizi çok severim ama şu an görmeye bile dayanamıyorum.
Canım üzülmek şuan seni ençok yıpratan ve septomlarını tetikleyen şey. Bana doktor aşırı stresli hamilelik yaşayan annelerde ve annenin istemediği gebwliği durumlarında bulantıların arttığını söylemişti. Şuan çok özel bi dönemindesin ve bu dönemi oldukça stresli geçiriyosun. Senin hormon dalgalanmalarını buda etkiliyordur. Önce kendin için sonra bebeğin için seni en iyi hissetiricek rahatlatacak şeylerle meşgul ol. Sen iyi olmalısın ki bebeğinde iyi olsun. Allah yardımcın olsun eşininde yüreğine merahamet versinNe güzel bebiş doğunca kadar rahatlamışsındır canım ablamlar annemler böyle hamile görmedik diyorlar bana uykusuz uyku bozukluğu yaşayan hiç olmadı hatta ablam ayakta uyuyordu akşam 08.00 sabah 13.00 kadar uyuyordu
Benim bahsettiğim 9 ay boyunca bulantı ve kusma yaşayanlar canım doktor öyle olanlarda var dedi
Aslında Benimde aklımdan geçenler bunlar biliyor musun kesin bundan dolayıdır diyorum da işte insanın bazen aklı ve kalbi almıyor baxı konulara ve maalesef elimizden birşey gelmiyor hayırlısı diyorumCanım üzülmek şuan seni ençok yıpratan ve septomlarını tetikleyen şey. Bana doktor aşırı stresli hamilelik yaşayan annelerde ve annenin istemediği gebwliği durumlarında bulantıların arttığını söylemişti. Şuan çok özel bi dönemindesin ve bu dönemi oldukça stresli geçiriyosun. Senin hormon dalgalanmalarını buda etkiliyordur. Önce kendin için sonra bebeğin için seni en iyi hissetiricek rahatlatacak şeylerle meşgul ol. Sen iyi olmalısın ki bebeğinde iyi olsun. Allah yardımcın olsun eşininde yüreğine merahamet versin
Sende sadece sabah bulantın olmuş canım şükür gün boyu gece bile devam etmemişMaalesef ilk oğlum da ben öyleydim ama sadece sabahları ilk uyanınca olup akşama kadar normal idim
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. İki sene kadar 3 sene kadar önce çok benzer şeyleri biz kuzenimde yaşadık. 15-16 haftalarda yeni bulantıları başladı doktora bulantılar yeni başladı dediğimizde bu zamanda geçer diyip inanmıyodu. Onlar sonra çok iyi toparladılar. 14-15 haftalarda hep kuzenimle kavga edermiş eşi kızın kanaması oluncada düşsede çocuk kurtulsak dermiş. Şimdi ikinci çocuk için ağlıyo adam.Aslında Benimde aklımdan geçenler bunlar biliyor musun kesin bundan dolayıdır diyorum da işte insanın bazen aklı ve kalbi almıyor baxı konulara ve maalesef elimizden birşey gelmiyor hayırlısı diyorum
Ben Allah biliyor ya içimi şöyle dua ettim geçen gece ağlattığı Zaman işleri yolunda gitmesin ve bizden boşanınca başkasından asla ve asla çocuğu olmasın dedim çok canımı yaktı o günİnşallah hakkınızda hayırlısı olur. İki sene kadar 3 sene kadar önce çok benzer şeyleri biz kuzenimde yaşadık. 15-16 haftalarda yeni bulantıları başladı doktora bulantılar yeni başladı dediğimizde bu zamanda geçer diyip inanmıyodu. Onlar sonra çok iyi toparladılar. 14-15 haftalarda hep kuzenimle kavga edermiş eşi kızın kanaması oluncada düşsede çocuk kurtulsak dermiş. Şimdi ikinci çocuk için ağlıyo adam.
Yani anladığım kadarıyla zaten bunların çoğu işlerinin yolunda gitmesinden kaynaklanıyor. Birçok soysuz erkek gibi bul parayı sonra tanıma eşi evladı. İşleri yolunda olmasa hayatımı yaşayacağım havalarına girmezdi işimi nasıl yoluna koyarım derdinde olurdu. Ama kimsenin işinin garantisi yok. Yarın bu ülke şartlarında kime ne getirir bilinmez. Düşmez kalkmaz AllahBen Allah biliyor ya içimi şöyle dua ettim geçen gece ağlattığı Zaman işleri yolunda gitmesin ve bizden boşanınca başkasından asla ve asla çocuğu olmasın dedim çok canımı yaktı o gün
Hayırlı haberlerle gel inşallahBende perşembe gidicem ikili test için bakalım bişi dicek mi
insallah guzel sonuclarla gelirsinBende perşembe gidicem ikili test için bakalım bişi dicek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?