2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eşiyle kavga etmeyen var mıdır acaba bizde iki ayda bir ederiz hep ben barışırım ve evlendiğime pişman olurum. Şuandada konuşmuyoruz vallahi kaskafa bunlar. Bazen öyle oluyoki boşansak keşke duyorum resmen yalnızım ya hergün çalışıyo ben sabahtan akşama annemdeyim 15 saat çalışıyo nerdeyse hiç alım gezdiriyim dediği yok bide dün telefonunda bişeler gördüm yok arkadaşı kızle konuşmuş adam beni arıcakmış ortağı özür dilicekmiş. Ya eşime o konuda güvenirim ama görünce şok oldum ortağı zaten çapkın bi adam yapıyo biliyorum ama eşimin ağzıyla konuşmuş güya kızle okadarzsinirliyimki anlatamam yok ortağın telefonu bozukmuş bununkini almışmış

İnşallah canım hepimizin doğumu rahat geçsin bebeklerimizi sağ salim kucagimiza alalım inşallah ister normal ister sezeryan olsun farketmez sonuç iyi olsun da , benim de bir kaç gün dikiş yerim ağrıdı normaldir sonuçta etini kesiyorlar hemen iyileşmez ki kendinden eriyen iplerle dikiyorlar zamanla dökülüyor onlar da farkında olmuyorsun sadece 1 hafta tuvaletini yaptıktan sonra batikonlu suyla yikiyorsun o kadar ben otura biliyordum ama kesi sağ taraftaydi diye hafif sola yatık oturuyordum :) 4-5 gün sonra hiç bir şey hissetmiyorsun zaten artık herşey geride kalmış oluyor tek düşüncen bebeğinle ilgilenmek oluyor :)

Amin canım inşallah ben sezeryan düşünüyorum malum bundan sonra bebeğim olmayacak birde yaşım var zaten korkumda var hepimiz için hayırlı olan olsun

Lavanta_kokusu ha bu arada canım bebeğim 2.800 doğdu , bir de normalden açılma oluyor açılıp bebeğin kafası çıkması mümkün olana kadar sanırım 10 cm açılma bekleniyor onun dışında da ilaveten bir ufak kesi atıyorlar yoksa çocuk çıkarken bir kaç yerden yırtıklar oluşur onlarin hepsini de dikemedikleri için alt bolgen öyle yırtık pırtık şekilde yaşıyorsun

Amin canım inşallah ben sezeryan düşünüyorum malum bundan sonra bebeğim olmayacak birde yaşım var zaten korkumda var hepimiz için hayırlı olan olsun

Canımcım alt tarafı 33 yaşındasın ya bak bunu ikinci yazışın, kızıyorum. 33 nedirki artık bu dönemde? Ben 31,5 yaşımdayım hiç senin gibi düşünmüyorum. Birde bebeğinin bir daha olmayacağı da nerden çıktı. Gayet doğal yollarla hamile kalmış bi kadınsın. Ha evlenmem yada bu adamdan ikinci yapmam diyosan bilemem de, 30dan önce doğuran kadın sayısı azalıyor artık günümüzde. Eğitimi, işi, birikimi anca oturtuyoruz. Lütfen bu umutsuz, son şans modundan çık.

Lavanta_kokusu
İnşallah canım , korku bende de vardı hatta burda o zaman doğum korkusu diye bir konu da açmıştım ödüm kopuyodu doğumdan ama tek korkulacak şey o sancı başka hiç bir şeyden korlmaniza gerek yok gerisi kolay artık doğumun başlamasıyla bitmesi 10 dk sürdü

Hali hazırda bi temmuz annesi var kızlar bebek giyimi için tavsiyeler alabiliriz hoş geldin canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Ne güzel yaradılış mucizesi

İnşallah gelir o cesaret bende o cesaret Yok maalesef

Canım hayırdır eşin başka birisi ile konuşuyor anlamadım

İşte o yırtık pırtıklık olmasa allahım korkum o benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…