- 20 Ocak 2013
- 4.048
- 9.200
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #13.341
Gerçekten mi ay maşallahesimin amcasinin oglu 9aya kadar bebisine erkek dediler son haftalarda kizmis su anda 6aylik cok tatli masallah
Bende çok sevdim hepsine baktımBunlar tam uyumalıkmış :))
evet canim hepsini almistilar onlarda hayal kirikligina ugradilar ilk bebektiGerçekten mi ay maşallahkıyafet eşya almışlar mıydı peki
Ay yazık demek ki olabiliyormuş hayret ettim doğrusuevet canim hepsini almistilar onlarda hayal kirikligina ugradilar ilk bebekti
kiz kadesime 4.aya kadar gorumcemede 13haftalikken ozelde erkek demisti ikisininde 2yasinda fistik gibi kizlari var vallaAy yazık demek ki olabiliyormuş hayret ettim doğrusu
İnşallah canım hepimizin doğumu rahat geçsin bebeklerimizi sağ salim kucagimiza alalım inşallah ister normal ister sezeryan olsun farketmez sonuç iyi olsun da , benim de bir kaç gün dikiş yerim ağrıdı normaldir sonuçta etini kesiyorlar hemen iyileşmez ki kendinden eriyen iplerle dikiyorlar zamanla dökülüyor onlar da farkında olmuyorsun sadece 1 hafta tuvaletini yaptıktan sonra batikonlu suyla yikiyorsun o kadar ben otura biliyordum ama kesi sağ taraftaydi diye hafif sola yatık oturuyordum :) 4-5 gün sonra hiç bir şey hissetmiyorsun zaten artık herşey geride kalmış oluyor tek düşüncen bebeğinle ilgilenmek oluyor :)Maşallah ne güzel bir Doğumun olmuş Yok bence kısa bile olmuşbebiş kaç kg doğdu ? Bende o acıdan korkuyorum benimde komşumun kızı Doğum yaptı zorla normal Doğum bebek 4 kg yskın doğdu açılma olmamış kesmişler filan kız Doğumdan sonra oturamıyordu birde sanırım dikişi hatalı olmuş şimdi de estetik yaptıracak insan bunları duyunca korkuyor işte ama senin maşallah güzel bir Doğumun olmuş inşallah ikinciside böyle sağ Salim hemencecik olur
Maşallahkiz kadesime 4.aya kadar gorumcemede 13haftalikken ozelde erkek demisti ikisininde 2yasinda fistik gibi kizlari var valla
Amin canım inşallah ben sezeryan düşünüyorum malum bundan sonra bebeğim olmayacak birde yaşım var zaten korkumda var hepimiz için hayırlı olan olsunİnşallah canım hepimizin doğumu rahat geçsin bebeklerimizi sağ salim kucagimiza alalım inşallah ister normal ister sezeryan olsun farketmez sonuç iyi olsun da , benim de bir kaç gün dikiş yerim ağrıdı normaldir sonuçta etini kesiyorlar hemen iyileşmez ki kendinden eriyen iplerle dikiyorlar zamanla dökülüyor onlar da farkında olmuyorsun sadece 1 hafta tuvaletini yaptıktan sonra batikonlu suyla yikiyorsun o kadar ben otura biliyordum ama kesi sağ taraftaydi diye hafif sola yatık oturuyordum :) 4-5 gün sonra hiç bir şey hissetmiyorsun zaten artık herşey geride kalmış oluyor tek düşüncen bebeğinle ilgilenmek oluyor :)
aynen canimMaşallahsenin çevrende çok olmuş demek ki ultrason yanıltıcı olabiliyormuş
Amin canım inşallah ben sezeryan düşünüyorum malum bundan sonra bebeğim olmayacak birde yaşım var zaten korkumda var hepimiz için hayırlı olan olsun
Hali hazırda bi temmuz annesi var kızlar bebek giyimi için tavsiyeler alabiliriz hoş geldin canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinMerhaba temmuz anneleri nasılsınız Allah nasip kısmet ederse ben de temmuz annesi olacağım şu an 12. haftamın içindeyim bu hafta doktor kontrolüm var inşaAllah 2011 temmuz annesiydim birde 2018 temmuz annesi olacağım inşaAllahHerkese kolay sağlıklı bi gebelik diliyorum
Ne güzel yaradılış mucizesiÖnce suyum geldi canım sabaha karşı kaç defa günlük ped değiştim ama hemencecik doluyordu ve agirlasiyordu ped acaba suyum mu geliyor ki diye her ihtimale karşı sabah saat 7de gittik hastaneye ebe alttan baktı evet doğum başlamış dedi artık yatış yapıldı çantam zaten hazırdı sancı odasına aldılar ama hiç sancim yoktu saat öğlen 1de serumla suni sancı verdiler saat 2ye kadar sancı gelmedi 2den sonra başladı sancı gittikçe sıklaştı ve doğum odasına aldılar beni çünkü herkes sezeryandi bir ben normaldim benim sancim yükseldikçe ağlamaya başladım ve sezeryan için gelenler etkilenmeye başladılar paniklediler diye beni ameliyathanenin yanındaki doğum odasına aldılar orda sancimi çektim ve saat 4de doğum oldu çok şükür ama doğumda hiç bir acı yoktu alttan iğne yaptılar uyuştu biraz kesmişler ben hissetmedim hiç sancı geldiğinde ıkın dediler sancı durunca ikinmayi durdur sonra yine öyle 2 sanciyla doğdu ama hiç acı hissetmedim ki benim en çok korktuğum oydu çocuk çıktığında aciyacak sanıyordum , sonra alt dikişi attılar hemen uyuşturucunun etkisiyle hiçbir şey hissetmedim altimi hasta beziyle bağladılar yanımdaki masada bebeğimi giydirdiler ben onu seyrediyordum sonra beni tekerlekli sandalyeye aldılar ebe de bebeğimi taşıdı yanımda odaya kadar böyle maceramiz bizim biraz uzun oldu galiba :)
İnşallah gelir o cesaret bende o cesaret Yok maalesefLavanta_kokusu
İnşallah canım , korku bende de vardı hatta burda o zaman doğum korkusu diye bir konu da açmıştım ödüm kopuyodu doğumdan ama tek korkulacak şey o sancı başka hiç bir şeyden korlmaniza gerek yok gerisi kolay artık doğumun başlamasıyla bitmesi 10 dk sürdü
Bak benim aklıma gelmedi canım çok yaşa senin aklına geldiHali hazırda bi temmuz annesi var kızlar bebek giyimi için tavsiyeler alabiliriz hoş geldin canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Canım hayırdır eşin başka birisi ile konuşuyor anlamadımEşiyle kavga etmeyen var mıdır acaba bizde iki ayda bir ederiz hep ben barışırım ve evlendiğime pişman olurum. Şuandada konuşmuyoruz vallahi kaskafa bunlar. Bazen öyle oluyoki boşansak keşke duyorum resmen yalnızım ya hergün çalışıyo ben sabahtan akşama annemdeyim 15 saat çalışıyo nerdeyse hiç alım gezdiriyim dediği yok bide dün telefonunda bişeler gördüm yok arkadaşı kızle konuşmuş adam beni arıcakmış ortağı özür dilicekmiş. Ya eşime o konuda güvenirim ama görünce şok oldum ortağı zaten çapkın bi adam yapıyo biliyorum ama eşimin ağzıyla konuşmuş güya kızle okadarzsinirliyimki anlatamam yok ortağın telefonu bozukmuş bununkini almışmış
İşte o yırtık pırtıklık olmasa allahım korkum o benimdeLavanta_kokusu ha bu arada canım bebeğim 2.800 doğdu , bir de normalden açılma oluyor açılıp bebeğin kafası çıkması mümkün olana kadar sanırım 10 cm açılma bekleniyor onun dışında da ilaveten bir ufak kesi atıyorlar yoksa çocuk çıkarken bir kaç yerden yırtıklar oluşur onlarin hepsini de dikemedikleri için alt bolgen öyle yırtık pırtık şekilde yaşıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?