- 14 Eylül 2017
- 938
- 742
- 18
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #13.261
Kesinlikle siz bebeklerinizi dusünun gerisi boş.Teşekkürler canım, bende buna inanıyorum, kesinlikle bir gün canları çok yanacak, yanlarına kalmayacak bu yaptıkları ama o zaman biz oğluşlarımızla belki tatilde, belki parkta, belki de mezuniyet törenlerinde olacağız :)
Canım o konuda benim doktorum cok iyi.. buca tınaztepe gülçin hanım, esprili güler yüzlü tatlı bir bayan.. ilk dogumumu da onda yaptım..Bende İzmirdeyim kızlar.. Doktorum konusunda da kararsızım. Kent eminim iyidir ama bütçem yetmez. Çok pahalı. Doktor araştırıyorum. Gittigim doktor tecrübeli fakat iletişim konusunda rahat değilim. Daha pozitif olumlu enerji veren ve güleryüzlü bir doktor arıyorum. Tabi tecrübeli de olsun. Tavsiyeniz varsa alırım . :)
Amin canım hepimizin inşallah :)C
Cnm Rabbim gönlüne göre versin inşallah Salih bir evladın olur :)
Mrhaba canm. Konaktaki Hayat hastensine gidiyorum ben.Merhabalar, bende aranıza yeni katıldım.. sat 3 ekim.. insallah hersey yolunda giderse temmuz annesi olacagım.. izmirdeyim, benim gibi izmirde olan anneler var mı aramızda? Hangi hastaneleri tercih ettiniz acaba ben özel tınaztepeye gidiyorum..
Benim halsizligimde geçti iki gündür geziyorum işe de devam ediyorum ama aniden uykum gelebiliyor bazen. Hele iş yerinde illaki uyku bastırıyor.İnşallah canım. Halsizliğinde geçtimi peki. 5 haftadan sonra işe başladım bu hafta ama sürünüyorum resmen. Dışarı çıkmak tam işkence insanlar üstüme üstüme geliyo buz gibi terliyorum oturup kalmasam belkide bayılıcam
Geceleri uyuyabiliyor musun canım merak ettimBenim halsizligimde geçti iki gündür geziyorum işe de devam ediyorum ama aniden uykum gelebiliyor bazen. Hele iş yerinde illaki uyku bastırıyor.
Keşke bizlerde o grupta olsaydık canım bulantısız kusmasız etrafımdaki herkes gayet gezerek yiyerek geçirdi en kısa Zamanda bizlerde o günleri görürüz
Uyuyorum ama sabah karşı 4 ile 5 arası uyanıyorum bir daha uyuyamıyorum . Benim astımım var genelde o uyutmuyor.Geceleri uyuyabiliyor musun canım merak ettim
Bende çok araştırdım sebebi maalesef bilinmiyormuş neyse en kısa Zamanda bulantı ve iştahsızlığım bitsin diye dua ediyorumİnşallah sizlerinde en kısa zamanda geçer canım , bunu insanın vucudu yapıyormuş hormonel olarak ama sebebi ne bilmiyorum hiç ...
Peki kaç gibi yatıyorsun canım ben 24.00-01.00 gibi yatıyorum sabaha karşı senin gibi 04.00 uyanıyorum saat 08.00 kadar ayaktayım sonra tekrar yatıyorum 11 kadar uyuyorum tiroid sorunum var benim ondan şüphe ediyorumUyuyorum ama sabah karşı 4 ile 5 arası uyanıyorum bir daha uyuyamıyorum . Benim astımım var genelde o uyutmuyor.
Canım 16. Haftanı doldurunca çok daha iyi olursun inşallah. Bizim gibi çok ağır geçirenler 16 dan sonra herşey düzeldi diyorlar. Darısı başımıza.Benim halsizligimde geçti iki gündür geziyorum işe de devam ediyorum ama aniden uykum gelebiliyor bazen. Hele iş yerinde illaki uyku bastırıyor.
Ay ciddi misin çok sevindim canım ya benim doktorum Doğuma girerken bile bulantı kusma yaşayanını gördüm dedi bana şu tarihte biter demedi umarım öyle olmayızCanım 16. Haftanı doldurunca çok daha iyi olursun inşallah. Bizim gibi çok ağır geçirenler 16 dan sonra herşey düzeldi diyorlar. Darısı başımıza.
Genelde 11 de uyuyorum ben ama normal değil yani bütün ilaçlarımı alıyorum yinede astım rahat bırakmıyor. Tiroid sorunum yok ama bende tiroid hapi kullanıyorum önlem amaçlı.Peki kaç gibi yatıyorsun canım ben 24.00-01.00 gibi yatıyorum sabaha karşı senin gibi 04.00 uyanıyorum saat 08.00 kadar ayaktayım sonra tekrar yatıyorum 11 kadar uyuyorum tiroid sorunum var benim ondan şüphe ediyorum
Anladım canım senin astımın rahatsız ediyor rabbim şifa versinGenelde 11 de uyuyorum ben ama normal değil yani bütün ilaçlarımı alıyorum yinede astım rahat bırakmıyor. Tiroid sorunum yok ama bende tiroid hapi kullanıyorum önlem amaçlı.
Canım gece uyku sorunu bendede oluyo 12-1 arası uyuyorum saat 4 gibi mutlaka uyanıyorum ama ısrarla yataktan çıkmayıp tekrar dalana kadar bazen bir saat kadar dönüp duruyorum. Oğluma hamileykende aynı saatlerde uyanırdım. Onda uyanıp oturur bişeyler yerdim iki saat kadar. Bu sefer bişey yiyemediğim için kalkmak istemiyorum. Ama hatırladığım kadarıyla 20. Hafta civarı geçiyoGeceleri uyuyabiliyor musun canım merak ettim
Hergün bir öncekinden daha iyi oluyor aslında bencede azalıyor ama bazı gıdalardan tiksindiğim için düşünemiyorum bile. Mesela normalde balık ve cevizi çok severim ama şu an görmeye bile dayanamıyorum.Canım 16. Haftanı doldurunca çok daha iyi olursun inşallah. Bizim gibi çok ağır geçirenler 16 dan sonra herşey düzeldi diyorlar. Darısı başımıza.
Bende perşembe gidicem ikili test için bakalım bişi dicek miBende hem teoriler hem de takvimler kız diyor ama ben erkekten yanayımartik kısmet bakalım ay sonu randevum var Dr kesin söyler herhalde
Saglik sigortan varsa uygun olur benceBayagı bi yüksekmiş canım, benim saglık sigortam var o yüzden düşünebilirim..yoksa cok abartılı bir rakam bence
O zaman normal yani bende bazen diyorum saat:08.00 sonra uyumayayım düzene girer belki diye ama bu seferde uykusuzluktan başım ağrır diye vazgeçiyorumCanım gece uyku sorunu bendede oluyo 12-1 arası uyuyorum saat 4 gibi mutlaka uyanıyorum ama ısrarla yataktan çıkmayıp tekrar dalana kadar bazen bir saat kadar dönüp duruyorum. Oğluma hamileykende aynı saatlerde uyanırdım. Onda uyanıp oturur bişeyler yerdim iki saat kadar. Bu sefer bişey yiyemediğim için kalkmak istemiyorum. Ama hatırladığım kadarıyla 20. Hafta civarı geçiyo
Gecmis olsun canmBende gribim atlatmaya çalışıyorum işte
Tesekkur ederm cancm insallahSaol canım , testin iyi geçmesine çok sevindim darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?