2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle siz bebeklerinizi dusünun gerisi boş.

Canım o konuda benim doktorum cok iyi.. buca tınaztepe gülçin hanım, esprili güler yüzlü tatlı bir bayan.. ilk dogumumu da onda yaptım..

Mrhaba canm. Konaktaki Hayat hastensine gidiyorum ben.

Benim halsizligimde geçti iki gündür geziyorum işe de devam ediyorum ama aniden uykum gelebiliyor bazen. Hele iş yerinde illaki uyku bastırıyor.

Keşke bizlerde o grupta olsaydık canım bulantısız kusmasız etrafımdaki herkes gayet gezerek yiyerek geçirdi en kısa Zamanda bizlerde o günleri görürüz

İnşallah sizlerinde en kısa zamanda geçer canım , bunu insanın vucudu yapıyormuş hormonel olarak ama sebebi ne bilmiyorum hiç ...

İnşallah sizlerinde en kısa zamanda geçer canım , bunu insanın vucudu yapıyormuş hormonel olarak ama sebebi ne bilmiyorum hiç ...
Bende çok araştırdım sebebi maalesef bilinmiyormuş neyse en kısa Zamanda bulantı ve iştahsızlığım bitsin diye dua ediyorum

Uyuyorum ama sabah karşı 4 ile 5 arası uyanıyorum bir daha uyuyamıyorum . Benim astımım var genelde o uyutmuyor.
Peki kaç gibi yatıyorsun canım ben 24.00-01.00 gibi yatıyorum sabaha karşı senin gibi 04.00 uyanıyorum saat 08.00 kadar ayaktayım sonra tekrar yatıyorum 11 kadar uyuyorum tiroid sorunum var benim ondan şüphe ediyorum

Benim halsizligimde geçti iki gündür geziyorum işe de devam ediyorum ama aniden uykum gelebiliyor bazen. Hele iş yerinde illaki uyku bastırıyor.
Canım 16. Haftanı doldurunca çok daha iyi olursun inşallah. Bizim gibi çok ağır geçirenler 16 dan sonra herşey düzeldi diyorlar. Darısı başımıza.

Canım 16. Haftanı doldurunca çok daha iyi olursun inşallah. Bizim gibi çok ağır geçirenler 16 dan sonra herşey düzeldi diyorlar. Darısı başımıza.
Ay ciddi misin çok sevindim canım ya benim doktorum Doğuma girerken bile bulantı kusma yaşayanını gördüm dedi bana şu tarihte biter demedi umarım öyle olmayız

Peki kaç gibi yatıyorsun canım ben 24.00-01.00 gibi yatıyorum sabaha karşı senin gibi 04.00 uyanıyorum saat 08.00 kadar ayaktayım sonra tekrar yatıyorum 11 kadar uyuyorum tiroid sorunum var benim ondan şüphe ediyorum
Genelde 11 de uyuyorum ben ama normal değil yani bütün ilaçlarımı alıyorum yinede astım rahat bırakmıyor. Tiroid sorunum yok ama bende tiroid hapi kullanıyorum önlem amaçlı.

Genelde 11 de uyuyorum ben ama normal değil yani bütün ilaçlarımı alıyorum yinede astım rahat bırakmıyor. Tiroid sorunum yok ama bende tiroid hapi kullanıyorum önlem amaçlı.
Anladım canım senin astımın rahatsız ediyor rabbim şifa versin

Geceleri uyuyabiliyor musun canım merak ettim
Canım gece uyku sorunu bendede oluyo 12-1 arası uyuyorum saat 4 gibi mutlaka uyanıyorum ama ısrarla yataktan çıkmayıp tekrar dalana kadar bazen bir saat kadar dönüp duruyorum. Oğluma hamileykende aynı saatlerde uyanırdım. Onda uyanıp oturur bişeyler yerdim iki saat kadar. Bu sefer bişey yiyemediğim için kalkmak istemiyorum. Ama hatırladığım kadarıyla 20. Hafta civarı geçiyo

Hergün bir öncekinden daha iyi oluyor aslında bencede azalıyor ama bazı gıdalardan tiksindiğim için düşünemiyorum bile. Mesela normalde balık ve cevizi çok severim ama şu an görmeye bile dayanamıyorum.

O zaman normal yani bende bazen diyorum saat:08.00 sonra uyumayayım düzene girer belki diye ama bu seferde uykusuzluktan başım ağrır diye vazgeçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…