2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben uykuya daldığımda sabah 6.30 fln di zaten 7.30 da kalktım hastaneye gidip tekrarlamam gerekn bi kan testi vardı kan uyusmazligi ile alakalı onu verdim şimdi ise gidiyorum

Kızlar ben cuma günü doktora gittim doktor her şeyin normal ilerlediğini bebeklerin gelişimininde önde gittiğini söyledi, zaten ikili testte ense kalınlıklarıda 1.5 çıkmıştı. Ben kendim tedirgin olup yurt dışı kan testlerinden yaptırmalı mıyım diye sordum, doktorda ben bir risk görmedim ama sen içim rahat etsin dersen yaptır dedi genotek'in kartını verdi londra da prena test yapılıyormuş fiyatı 2150TL. Şimdi ben çok mu evham yaptım doktorda çok gönüllü değildi sanki. Yaptırmalı mıyım karar veremiyorum.

Kızlar ben 11 haftalık hamileyim son adet tarihine göre eşimle kan uyuşmazlığı var bunun testi filn varmış da ne zaman yaptırmamız gerekiyor bilgisi olan var mı?

Benimde 1,5 ve 1,6 çıktı. Devlette baktırdım ve ikili taramada istedi. Eşimle gitmiştim onu içeri almadı, usg çıktısı istedim vermedi. Ağzından baklayla laf aldım. Benim canımı sıkan bebeklerin boy uzunluklarının farklı olması. Seninkilerin boyları ne kadardı. Benimkilerin arasında 0,7 fark var

Normal dogumla ilgili negatif seyleri yazarim ama burasi karisir

Bence yaptirma zaten normal cikmis .Niye bu kadar takildin o paraya cocuguna oda kur .Dert yokken dert aramak gibi biraz .Yanlis anlama ama evhamini bastirmalisin kuzum .Bisey anlatayim .Bir tanidik test ustune test yaptiriyor .En sonunda cocugun beyni gelişmemiş 2 hafta sonra testi tekrarliycaz senin de hayati tehliken var ayni sonuc cikarsa kurtaj mecbur diyorlar .kiz iki hafta leyla gibi dolandi .Ikincisini yaptılar bi ton paraya sonuc normal .

Canım sakin ol belki normal bir konuşmadır hemen ani karar verme

Boylarını sormayı unuttum evde ultrason çıktısı var bakarım akşam ama ikiside 100gr. olmuşlardı. Boyları gelişimleri ilerde dedi doktor ama niye sormadım bilmiyorum.

Eşimde aynısını söyledi, doktorum zaten perinatolog ve tüp bebek işlemimi o yaptı her şeyi didik didik ediyor hatta ben bu testi sorunca dr da şaşırdı, az önce eşimlede konuştuk vazgeçtim yaptırmayacağım dedim. Önümüzde daha detaylı ultrason var.

evet canım iki tane iyi yönü var dedi sancı odaları ve hastanenin yeni olması. Tekrar tercih etmeyeceğini söylüyor. Suni sancı konusunda ise hasta istemiyorsa kesinlikle verilmemesi gerekiyor. Mide rahatlatıcı adı altında verilmesi hiç etik bir davranış değil.

Al bendende o kadar ilk oğlumda cinsiyet belli olmadan önce erkek olursa dedenin adını koyun dediler Ahmet kız olursa kayınpeder diyorki Yazgülü koyın diyo benim kızım olsaydı yaz gülü koyacaktım dedi olsaydı da koysaydın 2 oğlandan sonra kaç tane aldırmış mış aldırmasaymış hem Yazgülü de ne öle isimmi olur tabiki taviz vermedim eşimde öyle ikimiz karar verdik ikisinide

Iyi yapmissin canim .Cuma randevum var .Ikili test icin ama yaptirmayi düşünmüyorum riskli cikarsa amniyosentez diyecekler o da com riskli nefes kontrolü hapsirmamak oksurmemek lazim karnina kocaman ogne sapliyorlar .Ben o stresten ölürüm zaten Allah tan gelen basim gözüm ustune

Kızlar ben 11 haftalık hamileyim son adet tarihine göre eşimle kan uyuşmazlığı var bunun testi filn varmış da ne zaman yaptırmamız gerekiyor bilgisi olan var mı?
Bizdede var kan uyusmazligi benim doktorum 11. Haftada yaptırdı tedbir amaçlı 28 haftada tekrar yaptircam eğer bi sıkıntı çıkarsa iğne yapiyorlar zaten hatta bugün testin bi tanesini tekrarlatti bana anti kardiyolipin igg bunun için bugün tekrar kan verdim

Canım sonucun ne çıktı peki? Eşimle bende de kan uyuşmazlığı var doktor 6. Haftada test yaptırdı negatif çıkmış dedi. Tekrar yaptıracağımdan falan bahsetmedi. Acaba negatif olduğu için mi?

Anladım canım. Doğru tabiki suni sancı çok kötü diyorlar zaten. Ama açılma olmazsa mecbur veriyorlar onu. Bana vermeyin deme şansımız oluyor mu bilmiyorum. Çoğu arkadaşım açılma olmadığı için bi süre sonra suni sancı alıp öyle Doğum yaptılar. Doktoru sevdim doğrusu. Bakalım ilerleyen zaman ne gösterecek. Sancı odaları ayrı olup da annemin yada eşimin yanında olmasını istiyorum ben. Bazı hastanelerde sancı odalarına kimseyi sokmuyorlar. O da çok sinir bozucu bişey bence.

Suni sancı yerine sezaryeni de tercih edebilirsin canım. O konuda haklısın kesinlikle sancı odasının ayrı olması yanında bir yakınının bulunması çok iyi birşey. İnşallah gönlüne göre olur herşey doktorunu sevmen onunla güzel iletişim kurabilmen de herşeyden güzel Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

İstanbul’da yaşayanlara soralım bakalım hangi hastaneyi tercih ediyorlar? Neden? @cigdemmm26 biz de fikir sahibi olmuş oluruz

Canım sonucun ne çıktı peki? Eşimle bende de kan uyuşmazlığı var doktor 6. Haftada test yaptırdı negatif çıkmış dedi. Tekrar yaptıracağımdan falan bahsetmedi. Acaba negatif olduğu için mi?
Cnm benim sonucum da negatifti ama benim doktorum biraz tedbirli bi testi iki defa yaptırıyor sikinti olmasin diye o yuzden negatifse sıkıntı yoktur. Her doktor iki defa yaptırmıyor test için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…