2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Annem beni tuvaleti geldi zannedip, tuvalette doğuruyomuş son anda yetişmişler. Kardeşimde de takside başlamış nerdeyse gene son dakkada yetişmişler. Babam hep gülerek anlatır. Doğumhaneye gittiği gibi doktor bitti diye çıkıyormuş. :) çatıyla alakalı galiba bu. Ben de hep bu hikayeleri dinlediğim için normal doğum istiyordum ama ikiz olduğu için sezaryan olcak çok yüksek ihtimal. Doktora ihtimal var mı diye sordum ama daha çok var ama pek umma dedi.

Uyuyamayan var mı?? Uyusam da 2saat sonra uyanıyorum... bebek doğmadan 2saat arayla uyanıyorum

Bende kan pıhtılaşması var. 3 tane kaybım var kalbi duruyor bebeklerin 0.6lik kullanıyorum. Sizin genlerde birsey var mı
Geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
Özel olmazsa kaçıncı haftalarda kalbi durmuştu bebeklerin, geneli ilk 3 aymış diye okudum internetten ondan merak ettim.
Genlerimde pıhtılaşma yok yani ben öyle biliyorum. İlk gebeliğim bu, düşüğümde yok şükür. Bana kilodan dolayı pıhtı oluşabilir dedi ama bi test vs yapmadı kanda bişey görüp vermedi anlamadım bende o yüzden kararsız kaldım zaten kullanmalımıyım kullanmamalımıyım emin olamıorum eşimde internetten ilk 3 ayda düşüklerin fazla olduğunu genelde bu iğnenin ilk başlarda yada pıhtı sorunu olanlara kullanıldığını okuyunca iyice kafamız karıştı

İşte o yırtık pırtıklık olmasa allahım korkum o benimde
Ama o yırtıklar oluşmasın diye kesi atıyorlar canım ama tabikide için nasıl rahat edecekse , şimdi eski zamanlar değil ki bir şeyleri yapmak zorunda kalasin şimdi çok şükür seçim şansın var ve çok şükür her şeyin kolay yolu da var önemli olan hem bebeğin sağlığı hem de senin kendini rahat hissetmen canım benim .

Kızlar ciddi anlamda uykusuzluk çekiyorum 22.30 da yattım 3.30 da kalktım ve gözlerim agriyor sabah işe gidicem ama bir türlü uyuyamıyorum.

Kızlar ciddi anlamda uykusuzluk çekiyorum 22.30 da yattım 3.30 da kalktım ve gözlerim agriyor sabah işe gidicem ama bir türlü uyuyamıyorum.
Ben bugün iyi uyudum şükür normalde bu kadar uzun uyumazdım süt ayran iç canım belki işe yarar

Ben bugün iyi uyudum şükür normalde bu kadar uzun uyumazdım süt ayran iç canım belki işe yarar
Yok cnm işe yaramıyor keske yarasa gece biraz moralim bozuldu ağladım öyle uyuya kalmışım şimdi gözlerim sis bir sekilde bebeğimi de merak ediyorum ayın 19 da randevum sen nasilsin cnm

Yok cnm işe yaramıyor keske yarasa gece biraz moralim bozuldu ağladım öyle uyuya kalmışım şimdi gözlerim sis bir sekilde bebeğimi de merak ediyorum ayın 19 da randevum sen nasilsin cnm
Anladım canım moralini bozan neyse boşver takma kafana bu Zamanda ağladığına değmez hiçbirşeye iyiyim şükür şu gripten kurtulsaydık iyiydi başım ağrıyor benimde

Canim eglenceli komik bi film. Dun gittim ben de. Gulmek hem sana hem bebisine iyi gelir merak etme. Duzgun havalandirmali temiz bi salon da olursa hiiic biseycik olmaz. Hee arada kufur ediyo bu konuda cok hassassan bilgin olsun.

Kesinlikle çatıyla alakalıdır canım benim ilk oğlumda ben dedim anam rahmetli beni evde doğurmuş çatır çatır doğurmuş bende normal Doğum yapıcam dedim ama kısmet olmadı çatı muayenesinde sınıfta kaldım Dr muayene ederken acayip canım yandı sen normal Doğum yapamazsın dedi normal Doğuma kadar bebek 4 kg yu geçer nitekim 38 haftada sezeryan oldum ve oğlum 3.750 oldu 40 haftada veya sonrasında 5 e yakın olurdu sanırım ama karşı komşum Doğumdan sonra oğlanın kafasına baktı sen normal doğururdun baksana kafası küçücük doktorun kolayına gelmiştir dedi gerçekten de küçüktü ama olmadı kısmet. Mesela Ablam normal doğurdu ikisini de oğlanı 45 dk içinde sancıyla birlikte doğurdu Doğum başlangıcı bitişi toplam okadar kızıda doğmayacaktı daha nazlı şey suni sancıyla toplamda 2.5 saat kadar sürdü oda bi tabir var öhö dedim doğurdum diye ablamın öyle olmuş

Canım ben hiç önlem amaçlı tiroid ilacı duymadım. Bu seferde ilacı aldığın için normal olan tsh'ın düşmesin?
Şu ara yapılan testlerde de her şeyim normaldi belki ilk testte gerek görmüştü çok irdelemedim ama şu an normal olduğunu biliyorum.

bu arada isim koymakla ilgili eski mesajları okudum söylemeden edemeyeceğim..ülkemizdew aile içi ilişkiler saçma sapan bir hal almış..çocuğun ismine zorla karışan kaynana ve kayınbabalar eşine destek olmayan babalar.. kadınlar her zamankinden daha güçlü durmak zorunda..ama en çok da aile içine müdahele eden kayınvalide ve kayınbabalara sinir oluyorum..

kızlar bu arada pozitif doğum hikayeleri olarak hep normal doğum hikayelreri anlatılıyor..ama bazen mecburiyet bazen de annenin tercihi sezeryan olabilir..keşke sezeryanla ilgili de poitif hikayeler ve normal doğumda başımıza glebilecek negatif şeylerle iligli de tecrübeler duyabilsek

Bende 22.30 da uyudum 3.30 da uyandım sabaha kadar döndüm durdum şimdi iş yerene geldim ama halsizim uykudan. Yatmadan önce yoğurt yemiştim ama nafile. Bu sefer astımdan uyanmadım kendiliğinden sabah olmuş gibi kalkıyorum.

Canım hayırdır eşin başka birisi ile konuşuyor anlamadım
Ya bu gece içime kurt düştü baktım telefona erkek kardeşimle yazışmaları gördüm resmen kızla konuşmuş vatsaptan kardeşim uyarmış bi daha konuşma diye oda biliyomuş. Benim kardeşimde çapkındır bunlar aynı işte çalışıyodu demekki birbirine baka baka normal gelmiş konuşmak ama şimdi ben onun ağzha edicem bu yaptığının hesabını sorucam bu şekilde devam etmem zaten annemlere geldim gitmem eve bi daha. Bide konuşmadım deyip üste cıkmaya çalışıyo aynısı biz yapsak boşar bide döverler. Ama daha bitmedi o benim dayağıımı yicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…