- 7 Temmuz 2008
- 1.229
- 2.305
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #13.361
Geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.Bende kan pıhtılaşması var. 3 tane kaybım var kalbi duruyor bebeklerin 0.6lik kullanıyorum. Sizin genlerde birsey var mı
Ama o yırtıklar oluşmasın diye kesi atıyorlar canım ama tabikide için nasıl rahat edecekse , şimdi eski zamanlar değil ki bir şeyleri yapmak zorunda kalasin şimdi çok şükür seçim şansın var ve çok şükür her şeyin kolay yolu da var önemli olan hem bebeğin sağlığı hem de senin kendini rahat hissetmen canım benim .İşte o yırtık pırtıklık olmasa allahım korkum o benimde
Ben bugün iyi uyudum şükür normalde bu kadar uzun uyumazdım süt ayran iç canım belki işe yararKızlar ciddi anlamda uykusuzluk çekiyorum 22.30 da yattım 3.30 da kalktım ve gözlerim agriyor sabah işe gidicem ama bir türlü uyuyamıyorum.
Yok cnm işe yaramıyor keske yarasa gece biraz moralim bozuldu ağladım öyle uyuya kalmışım şimdi gözlerim sis bir sekilde bebeğimi de merak ediyorum ayın 19 da randevum sen nasilsin cnmBen bugün iyi uyudum şükür normalde bu kadar uzun uyumazdım süt ayran iç canım belki işe yarar
Anladım canım moralini bozan neyse boşver takma kafana bu Zamanda ağladığına değmez hiçbirşeye iyiyim şükür şu gripten kurtulsaydık iyiydi başım ağrıyor benimdeYok cnm işe yaramıyor keske yarasa gece biraz moralim bozuldu ağladım öyle uyuya kalmışım şimdi gözlerim sis bir sekilde bebeğimi de merak ediyorum ayın 19 da randevum sen nasilsin cnm
Boşverdim zaten cnm. Çok geçmiş olsun ins atlatırsın kısa sürede.Anladım canım moralini bozan neyse boşver takma kafana bu Zamanda ağladığına değmez hiçbirşeye iyiyim şükür şu gripten kurtulsaydık iyiydi başım ağrıyor benimde
İnsan kendisi üzülüyor yıpranıyor en güzeli inşallah canım benimBoşverdim zaten cnm. Çok geçmiş olsun ins atlatırsın kısa sürede.
Canim eglenceli komik bi film. Dun gittim ben de. Gulmek hem sana hem bebisine iyi gelir merak etme. Duzgun havalandirmali temiz bi salon da olursa hiiic biseycik olmaz. Hee arada kufur ediyo bu konuda cok hassassan bilgin olsun.Kızlar ben Perşembe günü iyi olursam sinemaya gitmeyi düşünüyorum bu Cem Yılmaz'ın filmine bebeğe bir zararı olmaz değil mi zaten gündüz seansı düşünüyorum kalabalık olmasın diye sorun çıkmaz değil mi
Kesinlikle çatıyla alakalıdır canım benim ilk oğlumda ben dedim anam rahmetli beni evde doğurmuş çatır çatır doğurmuş bende normal Doğum yapıcam dedim ama kısmet olmadı çatı muayenesinde sınıfta kaldım Dr muayene ederken acayip canım yandı sen normal Doğum yapamazsın dedi normal Doğuma kadar bebek 4 kg yu geçer nitekim 38 haftada sezeryan oldum ve oğlum 3.750 oldu 40 haftada veya sonrasında 5 e yakın olurdu sanırım ama karşı komşum Doğumdan sonra oğlanın kafasına baktı sen normal doğururdun baksana kafası küçücük doktorun kolayına gelmiştir dedi gerçekten de küçüktü ama olmadı kısmet. Mesela Ablam normal doğurdu ikisini de oğlanı 45 dk içinde sancıyla birlikte doğurdu Doğum başlangıcı bitişi toplam okadar kızıda doğmayacaktı daha nazlı şey suni sancıyla toplamda 2.5 saat kadar sürdü oda bi tabir var öhö dedim doğurdum diye ablamın öyle olmuşAnnem beni tuvaleti geldi zannedip, tuvalette doğuruyomuş son anda yetişmişler. Kardeşimde de takside başlamış nerdeyse gene son dakkada yetişmişler. Babam hep gülerek anlatır. Doğumhaneye gittiği gibi doktor bitti diye çıkıyormuş. :) çatıyla alakalı galiba bu. Ben de hep bu hikayeleri dinlediğim için normal doğum istiyordum ama ikiz olduğu için sezaryan olcak çok yüksek ihtimal. Doktora ihtimal var mı diye sordum ama daha çok var ama pek umma dedi.
kızlar bende de acayip bir kabus olayı çok oluyor geceleri..benzer şeyler yaşayan var mı?Kızlar ciddi anlamda uykusuzluk çekiyorum 22.30 da yattım 3.30 da kalktım ve gözlerim agriyor sabah işe gidicem ama bir türlü uyuyamıyorum.
Şu ara yapılan testlerde de her şeyim normaldi belki ilk testte gerek görmüştü çok irdelemedim ama şu an normal olduğunu biliyorum.Canım ben hiç önlem amaçlı tiroid ilacı duymadım. Bu seferde ilacı aldığın için normal olan tsh'ın düşmesin?
Kızlar ciddi anlamda uykusuzluk çekiyorum 22.30 da yattım 3.30 da kalktım ve gözlerim agriyor sabah işe gidicem ama bir türlü uyuyamıyorum.
Ben bugün iyi uyudum şükür normalde bu kadar uzun uyumazdım süt ayran iç canım belki işe yarar
Benim ruyalarim hep aksiyon filmi gibi binalardan atlamalar ucamalar denizlere dalmalar birilerini kovalamalarkızlar bende de acayip bir kabus olayı çok oluyor geceleri..benzer şeyler yaşayan var mı?
Ya bu gece içime kurt düştü baktım telefona erkek kardeşimle yazışmaları gördüm resmen kızla konuşmuş vatsaptan kardeşim uyarmış bi daha konuşma diye oda biliyomuş. Benim kardeşimde çapkındır bunlar aynı işte çalışıyodu demekki birbirine baka baka normal gelmiş konuşmak ama şimdi ben onun ağzha edicem bu yaptığının hesabını sorucam bu şekilde devam etmem zaten annemlere geldim gitmem eve bi daha. Bide konuşmadım deyip üste cıkmaya çalışıyo aynısı biz yapsak boşar bide döverler. Ama daha bitmedi o benim dayağıımı yicekCanım hayırdır eşin başka birisi ile konuşuyor anlamadım
Bende bi kac defa kötü rüyalar gordum korkarak kalktımkızlar bende de acayip bir kabus olayı çok oluyor geceleri..benzer şeyler yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?