2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Peki Antalya da olan var mı aramızda kimler hangi hastaneye gidiyor bilgi edinelim biraz..

İstanbul’da yaşayanlara soralım bakalım hangi hastaneyi tercih ediyorlar? Neden? @cigdemmm26 biz de fikir sahibi olmuş oluruz
Bende Dragos Gülen tıp merkezi, Bülent Kars'a gidiyorum canım beni çok memnunum. Sen nerede oturuyorsun? Hangi hastaneye gidiyorsun?

Canım sonucun ne çıktı peki? Eşimle bende de kan uyuşmazlığı var doktor 6. Haftada test yaptırdı negatif çıkmış dedi. Tekrar yaptıracağımdan falan bahsetmedi. Acaba negatif olduğu için mi?
Bende de kan uyuşmazlığı var. Ama benden test falan istemedi. İlk gebeliğim olduğu için sanırım. Ama haftaya gittiğimde bir hatırlatma yapayım en iyisi.

Canm o daha çok doktorun bilgisiyle tecrübesiyle alakalı bi durum benm arkadasma 9ay boyunca kız dediler bi doğdu erkek böyle şeylerde olabiliyo eğer Dr net cinsiyeti 16.haftada söyler genellikle inş allah gönlündekini nasib etsin bnde kız istiyorum ama hayırlısı bakalım

Selam kızlar bu aralar pek giremedim. Takip etmeye çalışıyorum. Herkesler iyidir umarım.

İstanbul’da yaşayanlara soralım bakalım hangi hastaneyi tercih ediyorlar? Neden? @cigdemmm26 biz de fikir sahibi olmuş oluruz

Ben de Anadolu yakasındayım. Doktorum bir hastaneye bağlı değil. Biz de henüz erken diye sormadık hangi hastaneler ile anlaşmalı diye. Aslında merak ediyorum ama eşim daha erken dediği için beklemedeyiz

Kizlar bu asi hakkinda bir cok sey var iyidir kotudur vs .Ben henuz dr uma sormadim ama arkadasim ayni dr a gidiyor sormus .Demis ki belki sezeryan olcaksin ve o anda bir makas yere düşecek o an sterilize edemeyecegiz .Bu bile buyuk risk kaldi ki hamilelikte bazi plasentalar bebegi korumada yetersiz kaliyor.Mutlaka asilari yaptir demis .Ben de rapor icin saglik ocagina gitmistim .Gitmisken de kaydimi yaptırdım 22 de çağıracaklar sanirim.

11+7 olduğunda 12.haftaya mı girmiş oluyor? Bi de bu hesaplama son adet tarihinde başlıyorya adet olmaya başladığımız ilk gün di mi?

11+7 olduğunda 12.haftaya mı girmiş oluyor? Bi de bu hesaplama son adet tarihinde başlıyorya adet olmaya başladığımız ilk gün di mi?
Evet 11 +6 dan sonra 12+0 oluyor play store dan gebelik programı indirebilirsin otomatik hesapliyor bebegin gun gun gelisimini yaziyor

Evet canım ilk gün ama 11+7 olduğunda 12 hafta dolmuş oluyor bende dün 11+7 idim 12 doldurup 13 ten gün almış oldum alttaki takvim o yüzden 13 hafta içindesiniz diyo ama şuanda tam 12+0 ım

Aşı için mi gideceksin canım bende önümüzdeki hafta gidince sorucam

Günaydın kızlar bnde kötü rüyalar görüyorum aslnda çok kötü de deil ama hamileyken bebeğime zarar gelicek endişesi oluyor rüyamda....
Günaydın canım şuan stresli olunca rüyalarda o şekilde oluyor canım içini rahat tut biliyorum zor ama işte bir şekilde kafanı dağıtacak işlerle uğraş

Rapor almak icin gittim cok kotu oldum okula gitcek halde degilim.Gitmisken de soyledim hemen kayit yaptilar sizi ariycaz mutlaka gelin dediler.
Doktorun sağlık bakanlığına bildirmedi mi benim öyle oldu hemen sağlık ocağına gitmemi kayıt yaptırmamı söylemişti evet arıyorlar nerdesin diye

Doktorun sağlık bakanlığına bildirmedi mi benim öyle oldu hemen sağlık ocağına gitmemi kayıt yaptırmamı söylemişti evet arıyorlar nerdesin diye
Zaten sistemlerine düşüyor senin kac haftalik hamile olduğun kimlik bilgilerin vs .Hem kilo tansiyon filan bakti .Kan degerlerime bakacakti ben hastanede takip ettiriyorum dedim .Yeniden ne zaman baktircan dedi cuma dedim .Tamam ordan aldigin sonucu bize getir kayda duselim sonuclarini dedi .Ilgili bi hemsireydi hosuma gitti .

Amin canım çok sağol. İnş hepimizi güzel günler bekliyordur. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz :) sen hangi hastaneye ve doktora gidiyordun?yazdıysan unutmuş olabilirim canım kusura bakma nolur

Aynen canım. Ben de yazıyım yine. İstanbul esenler medipole gidiyorum ben. Önce Medicana Bahçelievler’e gidiyordum. Şimdi medipole geçtim. Burcu aydın boyama doktorum. Sizlerden var mı esenler medipole giden?doktorunuz nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…