- 7 Kasım 2017
- 614
- 1.160
- 43
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #13.401
Ben delta hospitaldeyim hastaneden değil ama doktorumdan çok memnunumİstanbul’da yaşayanlara soralım bakalım hangi hastaneyi tercih ediyorlar? Neden? @cigdemmm26 biz de fikir sahibi olmuş oluruz
Bende oluyor cnm ama bi süre sonra geciyorcanlar 15 haftaligiz minik ince kramp sizi oluo normal mi acep ya
Bende Dragos Gülen tıp merkezi, Bülent Kars'a gidiyorum canım beni çok memnunum. Sen nerede oturuyorsun? Hangi hastaneye gidiyorsun?İstanbul’da yaşayanlara soralım bakalım hangi hastaneyi tercih ediyorlar? Neden? @cigdemmm26 biz de fikir sahibi olmuş oluruz
Bende de kan uyuşmazlığı var. Ama benden test falan istemedi. İlk gebeliğim olduğu için sanırım. Ama haftaya gittiğimde bir hatırlatma yapayım en iyisi.Canım sonucun ne çıktı peki? Eşimle bende de kan uyuşmazlığı var doktor 6. Haftada test yaptırdı negatif çıkmış dedi. Tekrar yaptıracağımdan falan bahsetmedi. Acaba negatif olduğu için mi?
Canm o daha çok doktorun bilgisiyle tecrübesiyle alakalı bi durum benm arkadasma 9ay boyunca kız dediler bi doğdu erkek böyle şeylerde olabiliyo eğer Dr net cinsiyeti 16.haftada söyler genellikle inş allah gönlündekini nasib etsin bnde kız istiyorum ama hayırlısı bakalımCanım bana da erkek dedi doktor hatta u şeklinde bacaklarını gösterdi. Ortasında bi minik çıkıntı vardı biz bile fark ettik. Kordon değilse erkek dedi. Ay sonunda tekrar gidicem o zaman netleşirmiş. Kordon olsa ultrasonda görünmez mi sonuçta kısacık değil uzun ve benle bağı var. 8haftalık görüntüde gayet net gördük kordonu çünkü.
Nasıl karıştırma oluyor ben anlamıyorum?kordon sanıp da kız olan oldu mu hiç duyan var mı? İçimden kız geçiyor hep :)
Canım perina masajı die bi masaj varmış doğumdan önce yapıyosun, arkadaşım yapmış 2-3 dikişi varmış sadece hiç yırtığı olmamış. Açılmayı ve esnekliği artıran bi masajmş. Aklında bulunsun seninde.İşte o yırtık pırtıklık olmasa allahım korkum o benimde
İstanbul’da yaşayanlara soralım bakalım hangi hastaneyi tercih ediyorlar? Neden? @cigdemmm26 biz de fikir sahibi olmuş oluruz
Evet 11 +6 dan sonra 12+0 oluyor play store dan gebelik programı indirebilirsin otomatik hesapliyor bebegin gun gun gelisimini yaziyor11+7 olduğunda 12.haftaya mı girmiş oluyor? Bi de bu hesaplama son adet tarihinde başlıyorya adet olmaya başladığımız ilk gün di mi?
Evet canım ilk gün ama 11+7 olduğunda 12 hafta dolmuş oluyor bende dün 11+7 idim 12 doldurup 13 ten gün almış oldum alttaki takvim o yüzden 13 hafta içindesiniz diyo ama şuanda tam 12+0 ım11+7 olduğunda 12.haftaya mı girmiş oluyor? Bi de bu hesaplama son adet tarihinde başlıyorya adet olmaya başladığımız ilk gün di mi?
Aşı için mi gideceksin canım bende önümüzdeki hafta gidince sorucamKizlar bu asi hakkinda bir cok sey var iyidir kotudur vs .Ben henuz dr uma sormadim ama arkadasim ayni dr a gidiyor sormus .Demis ki belki sezeryan olcaksin ve o anda bir makas yere düşecek o an sterilize edemeyecegiz .Bu bile buyuk risk kaldi ki hamilelikte bazi plasentalar bebegi korumada yetersiz kaliyor.Mutlaka asilari yaptir demis .Ben de rapor icin saglik ocagina gitmistim .Gitmisken de kaydimi yaptırdım 22 de çağıracaklar sanirim.
Rapor almak icin gittim cok kotu oldum okula gitcek halde degilim.Gitmisken de soyledim hemen kayit yaptilar sizi ariycaz mutlaka gelin dediler.Aşı için mi gideceksin canım bende önümüzdeki hafta gidince sorucam
Günaydın canım şuan stresli olunca rüyalarda o şekilde oluyor canım içini rahat tut biliyorum zor ama işte bir şekilde kafanı dağıtacak işlerle uğraşGünaydın kızlar bnde kötü rüyalar görüyorum aslnda çok kötü de deil ama hamileyken bebeğime zarar gelicek endişesi oluyor rüyamda....
Doktorun sağlık bakanlığına bildirmedi mi benim öyle oldu hemen sağlık ocağına gitmemi kayıt yaptırmamı söylemişti evet arıyorlar nerdesin diyeRapor almak icin gittim cok kotu oldum okula gitcek halde degilim.Gitmisken de soyledim hemen kayit yaptilar sizi ariycaz mutlaka gelin dediler.
Zaten sistemlerine düşüyor senin kac haftalik hamile olduğun kimlik bilgilerin vs .Hem kilo tansiyon filan bakti .Kan degerlerime bakacakti ben hastanede takip ettiriyorum dedim .Yeniden ne zaman baktircan dedi cuma dedim .Tamam ordan aldigin sonucu bize getir kayda duselim sonuclarini dedi .Ilgili bi hemsireydi hosuma gitti .Doktorun sağlık bakanlığına bildirmedi mi benim öyle oldu hemen sağlık ocağına gitmemi kayıt yaptırmamı söylemişti evet arıyorlar nerdesin diye
Suni sancı yerine sezaryeni de tercih edebilirsin canım. O konuda haklısın kesinlikle sancı odasının ayrı olması yanında bir yakınının bulunması çok iyi birşey. İnşallah gönlüne göre olur herşey doktorunu sevmen onunla güzel iletişim kurabilmen de herşeyden güzelBebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
İstanbul’da yaşayanlara soralım bakalım hangi hastaneyi tercih ediyorlar? Neden? @cigdemmm26 biz de fikir sahibi olmuş oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?