2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet sağlık ocağı takip etmezse ceza alıyorlar o yüzden yenidoğan ve gebelik takipleri çok iyi

Ben canım şuan halâ hastane ve doktor arayışındaym

Kizlaarr bugün doktora gittim kontrole minigimi 1 aydir görmüyodum nasilda büyümüş kollari bacakları oynuyodu kıpır kıpır veee doktorum erkeğe benzeetttiiiii
Hayırlı olsun insallah .O hareketleri gorunce insanin ici gidiyor .Biz video almıştık ozledikce izliyorum muhteşem salinim hareketleri filan.

Günaydın canım şuan stresli olunca rüyalarda o şekilde oluyor canım içini rahat tut biliyorum zor ama işte bir şekilde kafanı dağıtacak işlerle uğraş
Kitap okuyorm o da etkiliyor sanırım.. yetişkinler için boyama kitabım var en iyisi ona dönmek.. örgü işleri bana göre deil

Gittiğimizde 14+0 dım. Baya minik pipi gördük bacakların ortasında. Ama kordon da olabilir dedi. Sonra düşündüm kordon uzun olur minicik olmazki niye kordon dedi acaba diye kafam karıştı. Hayırlısı olsun tabiki ama içimden geçen kız tabiki :) senin cinsiyet için bişey dedi mi doktor canım?

Yok cnm maalesef bi tahminde bulunmadı temkinli davranıyo biraz bacak arasına baktı buyuk ihtimal gördü ama söylemedi bnde kız gbi gördüm sanki ama belkide öyle istediğim içindir bklm bi iki haftaya belli olur heralde senin net belli olunca banada söylersn bnde öğrenince yazarım bklm inş hayırlısı olsun

27ocakta randevum var. 17.haftada olucam o zaman. Netleşir demişti doktor. Öğrenince yazarım hemen canım:) ama artık erkek fikrine de alıştırıyorum kendimi. :)

Merhaba kızlar fikir almak istiyorum sizden

Şimdi hatırlıyorsunuz benim ikili test sonucu kötü çıktı aynı şekilde kan testinde 1/50 çıktı riskli yani . Amniyosentez yaptırmak istemiyorum.Ben bebeğimi doğurucam kesin kararlıyım fakat sizce şu genetik kan testini yaptırmalı mıyım ? Kararsızım. Allah'ım sağlıklı bir şekilde doğmasını nasip etsin dua ediyorum her gün ama ne düşüneceğimide bilemiyorum.Sizce ne yapmalıyım?

27ocakta randevum var. 17.haftada olucam o zaman. Netleşir demişti doktor. Öğrenince yazarım hemen canım:) ama artık erkek fikrine de alıştırıyorum kendimi. :)
Sağlıklı olması önceliğimiz canm allah hayırlısını versin önmli olan o bende hemen hemen o tarihlerde öğrenebilirim heralde bakıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…