2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de Yenibosna Nisa hastanesine gidiyorum canım memnunum şimdilik. Hastane bana çok uzak bi o sıkıntım var.

Bence yaptırma dr 12.haftada bana NIPT testi onerdi yaptirmiycam .Kurcaladikca stres artiyor hamileligin keyfini cikaramiyoruz .Downlu dedikleri bebekler hep saglikli doguyor .Zaten oyleyse de aldirmicam diyorsun bence hic ugrasma .Cikti mi cikcak mi derken kaygi duzeyin artiyor.

Bence aklında kalacağına yaptır canım. Bu testler 100'de 100 sonuç vermiyor. İnşallah bir sıkıntı yoktur. Çevremde testleri sorunlu çıkıp sağ salim doğan bir sürü bebek var. Rabbim ol derse olmayacak şey yok. Dua et..

Canım bol bol dua et, Doğuracağım diyorsun bak ne güzel, hiç kendini strese sokma test ile. Tevekkül etmeye çalış, Rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı, almamızı nasip etsin inşallah.

Biraz maddi durumuna bakıyor. Eğer rahat verebilecek paran varsa sadece senden kan alıp 99,6 gibi bir doğruluk payı ile bakıyorlar. 6 ay acaba diye sorup stres olmaktansa bilmek bence daha iyi. Ama dediğim gibi maddi olarak seni zorlayacaksa, zaten doğurucam diyorsan o zaman gereksiz olur tabi.

Kızlar doğum korkusuyla ilgili yorumlar okudum da alıntı yapmadım buraya.. Bende hep normal dogum istiyorum ama doktorum daha 8.haftada sezeryan dedi. 12. Hafta da Serklaj yapılacağı için.. İnternette başka doktorlar serklajın normal doğuma engel olmadığını söylemişler. Bir başka doktora daha muayene olup fikrini almak istiyorum. Ben kadın doğum da çok staj yaptım. Sezeryan hep daha çok gözümü korkuttu. Normal dogum da sancılar çok olsa da doğum olduktan ve bebeğin eşi çıktıktan sonra (plesenta) kadın yürüyerek odasına gidiyor. Sezeryanda ise o sancıyı hissetmemek için ameliyat oluyor ve sonra ilaçların etkisi geçince ağrılar başlıyor. Kalkamiyorlar. Yıllarca ameliyat yerinin ağrıdığını söyleyenler var. İnşallah bana da normali nasip olur.

geçen baya ünlü bir doktor da instagram hesabında hastasına normal doğum esnasında epiduralin etki etmediğini saklamak zorunda kaldığını yazmıştı.

Sen daha iyi bilirsin o zaman. Bir de diyorlar ki doktorlar sezeryan daha işlerine geldiği için hastaları normaldense sezeryana yönlendiriyorlarmış. Yani kimsenin günahını alamam ama böyle şeyleri duyunca insanın içine ister istemez kuşku düşüyor.

Canım benim doğumum üç hafta erken oldu 37. Haftamda doktor kontrolum vardı güle oynaya gittim hatta yolda eşime takıldım bugün doğururum diye. Muayenede 5 cm açılmam olduğunu söylediler hem doktor ve ebeler hemde ben çok şaşırdım çünkü hiç sancım ağrım yoktu. Ben bugün doğuramam annem yarın geliyo dedim ve ağladım korkudan. Üç saat sonra doğurmuştum ayakta gidip geliyodum ki annem geldi. Daha doğurmadım sanmış bilerek yürüdüğümü açılma için yürüdüğümü sanmış. Gerçekten doğumla bereber hiçbişeyin kalmıyo yani. İnşallah yine aynısı nasip olur

bence gerçekleri öğrenmekte fayda var
Bnce ne iyi ne de kötü doğumla ilgili bişey yazmamak daha iyi olur.. o anı düşününce herkez stres oluyor ben sadece yavrumu kucağıma alıp kokusunu kokladığım anı hayal ediyorum...
Kii ztn çevremde yeterince iyi ve kötü örnek var en başta ablam o yüzden rabbimden herkeze bir avazda doğrmayı naip etsin diyorm

Bncede yakın olmalı benm hastane ücreti yeni fıyatını bilmiyorum ama bi hastneye göre 400-500tl daha pahalı ama uzak uygun olan hastneye varana kdr ztn trafik felaktçet o yaşadıklarım.. eşimin bnm stresine değmez

Alsancakta levent hiçyilmaz var 5 senedir tanıyorum yeğenimin doğumunu da o yaptı şimdi benim doktorum çok memenunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…