- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #13.441
Ben de Yenibosna Nisa hastanesine gidiyorum canım memnunum şimdilik. Hastane bana çok uzak bi o sıkıntım var.Amin canım çok sağol. İnş hepimizi güzel günler bekliyordur. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz :) sen hangi hastaneye ve doktora gidiyordun?yazdıysan unutmuş olabilirim canım kusura bakma nolur
Bence yaptırma dr 12.haftada bana NIPT testi onerdi yaptirmiycam .Kurcaladikca stres artiyor hamileligin keyfini cikaramiyoruz .Downlu dedikleri bebekler hep saglikli doguyor .Zaten oyleyse de aldirmicam diyorsun bence hic ugrasma .Cikti mi cikcak mi derken kaygi duzeyin artiyor.Merhaba kızlar fikir almak istiyorum sizden
Şimdi hatırlıyorsunuz benim ikili test sonucu kötü çıktı aynı şekilde kan testinde 1/50 çıktı riskli yani . Amniyosentez yaptırmak istemiyorum.Ben bebeğimi doğurucam kesin kararlıyım fakat sizce şu genetik kan testini yaptırmalı mıyım ? Kararsızım. Allah'ım sağlıklı bir şekilde doğmasını nasip etsin dua ediyorum her gün ama ne düşüneceğimide bilemiyorum.Sizce ne yapmalıyım?
Merhaba kızlar fikir almak istiyorum sizden
Şimdi hatırlıyorsunuz benim ikili test sonucu kötü çıktı aynı şekilde kan testinde 1/50 çıktı riskli yani . Amniyosentez yaptırmak istemiyorum.Ben bebeğimi doğurucam kesin kararlıyım fakat sizce şu genetik kan testini yaptırmalı mıyım ? Kararsızım. Allah'ım sağlıklı bir şekilde doğmasını nasip etsin dua ediyorum her gün ama ne düşüneceğimide bilemiyorum.Sizce ne yapmalıyım?
Canım bol bol dua et, Doğuracağım diyorsun bak ne güzel, hiç kendini strese sokma test ile. Tevekkül etmeye çalış, Rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı, almamızı nasip etsin inşallah.Merhaba kızlar fikir almak istiyorum sizden
Merhaba kızlar fikir almak istiyorum sizden
Ben de Yenibosna Nisa hastanesine gidiyorum canım memnunum şimdilik. Hastane bana çok uzak bi o sıkıntım var.
BendeeeeTeşekkürler kızlar ama ben Aliağa Şakran tarafında oturuyorum Tınaztepe çok uzak bana...
Bendeeee
bence gerçekleri öğrenmekte fayda varNormal dogumla ilgili negatif seyleri yazarim ama burasi karisir
geçen baya ünlü bir doktor da instagram hesabında hastasına normal doğum esnasında epiduralin etki etmediğini saklamak zorunda kaldığını yazmıştı.evet canım iki tane iyi yönü var dedi sancı odaları ve hastanenin yeni olması. Tekrar tercih etmeyeceğini söylüyor. Suni sancı konusunda ise hasta istemiyorsa kesinlikle verilmemesi gerekiyor. Mide rahatlatıcı adı altında verilmesi hiç etik bir davranış değil.
Kızlar doğum korkusuyla ilgili yorumlar okudum da alıntı yapmadım buraya.. Bende hep normal dogum istiyorum ama doktorum daha 8.haftada sezeryan dedi. 12. Hafta da Serklaj yapılacağı için.. İnternette başka doktorlar serklajın normal doğuma engel olmadığını söylemişler. Bir başka doktora daha muayene olup fikrini almak istiyorum. Ben kadın doğum da çok staj yaptım. Sezeryan hep daha çok gözümü korkuttu. Normal dogum da sancılar çok olsa da doğum olduktan ve bebeğin eşi çıktıktan sonra (plesenta) kadın yürüyerek odasına gidiyor. Sezeryanda ise o sancıyı hissetmemek için ameliyat oluyor ve sonra ilaçların etkisi geçince ağrılar başlıyor. Kalkamiyorlar. Yıllarca ameliyat yerinin ağrıdığını söyleyenler var. İnşallah bana da normali nasip olur.
Canım benim doğumum üç hafta erken oldu 37. Haftamda doktor kontrolum vardı güle oynaya gittim hatta yolda eşime takıldım bugün doğururum diye. Muayenede 5 cm açılmam olduğunu söylediler hem doktor ve ebeler hemde ben çok şaşırdım çünkü hiç sancım ağrım yoktu. Ben bugün doğuramam annem yarın geliyo dedim ve ağladım korkudan. Üç saat sonra doğurmuştum ayakta gidip geliyodum ki annem geldi. Daha doğurmadım sanmış bilerek yürüdüğümü açılma için yürüdüğümü sanmış. Gerçekten doğumla bereber hiçbişeyin kalmıyo yani. İnşallah yine aynısı nasip olurKızlar doğum korkusuyla ilgili yorumlar okudum da alıntı yapmadım buraya.. Bende hep normal dogum istiyorum ama doktorum daha 8.haftada sezeryan dedi. 12. Hafta da Serklaj yapılacağı için.. İnternette başka doktorlar serklajın normal doğuma engel olmadığını söylemişler. Bir başka doktora daha muayene olup fikrini almak istiyorum. Ben kadın doğum da çok staj yaptım. Sezeryan hep daha çok gözümü korkuttu. Normal dogum da sancılar çok olsa da doğum olduktan ve bebeğin eşi çıktıktan sonra (plesenta) kadın yürüyerek odasına gidiyor. Sezeryanda ise o sancıyı hissetmemek için ameliyat oluyor ve sonra ilaçların etkisi geçince ağrılar başlıyor. Kalkamiyorlar. Yıllarca ameliyat yerinin ağrıdığını söyleyenler var. İnşallah bana da normali nasip olur.
Bnce ne iyi ne de kötü doğumla ilgili bişey yazmamak daha iyi olur.. o anı düşününce herkez stres oluyor ben sadece yavrumu kucağıma alıp kokusunu kokladığım anı hayal ediyorum...bence gerçekleri öğrenmekte fayda var
Bncede yakın olmalı benm hastane ücreti yeni fıyatını bilmiyorum ama bi hastneye göre 400-500tl daha pahalı ama uzak uygun olan hastneye varana kdr ztn trafik felaktçet o yaşadıklarım.. eşimin bnm stresine değmezTınaztepeye gidene kadar yol bitmiyor.. Doğum anında panik, heyecan, ağrı... Daha yakın olsun hastane istiyorum. Daha önce sada'ya gittim memnun kalmadım. Bu gebeligimde hep çınarlıya gidiyorum. Ama doktorumdan emin değilim.
Alsancakta levent hiçyilmaz var 5 senedir tanıyorum yeğenimin doğumunu da o yaptı şimdi benim doktorum çok memenunumBende İzmirdeyim kızlar.. Doktorum konusunda da kararsızım. Kent eminim iyidir ama bütçem yetmez. Çok pahalı. Doktor araştırıyorum. Gittigim doktor tecrübeli fakat iletişim konusunda rahat değilim. Daha pozitif olumlu enerji veren ve güleryüzlü bir doktor arıyorum. Tabi tecrübeli de olsun. Tavsiyeniz varsa alırım . :)
Bende 12 haftalığım bende de var bulantı ve yAnma. Bulantı için ilaç kullanıyorum şimdi biraz daha rahatımHerkese merhaba, bulantılar ile birlikte mide yanması yaşayan var mı, ileriki aylarda olur diye tahmin ediyordum =(
Aynen yaa orda kocaman bi bebek gibi görünüyolar :)O cihazlari gelistirenlerden Allah razi olsun değilse cok zor 2 3 cm bebelerin hareketlerini gormek imkansiz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?