2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim ilk gebeligimde ikili testim çok iyi cikti risk 0di.sonrasinda once bagirsak sonra kalpte parlaklik cikti Bunlarin ikisi de down sendromu riskinin Ozellikleriydi kndi doktorum amniyosentez onerdi risk war dedi dedim olumsuz olursa Nolcak? O Sana bagli istosan alinir dedi șok oldum resmen kndine gelemedim Kan testi de olabilir dedi Oda maliyetli, baska bi doktora gittim Oda aynisini dedi hep tercih Annede oluo.. Gercekten çok çok Zor gunlerdi Nolursa olsun yaptrmcm Dogurcam dedim çok șükür sapasaglam dogdu.. Kafasi karisik olanlara fikir olur belki yine size kalmis ama Bnmde basima gldi ve Ben oyle yapmisim. Oğlumu normal dogum yaptim gece sanci cektim oysa acilmam Oluomus 8cm acilma ile girdim dogum a iki saate aldim kucagima șükür

yaptırmayıncada iyi mi olacak kötü mü olacak diyip duruyorum şimdi ah kafamı rahatlatabilsem keşke

İnşallah canım hep dua ediyorum
amin inşallah canım
biraz zorlayacak ama eşim hallederiz diyor yeter ki senin için rahat etsin diyor

Allah uzun ömürler versin inşallah. Benim de test sonucum riskli kıyamam ki o benim içimde can bulmuş sonuçta nasıl kıyarım bir cana doğuracağım fakat şu safhada belirsiz olmak çok can sıkıcı ve bu onuda etkiliyor biliyorum sadece buna üzülüyorum ve üzülmemekte elimde değil maalesef.

Kizlar merhaba yazamadim kac gundur. Bugun 2li test sonucumu aldim . Yaptirmak istemiyordum esim isteyince yaptim. Ama sukur ki sonuc iyi cikti Rabbim tum yavrularimizi korusun Allah hepimize saglik versinnn

Kizlar merhaba yazamadim kac gundur. Bugun 2li test sonucumu aldim . Yaptirmak istemiyordum esim isteyince yaptim. Ama sukur ki sonuc iyi cikti Rabbim tum yavrularimizi korusun Allah hepimize saglik versinnn
Merhaba canım şükür iyi çıkmış maşallah

S Shezofren88 selam canım. Nipt testi pahalı geliyorsa 16. Haftadan sonra devlet hastanelerinde amniyosentez ücretsiz. 1/200 düşük riski derler hep ama o istatistikler 1980lere ait. Artık neredeyse hiç risk yok. Sağlam çıkarsa kafan çook rahat eder. Güzel bir gebelik yaşarsın diye düşünüyorum. İçime iyi doğuyor açıkcası

Kızlar ben 13. Haftanın içindeyim kusma olmamasına rağmen hiç kilo almadım. Karnım da sanki aynı. Bir aksilik mi var korkuyorum. En son 2 hafta önce ikili testte gördüm bebeğimi. Sizin karnınız ne durumda.

Amniyosentezden korkuyorum açıkçası canım ya sağlıklıysa ve ben amniyosentez yaptırsığım için zarar görürse o yüzden onu düşünmüyorum. İnşallah düşündüğün gibi iyidir canım.

Canım bunu daha önce hiç burada deşifre etmedim ama ben yıllarca prenatal tanı alanında çalıştım. Aöniyosentez analizlerini yaptım. Çapada neredeyse 10yıllardır tek bir düşük bile yaşanmadan bu işlem yapılıyor. Oradan randevu alıp ücretsiz yaptırmanı tavsiye ederim. Lütfen korkma

Kızlar ben 13. Haftanın içindeyim kusma olmamasına rağmen hiç kilo almadım. Karnım da sanki aynı. Bir aksilik mi var korkuyorum. En son 2 hafta önce ikili testte gördüm bebeğimi. Sizin karnınız ne durumda.
Bende ayni sekildeyim 14. Haftamdayim ve hic karnim yok ve hamileligim basladigindan beri 5 kilo verdim hic almadim :) normal sanirim

Ne güzel bir doğumun olmuş. İnşallah yine öyle olur. Allah bizede kolaylıklar nasip etsin inşallah. Bende normal dogum istiyorum.

Bende ikili testi sukur iyi atlattim cinsiyet icin erken dediler banada 16. Haftadan once soylenmez dedi devlet hastanesindeki doktorum. Acaba ozele migitsem 2 hafta daha beklesemmi bilemiyorum

Doktoruma danisacagim umarım biraz iyi gelir saol

Aynen öyle.. Normal doğumda zamanı bebeğin belirliyor. Sezeryanda ise doktorun. Gece yada sabahın köründe geleceğine hastanede olduğu saatlerde doğumu yapıp geçiyor. O yüzden sezeryan yanlısı oluyorlar. Uğraşmamak için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…