2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba, bulantılar ile birlikte mide yanması yaşayan var mı, ileriki aylarda olur diye tahmin ediyordum =(
Mide bulantım yok ama felaket derecede mide yanması çekiyorum canım korkusundan bir şey yiyemiyorum yersem yanma olur diye doktorum rennie duo diye bir şurup verdi zorda kaldıkça içiyorum çok işe yarıyor doktoruna danışabilirsin sende

Tsk ederim Allah razi olsun 14 hafta bitmek uzere biz cinsiyeti ogrenemedik bir turlu doktorumuz erken dedi gec dollenmeden dolayi 12 haftalik aslnda
Emin olmak için öyle demiştir canım hayırlısı olsun inşallah

AA ben de bebek olmadığı için oraya kontrollere gidiyordum hep. Mürüvvet hanıma. Sen kime gidiyorsun? Nerde oturuyorsun peki ben Merter’deyim.
Ben de aynı sebeple bir süredir Mürvet hanıma gidiyordum, allah nasip edince de yine devam ediyorum ben gop tayım.

Benim de doğumum kolay oldu. Allah midesi bulananlara böyle bir kolaylık mı nasip ediyor acaba :) Benim de hastaneye gittiğimde 6 cm açıklık vardı ağrı çekmeden. Çok rahat bir normal doğum yaptım. dikişim bile yoktu doğru dürüst.

Kaçıncı haftada doğdu çocuğun canım

Aynen bende hep dedimki hamilelik ne kadar zor geçtiyse doğum o kadar kolay oldu

Mide yanması bende de var. Ama bende reflü var zaten alışkınım ama şimdiden artmaya başladığını hissediyorum. Doktor günde 3-4 tane anti acid tablet alabileceğimi söyledi şimdilik 1 tane alıyorum en fazla yetiyor. İlk aylarım rahattı ama son aylarım kabus gibi geçecekmiş gibime geliyor göbeğim büyüyüp,bebeklerin mideme baskısı arttıkça.

Kaçıncı haftada doğdu çocuğun canım
38+5 ve doğuma giderken de kustum son haftalarda tekrar başlamıştı bulantılarım. Çok kilo alamadım bulantı ve yanma vardı bende. 9 kilo almıştım bebek 3.650 doğdu. Doktorlar bile şaşırdı. Zorlukla beraber bir kolaylık oluyor. Allah hepimize dayanma gücü versin.

Ben ilk defa yaşıyorum gerçekten çok kötü bir şeymiş bende şurubu çok zorda kalırsam içiyorum uyku zamanıma yakında hiç içmiyorum uyucam nasılsa diye en az ölçekte içiyorum o bile yetiyor. Sonralara doğru daha da artıyormuş o zaman iyice yandım sizin birde ikiz umarım kolayca atlatırız bebeklerimiz için katlanıcaz

Canım ekonomik gücün yetiyorsa amniyosenteZden daha iyidir, en azından girişimsel bir işlem değil

Benim dr tam bir normal dogum sevdalisi adam ikizleri bile normal dogurtuyor. İns hersey saglikli olur da ben de normal dogum yaparim.

Kızlar göğüs ucu için krem kullanan var mı benimkiler felaket kaşınıyorda nette bir krem gördümde emziren anneler yazmış daha çok acaba bizde kullanabilir miyiz ki

Kızlar göğüs ucu için krem kullanan var mı benimkiler felaket kaşınıyorda nette bir krem gördümde emziren anneler yazmış daha çok acaba bizde kullanabilir miyiz ki
ben kullanıyorum canım lansinoh çok sık değil 2 günde bir falan sürüyorum kaşıntısını hafifletti biraz

Maşallah inşallah beni gibi bulantı ve kusması olanlarında bebişleri aynısını olur

Benim dr tam bir normal dogum sevdalisi adam ikizleri bile normal dogurtuyor. İns hersey saglikli olur da ben de normal dogum yaparim.
Benim doktorumda aynı dediğin gibi normal doğum dışında birşey konuşmuyor ama ben şimdilik hiç yorum yapmıyorum, ultrasonda ikizlerime bakarken birini gösterip ilk bu doğacak dedi, anladımki normal doğumdan bahsediyor sustum. Şu an o kadar çok takacak şey varki henüz sıra doğuma gelmedi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…