- 3 Haziran 2009
- 1.800
- 1.527
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #13.481
Mide bulantım yok ama felaket derecede mide yanması çekiyorum canım korkusundan bir şey yiyemiyorum yersem yanma olur diye doktorum rennie duo diye bir şurup verdi zorda kaldıkça içiyorum çok işe yarıyor doktoruna danışabilirsin sendeHerkese merhaba, bulantılar ile birlikte mide yanması yaşayan var mı, ileriki aylarda olur diye tahmin ediyordum =(
Emin olmak için öyle demiştir canım hayırlısı olsun inşallahTsk ederim Allah razi olsun 14 hafta bitmek uzere biz cinsiyeti ogrenemedik bir turlu doktorumuz erken dedi gec dollenmeden dolayi 12 haftalik aslnda
Ben de aynı sebeple bir süredir Mürvet hanıma gidiyordum, allah nasip edince de yine devam ediyorumAA ben de bebek olmadığı için oraya kontrollere gidiyordum hep. Mürüvvet hanıma. Sen kime gidiyorsun? Nerde oturuyorsun peki ben Merter’deyim.
Benim de doğumum kolay oldu. Allah midesi bulananlara böyle bir kolaylık mı nasip ediyor acaba :) Benim de hastaneye gittiğimde 6 cm açıklık vardı ağrı çekmeden. Çok rahat bir normal doğum yaptım. dikişim bile yoktu doğru dürüst.Canım benim doğumum üç hafta erken oldu 37. Haftamda doktor kontrolum vardı güle oynaya gittim hatta yolda eşime takıldım bugün doğururum diye. Muayenede 5 cm açılmam olduğunu söylediler hem doktor ve ebeler hemde ben çok şaşırdım çünkü hiç sancım ağrım yoktu. Ben bugün doğuramam annem yarın geliyo dedim ve ağladım korkudan. Üç saat sonra doğurmuştum ayakta gidip geliyodum ki annem geldi. Daha doğurmadım sanmış bilerek yürüdüğümü açılma için yürüdüğümü sanmış. Gerçekten doğumla bereber hiçbişeyin kalmıyo yani. İnşallah yine aynısı nasip olur
Kaçıncı haftada doğdu çocuğun canımBenim de doğumum kolay oldu. Allah midesi bulananlara böyle bir kolaylık mı nasip ediyor acaba :) Benim de hastaneye gittiğimde 6 cm açıklık vardı ağrı çekmeden. Çok rahat bir normal doğum yaptım. dikişim bile yoktu doğru dürüst.
Aynen bende hep dedimki hamilelik ne kadar zor geçtiyse doğum o kadar kolay olduBenim de doğumum kolay oldu. Allah midesi bulananlara böyle bir kolaylık mı nasip ediyor acaba :) Benim de hastaneye gittiğimde 6 cm açıklık vardı ağrı çekmeden. Çok rahat bir normal doğum yaptım. dikişim bile yoktu doğru dürüst.
Mide yanması bende de var. Ama bende reflü var zaten alışkınım ama şimdiden artmaya başladığını hissediyorum. Doktor günde 3-4 tane anti acid tablet alabileceğimi söyledi şimdilik 1 tane alıyorum en fazla yetiyor. İlk aylarım rahattı ama son aylarım kabus gibi geçecekmiş gibime geliyor göbeğim büyüyüp,bebeklerin mideme baskısı arttıkça.Mide bulantım yok ama felaket derecede mide yanması çekiyorum canım korkusundan bir şey yiyemiyorum yersem yanma olur diye doktorum rennie duo diye bir şurup verdi zorda kaldıkça içiyorum çok işe yarıyor doktoruna danışabilirsin sende
Amin canım allahım herkese böyle kolay doğum nasip etsin. Gerçektende bir avazda kurtarsın dedikleri doğum olduNe güzel bir doğumun olmuş. İnşallah yine öyle olur. Allah bizede kolaylıklar nasip etsin inşallah. Bende normal dogum istiyorum.
38+5 ve doğuma giderken de kustum son haftalarda tekrar başlamıştı bulantılarım. Çok kilo alamadım bulantı ve yanma vardı bende. 9 kilo almıştım bebek 3.650 doğdu. Doktorlar bile şaşırdı. Zorlukla beraber bir kolaylık oluyor. Allah hepimize dayanma gücü versin.Kaçıncı haftada doğdu çocuğun canım
Ben ilk defa yaşıyorum gerçekten çok kötü bir şeymiş bende şurubu çok zorda kalırsam içiyorum uyku zamanıma yakında hiç içmiyorum uyucam nasılsa diye en az ölçekte içiyorum o bile yetiyor. Sonralara doğru daha da artıyormuş o zaman iyice yandım sizin birde ikiz umarım kolayca atlatırız bebeklerimiz için katlanıcazMide yanması bende de var. Ama bende reflü var zaten alışkınım ama şimdiden artmaya başladığını hissediyorum. Doktor günde 3-4 tane anti acid tablet alabileceğimi söyledi şimdilik 1 tane alıyorum en fazla yetiyor. İlk aylarım rahattı ama son aylarım kabus gibi geçecekmiş gibime geliyor göbeğim büyüyüp,bebeklerin mideme baskısı arttıkça.
Merhaba kızlar fikir almak istiyorum sizden
Şimdi hatırlıyorsunuz benim ikili test sonucu kötü çıktı aynı şekilde kan testinde 1/50 çıktı riskli yani . Amniyosentez yaptırmak istemiyorum.Ben bebeğimi doğurucam kesin kararlıyım fakat sizce şu genetik kan testini yaptırmalı mıyım ? Kararsızım. Allah'ım sağlıklı bir şekilde doğmasını nasip etsin dua ediyorum her gün ama ne düşüneceğimide bilemiyorum.Sizce ne yapmalıyım?
Benim dr tam bir normal dogum sevdalisi adam ikizleri bile normal dogurtuyor. İns hersey saglikli olur da ben de normal dogum yaparim.Sen daha iyi bilirsin o zaman. Bir de diyorlar ki doktorlar sezeryan daha işlerine geldiği için hastaları normaldense sezeryana yönlendiriyorlarmış. Yani kimsenin günahını alamam ama böyle şeyleri duyunca insanın içine ister istemez kuşku düşüyor.
Cok anlarim diyemem. Ama Erkek bencee :))Eki Görüntüle 2090835 kızlarr cinsiyetten anlayanlar bakabilir mii
ben kullanıyorum canım lansinoh çok sık değil 2 günde bir falan sürüyorum kaşıntısını hafifletti birazKızlar göğüs ucu için krem kullanan var mı benimkiler felaket kaşınıyorda nette bir krem gördümde emziren anneler yazmış daha çok acaba bizde kullanabilir miyiz ki
Maşallah inşallah beni gibi bulantı ve kusması olanlarında bebişleri aynısını olur38+5 ve doğuma giderken de kustum son haftalarda tekrar başlamıştı bulantılarım. Çok kilo alamadım bulantı ve yanma vardı bende. 9 kilo almıştım bebek 3.650 doğdu. Doktorlar bile şaşırdı. Zorlukla beraber bir kolaylık oluyor. Allah hepimize dayanma gücü versin.
Benim doktorumda aynı dediğin gibi normal doğum dışında birşey konuşmuyor ama ben şimdilik hiç yorum yapmıyorum, ultrasonda ikizlerime bakarken birini gösterip ilk bu doğacak dedi, anladımki normal doğumdan bahsediyor sustum. Şu an o kadar çok takacak şey varki henüz sıra doğuma gelmedi bendeBenim dr tam bir normal dogum sevdalisi adam ikizleri bile normal dogurtuyor. İns hersey saglikli olur da ben de normal dogum yaparim.
Sagol canimcanimm sen hamile misinnhem de yine temmuz annesi.
masallah yaa cok sevindim
İnşallah Allah gönlüne göre verir canım.Maşallah inşallah beni gibi bulantı ve kusması olanlarında bebişleri aynısını olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?