2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba. Sizinde ikiz galiba. En son gittiğinizde bebeklerin boyları arasındaki fark ne kadardı? Benim 0,7 çıktı biraz tedirgin oldum

ben kullanıyorum canım lansinoh çok sık değil 2 günde bir falan sürüyorum kaşıntısını hafifletti biraz
Bende o kremi görmüştüm ama emziren anneler çok yazınca yorum acaba bizde işe yarar mı dedim ondan bir fikir alayım dedim sizlerdende bende aldırayım bari o kremden

Amin canım.. Bebek iyi beslenmiş sonuçta ne güzel. Aslında ayprensesii acaba 1.sayfada ki çizelgeye hamile kaldığımız kilo ile dogum yaptığımız kiloyu ve bebeğimizin doğduğu kiloyu yazacak sütun eklesek nasıl olur. :)

Bende o kremi görmüştüm ama emziren anneler çok yazınca yorum acaba bizde işe yarar mı dedim ondan bir fikir alayım dedim sizlerdende bende aldırayım bari o kremden
bende kaşıntı konusunda işe yaradı umarım sendede yarar emzirme döneminden önce başlamak lazım zaten biraz erken ama olsun :)

Güzel olur ama herkezin o bilgileri vermesi çok zor herkezin hatırladıgını sanmıyorum keseyi gördüğü tarihe bile 5hafta diorlar ve cok uzun iş kii ztn doğumdan sonra da çoğu kişinin sayfata gireceğini sanmıyorum..safada eksik bilgi olsun istemiyorum.. hastane isimleri yok mesela

Benimde göğüslerim iki gündür çok kaşınıyor. Hindistan cevizi yağı sürüyorum kaşımamaya çalışıyorum. Ama azalmıyor hiç. Hatta göbeğimin alt tarafı da kaşımamaya başladı iki gündür. Yüzüm çabuk yağlanıyor ama vücudum çok kuru..

Hastane ismi meselesi aklımda ama benim hala belli değil.

Haklısın canım. İnsan merak ediyor işte :) Acaba kaç kilo alcam bebek kaç kilo doğacak.. Herkesin aynı olmuyor tabi.. Telefona bebekle ilgili program indirdim. Kilomu da kontrol edip kaydediyorum.

bende kaşıntı konusunda işe yaradı umarım sendede yarar emzirme döneminden önce başlamak lazım zaten biraz erken ama olsun :)
Çok erken oldu ama çok kaşınıyor evdeyken neysede işte felaket kaşınıyor :)
Benim henüz göbeğimde yok ama göğüs uçlarım çok kurumuş onlar zorluyor beni kremi denicem bende bakalım işe yarar inşallah

Haklısın canım. İnsan merak ediyor işte :) Acaba kaç kilo alcam bebek kaç kilo doğacak.. Herkesin aynı olmuyor tabi.. Telefona bebekle ilgili program indirdim. Kilomu da kontrol edip kaydediyorum.
Ewt merk ediyor ama bazı kişiler kilo veriyor bazıları alıyor kişiye özel ama nette bi görsel var normalde alınması gerekn kilo yazıyor bu şekilde die biliyorum..gerisi oburluktan geliyor :)

Eklentiler

• Screenshot_20180108-171215.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 81
ayprensesii benim nerede doğuracağım belli değil. Şimdilik koç üniversitesi hastanesine takipliyim. Fakat çocuklarda bir sıkıntı olmazsa amerika'da doğurmayı planlıyoruz. Türkiye'de doğurursamda neresi olacağını yine bilmiyorum çünkü doktorum tüp bebekçi, yeni doğan yoğum bakımı olan, mümkünse normal doğurtan bir perinatolog arayışına gireceğim.

Ben diyetisyene gidiyorum. İlk 3 ay sıfır kilo alımını planlamıştık ama ben bulantılardan 2 kilo almışım. 60 kilo hamile kaldım 12 haftada 62 oldum. Diyetisyen bugün 2. Trimesterda 4 kilo alımını hedefledi. İkiz olduğu için çok kilo alma taraftarı değil. Son 3 ayda çok kilo alıcakmışım, o yüzden ilk 6ay dikkat dedi. Burda diyetimi paylaşabilirim ama ikiz için ☺

Bnde gidiyordum diyetisyene ama bıraktm.. bana en fazla doğuma 72 ile gidebilirsin demişti... sana öyle birşey dedimi ?

ayprensesii canım benim doktorun özel muayenesi var ve hangi hastanede istersem orada yaparız doğumu dedi o yüzden tam net değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…