- 16 Kasım 2017
- 2.937
- 6.169
- 158
- 42
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #13.501
Merhaba. Sizinde ikiz galiba. En son gittiğinizde bebeklerin boyları arasındaki fark ne kadardı? Benim 0,7 çıktı biraz tedirgin oldumMide yanması bende de var. Ama bende reflü var zaten alışkınım ama şimdiden artmaya başladığını hissediyorum. Doktor günde 3-4 tane anti acid tablet alabileceğimi söyledi şimdilik 1 tane alıyorum en fazla yetiyor. İlk aylarım rahattı ama son aylarım kabus gibi geçecekmiş gibime geliyor göbeğim büyüyüp,bebeklerin mideme baskısı arttıkça.
Bende o kremi görmüştüm ama emziren anneler çok yazınca yorum acaba bizde işe yarar mı dedim ondan bir fikir alayım dedim sizlerdende bende aldırayım bari o kremdenben kullanıyorum canım lansinoh çok sık değil 2 günde bir falan sürüyorum kaşıntısını hafifletti biraz
38+5 ve doğuma giderken de kustum son haftalarda tekrar başlamıştı bulantılarım. Çok kilo alamadım bulantı ve yanma vardı bende. 9 kilo almıştım bebek 3.650 doğdu. Doktorlar bile şaşırdı. Zorlukla beraber bir kolaylık oluyor. Allah hepimize dayanma gücü versin.
bende kaşıntı konusunda işe yaradı umarım sendede yarar emzirme döneminden önce başlamak lazım zaten biraz erken ama olsun :)Bende o kremi görmüştüm ama emziren anneler çok yazınca yorum acaba bizde işe yarar mı dedim ondan bir fikir alayım dedim sizlerdende bende aldırayım bari o kremden
Güzel olur ama herkezin o bilgileri vermesi çok zor herkezin hatırladıgını sanmıyorum keseyi gördüğü tarihe bile 5hafta diorlar ve cok uzun iş kii ztn doğumdan sonra da çoğu kişinin sayfata gireceğini sanmıyorum..safada eksik bilgi olsun istemiyorum.. hastane isimleri yok meselaAmin canım.. Bebek iyi beslenmiş sonuçta ne güzel. Aslındaayprensesii acaba 1.sayfada ki çizelgeye hamile kaldığımız kilo ile dogum yaptığımız kiloyu ve bebeğimizin doğduğu kiloyu yazacak sütun eklesek nasıl olur. :)
Bende o kremi görmüştüm ama emziren anneler çok yazınca yorum acaba bizde işe yarar mı dedim ondan bir fikir alayım dedim sizlerdende bende aldırayım bari o kremden
Hastane ismi meselesi aklımda ama benim hala belli değil.Güzel olur ama herkezin o bilgileri vermesi çok zor herkezin hatırladıgını sanmıyorum keseyi gördüğü tarihe bile 5hafta diorlar ve cok uzun iş kii ztn doğumdan sonra da çoğu kişinin sayfata gireceğini sanmıyorum..safada eksik bilgi olsun istemiyorum.. hastane isimleri yok mesela
Güzel olur ama herkezin o bilgileri vermesi çok zor herkezin hatırladıgını sanmıyorum keseyi gördüğü tarihe bile 5hafta diorlar ve cok uzun iş kii ztn doğumdan sonra da çoğu kişinin sayfata gireceğini sanmıyorum..safada eksik bilgi olsun istemiyorum.. hastane isimleri yok mesela
ilcesindeim cnm bn sen merkzdemisinmerhaba arkadaşlar aranızda kahramanmarasta olup burada dra giden varmı ?
Yorumun için teşekkür ederm canmCok anlarim diyemem. Ama Erkek bencee :))
Çok erken oldu ama çok kaşınıyor evdeyken neysede işte felaket kaşınıyor :)bende kaşıntı konusunda işe yaradı umarım sendede yarar emzirme döneminden önce başlamak lazım zaten biraz erken ama olsun :)
Benim henüz göbeğimde yok ama göğüs uçlarım çok kurumuş onlar zorluyor beni kremi denicem bende bakalım işe yarar inşallahBenimde göğüslerim iki gündür çok kaşınıyor. Hindistan cevizi yağı sürüyorum kaşımamaya çalışıyorum. Ama azalmıyor hiç. Hatta göbeğimin alt tarafı da kaşımamaya başladı iki gündür. Yüzüm çabuk yağlanıyor ama vücudum çok kuru..
Belli olmayanlara sözüm yok cnm ama eksik olması cnmı sıkıyor rahat rahat nete girebiliyorken hazırlıklar hızlanmadn tamamlasak iyi olurdu :)Hastane ismi meselesi aklımda ama benim hala belli değil.
Belli olmayanlara sözüm yok cnm ama eksik olması cnmı sıkıyor rahat rahat nete girebiliyorken hazırlıklar hızlanmadn tamamlasak iyi olurdu :)
Ewt merk ediyor ama bazı kişiler kilo veriyor bazıları alıyor kişiye özel ama nette bi görsel var normalde alınması gerekn kilo yazıyor bu şekilde die biliyorum..gerisi oburluktan geliyor :)Haklısın canım. İnsan merak ediyor işte :) Acaba kaç kilo alcam bebek kaç kilo doğacak.. Herkesin aynı olmuyor tabi.. Telefona bebekle ilgili program indirdim. Kilomu da kontrol edip kaydediyorum.
Ben diyetisyene gidiyorum. İlk 3 ay sıfır kilo alımını planlamıştık ama ben bulantılardan 2 kilo almışım. 60 kilo hamile kaldım 12 haftada 62 oldum. Diyetisyen bugün 2. Trimesterda 4 kilo alımını hedefledi. İkiz olduğu için çok kilo alma taraftarı değil. Son 3 ayda çok kilo alıcakmışım, o yüzden ilk 6ay dikkat dedi. Burda diyetimi paylaşabilirim ama ikiz için ☺Haklısın canım. İnsan merak ediyor işte :) Acaba kaç kilo alcam bebek kaç kilo doğacak.. Herkesin aynı olmuyor tabi.. Telefona bebekle ilgili program indirdim. Kilomu da kontrol edip kaydediyorum.
erkek olabilir canim sanki cikinti var rsim ters eklenmis zar zor bakabildim pcdenEki Görüntüle 2090409 Kızlar cinsiyet konusu açılmışken dr tahminde bulunmadı birde siz bakın bakalım benim minnak belli ediyormu?
Bnde gidiyordum diyetisyene ama bıraktm.. bana en fazla doğuma 72 ile gidebilirsin demişti... sana öyle birşey dedimi ?Ben diyetisyene gidiyorum. İlk 3 ay sıfır kilo alımını planlamıştık ama ben bulantılardan 2 kilo almışım. 60 kilo hamile kaldım 12 haftada 62 oldum. Diyetisyen bugün 2. Trimesterda 4 kilo alımını hedefledi. İkiz olduğu için çok kilo alma taraftarı değil. Son 3 ayda çok kilo alıcakmışım, o yüzden ilk 6ay dikkat dedi. Burda diyetimi paylaşabilirim ama ikiz için ☺
Sen niye bıraktın canım diyetisyeniBnde gidiyordum diyetisyene ama bıraktm.. bana en fazla doğuma 72 ile gidebilirsin demişti... sana öyle birşey dedimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?