2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bnde gidiyordum diyetisyene ama bıraktm.. bana en fazla doğuma 72 ile gidebilirsin demişti... sana öyle birşey dedimi ?
Canım senin kaç kilo hamile kaldığını bilmediğim için yorum yapmayayım ama kendim için bana dediği 13 kilo toplamda. Bununda son 3 ayı 7 kilo olarak düşündü. 60 kilo ile hamile kaldım 73 doğum kilosu hesapladı.

Kızlar ben 13. Haftanın içindeyim kusma olmamasına rağmen hiç kilo almadım. Karnım da sanki aynı. Bir aksilik mi var korkuyorum. En son 2 hafta önce ikili testte gördüm bebeğimi. Sizin karnınız ne durumda.
Ben de 3 hafta once gordum bebegimi dun acilde ultrason talep ettim ama islerine gelmedi haftaici kendi dr unuz baksin dedi .Ben de kilo almadim gobegim yok .Esim takıntı yapti niye gobegin yok diye Ben de nasilsa bal kabagi olcam bir sure sonra bosver boyle iyi diyorum
Bende ikili testi sukur iyi atlattim cinsiyet icin erken dediler banada 16. Haftadan once soylenmez dedi devlet hastanesindeki doktorum. Acaba ozele migitsem 2 hafta daha beklesemmi bilemiyorum
Ozelde de her dr söylemiyor gitceksen arastirip git canim mesela benim dr um 16 da soylerim diyor .

Sen niye bıraktın canım diyetisyeni
Yeni yılda zam yaptı ztn 1kez daha fln gidecektim.. eşim pek istemiyordu öyle oldu ...

ayprensesii canım benim doktorun özel muayenesi var ve hangi hastanede istersem orada yaparız doğumu dedi o yüzden tam net değil
Anldm cnm..
62bucuk kilo ile hamile kaldım hemen hemen aynı diyebilirz bize verilen sınır :) inşallah baklm suan 65teyım korumaya çalışıyorm ama göğüsler aldı başını gidyor

Diyetisyen neler yemeni tavsiye etti canım. Ekmek, şeker ve tuzu yasakladı mı sınırlandırdı mı? Benimde rahmim doğuştan yarım olduğu için çok kilo alirsam bebeğin alanını daraltırmışım. Rahmin büyümesi önemli.. Diyetisyene gitmedim henüz. Sürekli yatcan dediği için hastaneye gidip beklemekte çok sıkıntı oluyor.

Sana ne kadar kilo Alman tavsiye etti doktorun canım

Geceleri uykunda yanma başlarsa yastığını yükselt. Bende reflü yastığı var. Çok geç keşfettim çok rahat ettirdi beni. Uyurken mide asiti yükselince kefiysiz bir uyku oluyor.

Benimde doktorum çınarlıyla anlaşmalı doğum orada olacak muhtemelen. Sen memnun kaldın mı çınarlıdan?

İkiz gebeliği 13 kg ile kapatırsan valla plaketi hak edersin :) gerçi zayıfmışsın zaten bünyeden bünyeye çok fark eder. Bana 18 kg sınır koydu doktor.

Benimde doktorum çınarlıyla anlaşmalı doğum orada olacak muhtemelen. Sen memnun kaldın mı çınarlıdan?

Doktorun kim canım. Hastaneden memnunum da doktorum konusunda emin değilim. Aslında tecrubeli ve hiçbir ihtimali gözardı etmiyor ama rahat iletisim kuramıyorum ve direkt sezeryan dediği için irrite oldum.

Doktorun kim canım. Hastaneden memnunum da doktorum konusunda emin değilim. Aslında tecrubeli ve hiçbir ihtimali gözardı etmiyor ama rahat iletisim kuramıyorum ve direkt sezeryan dediği için irrite oldum.
Ahmet Güler doktorum tüp bebekti bizim o yaptı onla devam ediyoruz. Dört beş sene önce çınarlıdaymış o da. Sonra özel muayene açmış. Ama doğum için çınarlı ve kentle anlaşması varmış. Kendini rahat hissetmen önemli tabi 9ay her anında o yanında olacak. Neden hemen sezeryan dedi ki acaba

İnşallah ben de kilo alabilirim biraz fazla alsam da bir kismi bana kalsa keşke. Çünkü istesem de alamıyorum ben normal hayatta
Aynen ben de öyleyim ya yıllardır kilo alamıyorum ben de doğumdan kalsın istiyorum gerçi ilk çocuğumda 40ı çıkmadan bütün fazlalıklar gitti

Merhaba kızlar  üç hafta aradan sonra gördük yavrumuzu. Kocaman olmuşuz 7cm bir limon kadarmışız artık. 1 hafta geriden geliyorduk arayı kapatmış bizimki ikili testin ölçümleride yapıldı. Şimdilik her şey yolunda. Cinsiyet tahmininde de bulundu hiç beklemiyorduk. Ben öğrenmek istemiyordum da 30. Haftaya kadar. Ama aniden öğrendik kıza benziyor bir dahakinde netleşir dedi

Maşallah canım Rabbim nazarlardan korusun inşallah

Ayyy ne guzel boyle doktorlar lazim bize tahminini 12 13 te soyleyen pof bizimki cok garantici.
Bu arada cuma randevum var sonra dr degistircem ayni hastanede baska dr a .Su anki dr um cok iyi ama gitmek istedigim doktora tum yakin arkadaslarim gidiyor d.oncesi d.sonrasi daha avantajli olacak benim icin .Hem babiskolari da aliyormus doguma normalde de sezeryanda da .Ne olcagi belli olmaz simdi oteki dr da normal dogururum esim giremez filan

Kızlar ben gibi tatlı yemeyi bırak adını bile duymaya tahammül edemeyen varmı. Tv de çikolata tatlı görünce bile öğürtü tutuyo. Domates salatalık yoğurt havuç gibi aşırı sağlıklı şeyler yiyebiliyorum tuhaf olarak. Gebelik öncesi pek sağlıklı bi beslenmem yoktu.

Ben normalde de sevmezdim tatlıyı yanlız senin gibiyim pasta vb görünce öğürtü tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…