2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ahmet Güler'den memnun musun canım. İletişimi nasıl? Daha öncede duydum adını belki ona gidebilirim.

Ben tatlıya bayılıyorum normalde pek de sevmem , gerçi şimdi de kremalı pasta falan değil de browni , tiramisu , sütlaç , kazandibi , çikolata , dondurma falan gibi çok seviyorum çok da canım çekiyor

Anladım canım zaten sağlıksız dediği şeker un zaten geriye bol sebze ve protein kalıyor

Sürekli yardıma il dışından yakınlarım geliyor canım. Pek nazım geçmiyor şunu yapın bunu yapmayın diyemiyorum. Ne yaparlarsa midem bulanmadikca yiyiyorum. Zahmet vermek istemiyorum. Pek sağlıklı beslenemiyorum o yüzden. Biraz kendimi değiştirmem lazım. Sonuçta 9 ay yatcam. Hep böyle olcak.

Fotosu varmi minigin

İyi aksamlar kizlar bende bugun ikili test icin gittim. Usg olcumleri guzel cok sukur kan aldilar cuma sonuc cikacakmis. Benim anlamadigim ve kararsiz kaldigim birsey var ben normal kadin dgm da degil capada perinatolojide yaptirdim (birtane kaybim var 22 haftalik) takipteydim orada kendileri cagirdi yani bana kalsa hic yaptirmicaktim. Usg iyi denildi kan sonucunu kendi drunda baka bilir dedi demekki olcumler iyiyse kan sonucu gereksizmi oluyor? Kendi drumda kana gerek yok olceriz yeter demisti oncesinde. Ben kocaelinden taa capaya gidicem sonuc icin hic gitmesemmiki bu durumda akil verirmisiniz kaldim kararsiz.

Kızlar ben hamile kaldığım ay havuç incir kürü yapmıştım 5-6 gün sonra üşenip bırakmıştım ama hep incir yedim yumurtlama döneminde benim gibi böyle özel kürle hamile kalan var mı acaba merak ettim

Anladım canım Allah yardımcın olsun

Ne guzel ben de sağlıksız seylerden tiksinebilsem keske .Ben hep sutten yogurttan filan tiksinip tatli aseriyorum

Cnm ben cuma günü gittim doktorum ense kalınlığı burun kemiği iyi dedı kan almaya gerek yok dedı zaten 4 lu yapıcaz ilerde aynı sey dedı eger sorun cıkınca aldırmak istiyorum dersen bakalım dedı bende yok tabiki deyince o zaman 4 lu yaparız dedı umarım acıklayıcı olmuştur :)

Kizlar bide sezeryan olanlar artik devlette gun verilmedigini duydum sanci gelmedigi surece dogum yaptirmiyorlarmis nekadar sacma. Oysa devlette seker bi dr bulmustum onda devam ederim diyordumki bu bilgiyi birde yeni dogan unitesi olmadigini ogrendim. Ozel yolu gorundu bana

Cok tesekkur ederim cevabin icin canim. Benimki 3lu 4lu gerek yok dedi acikcasi senin gibi aldirma dusuncem olmadigi icin istesede yapmicaktim :) ozaman hic onca yolu tepmeme gerek yok zaten olcumleri rapor seklinde elime verdiler onu gosteririm kendide olcerse bahane olur bebegimi yine gorurum :)

İyi aksam lar kizlar sizinle bu zamanlara kadar yazismak guzeldi keske daha ilerisinide gorebilseydim bebegimi alabilseydim kucagima ama malesef olmadi 5 yilda ilk defa bu kadar yaklasmistim ki yine olmadi
Bana ikiz tup bebek transfer edilmisti bir tanesi mol gebelik olmus ikili teste gittigimde gorduler digeride nur topu gibi bir kizim olacakti ama aldirmazsam bu mol gebeligi Zaten bebegime zarar verirmis en gec 24. Haftada dogum olur birde anne icin hayati risk tasiyormus kanser tansiyon asiri kanama sebebiyle rahim.alinmasina kadar gider dedi gittigim iki dr da simdi bile dusuk bir olasilik da olsa varmis rahme zarar gelme olasiligi dualarinizi eksik etmeyin bu gece 4 gibi suni sanciyla bebegimi ve diger mol gebeligi dogurtturacaklar sonrada kürtaj olacakmisim sizlerinde psikolojisini bozmus olmayim cok dertlendim ve dua alayim dedim hayirli saglikli hamilelikler hepinize

Allah yardımcın olsun canım dua edicem sana eminim ki yazını gören herkes sana dua edecek bu akşam. İnşallah bir dahakine mutlu sona ulasacaksin. Ne desem bilemiyorum sınavın ağır... Tabiki 9 ay taşıyıp kaybetmek de var senelerce büyütüp kaybetmek de... Rabbim hicbirimize göstermesin inşallah.

Ne diyeceğimi bilemedim canım çok üzüldüm Allah sabır versin ne desem teselli olmayacak şimdi, senin için ne kadar zordur Allah bilir, bu son kaybın olsun inşallah Allah bir dahakine sapa sağlam çocuklar nasip etsin sana canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…