2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim yardımcın olsun cnm dualarimiz seninle.

Canım benim rabbim sabır versin en kısa Zamanda sağlıklı bir bebeğin olur inşallah

Allah sabırlar versin, ne desek boş dualarımız seninle.

Canım anlayabiliyorum seni ama nolur moralini bozma rabbim güç kuvvet versin inşallah daha sağlıklı bebeklerin daha sağlıklı hamileliklerin olsun hep diyoruz ya sağlıklı olsun yeterki diye işte böyle sebepler yüzünden rabbim onlara o kadar hayat biçmiş şu durumda önemli olan artık senin sağlığın rabbim yardımcın olsun

Yazdiklarini okuyunca icim acidi. seni okadar iyi anliyorumki daha temmuzda 22 haftalik kaybim oldu suni sanciyla dogum ardindan kurtaj oldum ama rabbime sukurler olsun aratmadan kasim ayinda tekrar nasip etti. Rabbim icini ferahlatsin sana bol bol sabirlar versin. Meleklerinle cennette kavustursun insallah. Yeniden sapasaglam evlatlar nasip etsin. Ne denir baska bilemedim...

Rabbim sabır versin diyecek cok sey var diyecek bir şey yok

Cnm öyle şey olur mu bebeği ters olan var ne bileyim turlu sebeble sezeryan olmak zorunda olan var sen doktoruna sor bakalım ne diyecek

Cnm öyle şey olur mu bebeği ters olan var ne bileyim turlu sebeble sezeryan olmak zorunda olan var sen doktoruna sor bakalım ne diyecek

Valla bilemedimki soracagim ama buseferdr yenidogan unitesi yok diye gitmem zaten. Sezeryan yapiyorlar canim yapmalarinada sanci gelmeden ameliyata almiyorlarmis. Eskiden ilk bebegi sezeryan olana 38. Haftaya gun veriyorlardi simdi git sancin gelince alicaz diyirlarmis. Bir kac hastadan duydum. Sagsalim o haftaya gelelimde ozele giderim napalim

canım allah sabır versin inş en kısa zamanda sağlıklı bebeklerin olur seni çok iyi anlıyorum bende 4 buçuk aylık doğurmak zorunda kalmıştım

Kelimelerin kifayetsiz kaldigi bogazlarin dügümlendigi
Zaman ne diyebilirsinki
Rabbim dayanma gücü versin sabir versin canim tez vakitte ummadigin anda nasip etsin guzelim

Ay canim benim yaaa Allahimm sabir versin insallah o melegin sanna yavrunu yollar cennetten hasretin ozlemin biter insallah saglikla buyutursun cocuklarini

Çok üzüldüm canım. Hayırda şerde Allahtan.. Dilerim tez zamanda kucagin dolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…