- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #13.581
Evet ayniyiz ama benim doğum 18 temmuz gibi olacak tokatta değilim mugladayım canim sen nerdesinCanim seen tokatta mi yasiosun
Sivastayim canim ama memleket tokatEvet ayniyiz ama benim doğum 18 temmuz gibi olacak tokatta değilim mugladayım canim sen nerdesin
Ilk bebek miSivastayim canim ama memleket tokat
Yok canim 2.Ilk bebek mi
canım çok geçmiş olsun vardır bunda da bir hayır Allahım sana tez zamanda sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin inşallah.İyi aksam lar kizlar sizinle bu zamanlara kadar yazismak guzeldi keske daha ilerisinide gorebilseydim bebegimi alabilseydim kucagima ama malesef olmadi 5 yilda ilk defa bu kadar yaklasmistim ki yine olmadi
Bana ikiz tup bebek transfer edilmisti bir tanesi mol gebelik olmus ikili teste gittigimde gorduler digeride nur topu gibi bir kizim olacakti ama aldirmazsam bu mol gebeligi Zaten bebegime zarar verirmis en gec 24. Haftada dogum olur birde anne icin hayati risk tasiyormus kanser tansiyon asiri kanama sebebiyle rahim.alinmasina kadar gider dedi gittigim iki dr da simdi bile dusuk bir olasilik da olsa varmis rahme zarar gelme olasiligi dualarinizi eksik etmeyin bu gece 4 gibi suni sanciyla bebegimi ve diger mol gebeligi dogurtturacaklar sonrada kürtaj olacakmisim sizlerinde psikolojisini bozmus olmayim cok dertlendim ve dua alayim dedim hayirli saglikli hamilelikler hepinize
Sabır ve selametle. Her şeyde bir hayır vardır.İyi aksam lar kizlar sizinle bu zamanlara kadar yazismak guzeldi keske daha ilerisinide gorebilseydim bebegimi alabilseydim kucagima ama malesef olmadi 5 yilda ilk defa bu kadar yaklasmistim ki yine olmadi
Bana ikiz tup bebek transfer edilmisti bir tanesi mol gebelik olmus ikili teste gittigimde gorduler digeride nur topu gibi bir kizim olacakti ama aldirmazsam bu mol gebeligi Zaten bebegime zarar verirmis en gec 24. Haftada dogum olur birde anne icin hayati risk tasiyormus kanser tansiyon asiri kanama sebebiyle rahim.alinmasina kadar gider dedi gittigim iki dr da simdi bile dusuk bir olasilik da olsa varmis rahme zarar gelme olasiligi dualarinizi eksik etmeyin bu gece 4 gibi suni sanciyla bebegimi ve diger mol gebeligi dogurtturacaklar sonrada kürtaj olacakmisim sizlerinde psikolojisini bozmus olmayim cok dertlendim ve dua alayim dedim hayirli saglikli hamilelikler hepinize
Kızlar ben hamile kaldığım ay havuç incir kürü yapmıştım 5-6 gün sonra üşenip bırakmıştım ama hep incir yedim yumurtlama döneminde benim gibi böyle özel kürle hamile kalan var mı acaba merak ettim
İyi aksam lar kizlar sizinle bu zamanlara kadar yazismak guzeldi keske daha ilerisinide gorebilseydim bebegimi alabilseydim kucagima ama malesef olmadi 5 yilda ilk defa bu kadar yaklasmistim ki yine olmadi
Çok üzüldüm canım Allah'ım sabır versin tez zamanda sağlıklı gebeliğin olur inşallah...İyi aksam lar kizlar sizinle bu zamanlara kadar yazismak guzeldi keske daha ilerisinide gorebilseydim bebegimi alabilseydim kucagima ama malesef olmadi 5 yilda ilk defa bu kadar yaklasmistim ki yine olmadi
Bn kür fln yapmadım ama diyetisyenim yaklaşık 5ay kdr sürekli ara öğün olatak kuru incir veriyordu..Kızlar ben hamile kaldığım ay havuç incir kürü yapmıştım 5-6 gün sonra üşenip bırakmıştım ama hep incir yedim yumurtlama döneminde benim gibi böyle özel kürle hamile kalan var mı acaba merak ettim
Çok üzüldüm cnm mol gebelik nasl birşeymiş.. allah sabır versin ne desek boş rabbim acısını tez zmnda hafifletsin en yakın zmnda tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsinİyi aksam lar kizlar sizinle bu zamanlara kadar yazismak guzeldi keske daha ilerisinide gorebilseydim bebegimi alabilseydim kucagima ama malesef olmadi 5 yilda ilk defa bu kadar yaklasmistim ki yine olmadi
Bence doktorun fazla abartiyor.bende 71 kilo ile hamile kaldim suan hala kilo almadim.amerikada yasiyorum,buradaki doktorlar cok fazla dikkatliler fakat kilo vereceksin filan demediler.sadece maksimum 15 kilo alabilecegimi soylediler.boyum da 1,58 burada.birde kilolu baslayan insanlar hamilelik boyunca az kilo alirlar genelde.tabi boy ile orantili kilolu olma kavrami,o ayri mesele fakat bence kilolu insanlar icin 10 kiloyu gecmedikce herhangi bir problem yok diye dusunuyorum.Benim doktorum da takti kiloma sinir etti beni. 70 kiloyla hamile kaldim bulanti ve kusmalardan hala 70im ama doktorum doguma kadar 60 kilo olmam gerektigni hastanenin diyetisyenine duzenli olarak gitmem gerektigini ve hep kilo takibi yapmam gerektigini diyetisyenin beni zayiflaticagini soyledi. Ama moralim cok bozuldu sanki tlcdeki 170 kiloluk ablalardanim.
Hamilelikte bu listenin yeterli olacagini sanmiyorum cunku ben gayet normal yedigim halde 2 yada 3 saat sonra midem acliktan kaziniyor gibi oluyor bence sen kendin tartida kilonu kontrol et.sadece aciktiginda az az ve sik sik ye.Kızlar diyet listem bu. Sadece diyette neleri yememi önerdiği şeyleri görün diye gönderiyorum yoksa diyet kişiden kişiye değişen birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?