2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar diyet listem bu. Sadece diyette neleri yememi önerdiği şeyleri görün diye gönderiyorum yoksa diyet kişiden kişiye değişen birşey.

Eklentiler

• IMG_8096.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 94
canım çok geçmiş olsun vardır bunda da bir hayır Allahım sana tez zamanda sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin inşallah.

Sabır ve selametle. Her şeyde bir hayır vardır.

Ben de soğan kürü yapmıştım ve rahim filmi çektirmiştim canım. O ay hamile kaldım. Rabbimin mucizesi :)

Rabbim yardımcın olsun canım. Dualarımız seninle. İnş hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder sana rabbim. Umutsuz olma sakın. Mucizeler her zaman vardır. Ol der olur..hakkında hayırlısı olsun inş

Selam kizlar rahimde kist var dogal yolla nasil gider
Drlar müdahale edip almiyorlar illa bi komlikasyon olacakmis ki alsinlar

Çok üzüldüm canım Allah'ım sabır versin tez zamanda sağlıklı gebeliğin olur inşallah...

Sevda_S canım ne desem bilemedim Rabbim size bol sabır ve dayanma gücü versin en kısa zamanda inşallah sağlıkla yeniden hamile kalıp kucağına alırsın bebişini

Bn kür fln yapmadım ama diyetisyenim yaklaşık 5ay kdr sürekli ara öğün olatak kuru incir veriyordu..

Çok üzüldüm cnm mol gebelik nasl birşeymiş.. allah sabır versin ne desek boş rabbim acısını tez zmnda hafifletsin en yakın zmnda tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin

Sevda_S Allah yardımcın olsun canım. Dualarım seninle. İnşallah rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olmanı nasip eder.

Bence doktorun fazla abartiyor.bende 71 kilo ile hamile kaldim suan hala kilo almadim.amerikada yasiyorum,buradaki doktorlar cok fazla dikkatliler fakat kilo vereceksin filan demediler.sadece maksimum 15 kilo alabilecegimi soylediler.boyum da 1,58 burada.birde kilolu baslayan insanlar hamilelik boyunca az kilo alirlar genelde.tabi boy ile orantili kilolu olma kavrami,o ayri mesele fakat bence kilolu insanlar icin 10 kiloyu gecmedikce herhangi bir problem yok diye dusunuyorum.

Kızlar diyet listem bu. Sadece diyette neleri yememi önerdiği şeyleri görün diye gönderiyorum yoksa diyet kişiden kişiye değişen birşey.
Hamilelikte bu listenin yeterli olacagini sanmiyorum cunku ben gayet normal yedigim halde 2 yada 3 saat sonra midem acliktan kaziniyor gibi oluyor bence sen kendin tartida kilonu kontrol et.sadece aciktiginda az az ve sik sik ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…