2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende amerikada doğurmayı planlıyorum ama küvezler çok pahalıymış. İkiz olduğu için küvez ihtiyacımız olabilir. Orda doğar doğmaz sigortalatacağımız bir imkan varmı? Biliyormusunuz acaba

Ben normalde de sevmezdim tatlıyı yanlız senin gibiyim pasta vb görünce öğürtü tutuyor

Kızlar ben tam bir sağlıksız beslenme örneği oldum, bulantılı zamanlarda o kadar çok iğrenmişimki artık sağlıklı protein vs. duymak istemiyorum, et bile yiyemiyorum. Sadece karbonhidrat ve tatlı istiyorum, henüz kilo almaya başlamadım ama böyle giderse sonum kötü yani her akşam dondurma yiyorum.

Selam kizlar rahimde kist var dogal yolla nasil gider
Drlar müdahale edip almiyorlar illa bi komlikasyon olacakmis ki alsinlar

Ne kisti var canım sende?ben soğan kürü yaptım. Çikolata kisti var. 1,5yıl hamile kalamadım. Kürü yaptım o ay kaldım. Tabi ki Rabbim ol deyince olur kür filan bahane ama sonuçta elimizden geleni yapıp Allah’a dua etmekten başka yapıcak bişey yok. Saraçoğlunun videolarına filan bak istersen orda kürler var. Ben de onunkini yaptım zaten. Tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatların olsun inş canım:)

Ne guzel ben de sağlıksız seylerden tiksinebilsem keske .Ben hep sutten yogurttan filan tiksinip tatli aseriyorum
Ben hamile kalmadan önce bisküvi, çikolata yemezdim ama şimdi masamda her zaman onlar var en çokta ceviz ve bademden tiksindim onları görmeye tahammülüm yok.

Mecburi sezaryen olması durumunda yapıyorlar sanırım yani doktorunun önceden bir sebep belirtmesi lazım ama yeni doğan yoğun bakımı yoksa bence de başka yer bakmalısın Allah korusun ama hepimiz için geçerli bu.

Mecburi sezeryan canim ilki sezeryan oldugu icin buda oyle olacak. Benim korkum sanciyi beklemek sanci gelmeden gun verip ameliyata almiyorlarmis. e ben sanci cekeceksem normal dogururum zaten :) evet rabbim korusun yeni dogan unitesi cok onemli gerek kalmaz insallah

Çok üzüldüm canım Allah en kısa zamanda sana sağlıklı bir evlat nasip etsin. Her şeyden önemlisi senin sağlığın, inşallah kolaylıkla atlatırsın.

Bilmiyorum bayadir var müdahale edilmiyor ara kanamlara sebeb oluyor diyorum sallamiyorlar
Kötü huylu degilmis bi rahim disinda bide rahim icinde var dusugun sebeblerinden biride o olabilirmis
Bakalim su dönemi atlatayim yapicam

Bi düzelemedimki 5 haftadir leke leke bugun dra gidicem bakalim baksinlar onu deniycem adet bitimi iki sonra baslayin diyor
Evet aynen canım adetin bitiminden 2 gün sonra başlıyorsun içeceğim zaman yapıyorsun taze taze iciyorsun.bir de benim bir arkadaşım var kıza dr yumurtan yok denecek kadar az tüp bebek bile olmaz dedi kız 2 ay havuç incir kürü yaptı 2.ay hamile kaldı allahtan ümit kesilmez bazen doğal kürler çok işe yarıyor inşallah sana da şifa olur canim

Hamurlu tatlı yerine sütlü tatlı ve kuru meyve ye canım olmuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…