- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #13.601
Günaydın canımGünaydın kızlar
Canım soğan kürünü yapmış bazı arkadaşlar kistleri falan hep yokolmuş bi dene istersenSelam kizlar rahimde kist var dogal yolla nasil gider
Drlar müdahale edip almiyorlar illa bi komlikasyon olacakmiski alsinlar
Aynen canım tüm evlatlar bir mucize rabbimin mucizesi gücü rabbim ol der ve olur çok şükürBen de soğan kürü yapmıştım ve rahim filmi çektirmiştim canım. O ay hamile kaldım. Rabbimin mucizesi :)
Bende amerikada doğurmayı planlıyorum ama küvezler çok pahalıymış. İkiz olduğu için küvez ihtiyacımız olabilir. Orda doğar doğmaz sigortalatacağımız bir imkan varmı? Biliyormusunuz acabaBence doktorun fazla abartiyor.bende 71 kilo ile hamile kaldim suan hala kilo almadim.amerikada yasiyorum,buradaki doktorlar cok fazla dikkatliler fakat kilo vereceksin filan demediler.sadece maksimum 15 kilo alabilecegimi soylediler.boyum da 1,58 burada.birde kilolu baslayan insanlar hamilelik boyunca az kilo alirlar genelde.tabi boy ile orantili kilolu olma kavrami,o ayri mesele fakat bence kilolu insanlar icin 10 kiloyu gecmedikce herhangi bir problem yok diye dusunuyorum.
Kızlar ben gibi tatlı yemeyi bırak adını bile duymaya tahammül edemeyen varmı. Tv de çikolata tatlı görünce bile öğürtü tutuyo. Domates salatalık yoğurt havuç gibi aşırı sağlıklı şeyler yiyebiliyorum tuhaf olarak. Gebelik öncesi pek sağlıklı bi beslenmem yoktu.
Ben normalde de sevmezdim tatlıyı yanlız senin gibiyim pasta vb görünce öğürtü tutuyor
Selam kizlar rahimde kist var dogal yolla nasil gider
Drlar müdahale edip almiyorlar illa bi komlikasyon olacakmiski alsinlar
Ben hamile kalmadan önce bisküvi, çikolata yemezdim ama şimdi masamda her zaman onlar varNe guzel ben de sağlıksız seylerden tiksinebilsem keske .Ben hep sutten yogurttan filan tiksinip tatli aseriyorum
Mecburi sezaryen olması durumunda yapıyorlar sanırım yani doktorunun önceden bir sebep belirtmesi lazım ama yeni doğan yoğun bakımı yoksa bence de başka yer bakmalısın Allah korusun ama hepimiz için geçerli bu.Kizlar bide sezeryan olanlar artik devlette gun verilmedigini duydum sanci gelmedigi surece dogum yaptirmiyorlarmis nekadar sacma. Oysa devlette seker bi dr bulmustum onda devam ederim diyordumki bu bilgiyi birde yeni dogan unitesi olmadigini ogrendim. Ozel yolu gorundu bana
Mecburi sezeryan canim ilki sezeryan oldugu icin buda oyle olacak. Benim korkum sanciyi beklemek sanci gelmeden gun verip ameliyata almiyorlarmis. e ben sanci cekeceksem normal dogururum zaten :) evet rabbim korusun yeni dogan unitesi cok onemli gerek kalmaz insallahMecburi sezaryen olması durumunda yapıyorlar sanırım yani doktorunun önceden bir sebep belirtmesi lazım ama yeni doğan yoğun bakımı yoksa bence de başka yer bakmalısın Allah korusun ama hepimiz için geçerli bu.
Bi düzelemedimki 5 haftadir leke leke bugun dra gidicem bakalim baksinlar onu deniycem adet bitimi iki sonra baslayin diyorCanım soğan kürünü yapmış bazı arkadaşlar kistleri falan hep yokolmuş bi dene istersen
Çok üzüldüm canım Allah en kısa zamanda sana sağlıklı bir evlat nasip etsin. Her şeyden önemlisi senin sağlığın, inşallah kolaylıkla atlatırsın.İyi aksam lar kizlar sizinle bu zamanlara kadar yazismak guzeldi keske daha ilerisinide gorebilseydim bebegimi alabilseydim kucagima ama malesef olmadi 5 yilda ilk defa bu kadar yaklasmistim ki yine olmadi
Bana ikiz tup bebek transfer edilmisti bir tanesi mol gebelik olmus ikili teste gittigimde gorduler digeride nur topu gibi bir kizim olacakti ama aldirmazsam bu mol gebeligi Zaten bebegime zarar verirmis en gec 24. Haftada dogum olur birde anne icin hayati risk tasiyormus kanser tansiyon asiri kanama sebebiyle rahim.alinmasina kadar gider dedi gittigim iki dr da simdi bile dusuk bir olasilik da olsa varmis rahme zarar gelme olasiligi dualarinizi eksik etmeyin bu gece 4 gibi suni sanciyla bebegimi ve diger mol gebeligi dogurtturacaklar sonrada kürtaj olacakmisim sizlerinde psikolojisini bozmus olmayim cok dertlendim ve dua alayim dedim hayirli saglikli hamilelikler hepinize
Bilmiyorum bayadir var müdahale edilmiyor ara kanamlara sebeb oluyor diyorum sallamiyorlarNe kisti var canım sende?ben soğan kürü yaptım. Çikolata kisti var. 1,5yıl hamile kalamadım. Kürü yaptım o ay kaldım. Tabi ki Rabbim ol deyince olur kür filan bahane ama sonuçta elimizden geleni yapıp Allah’a dua etmekten başka yapıcak bişey yok. Saraçoğlunun videolarına filan bak istersen orda kürler var. Ben de onunkini yaptım zaten. Tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatların olsun inş canım:)
Evet aynen canım adetin bitiminden 2 gün sonra başlıyorsun içeceğim zaman yapıyorsun taze taze iciyorsun.bir de benim bir arkadaşım var kıza dr yumurtan yok denecek kadar az tüp bebek bile olmaz dedi kız 2 ay havuç incir kürü yaptı 2.ay hamile kaldı allahtan ümit kesilmez bazen doğal kürler çok işe yarıyor inşallah sana da şifa olur canimBi düzelemedimki 5 haftadir leke leke bugun dra gidicem bakalim baksinlar onu deniycem adet bitimi iki sonra baslayin diyor
Hamurlu tatlı yerine sütlü tatlı ve kuru meyve ye canım olmuyor muKızlar ben tam bir sağlıksız beslenme örneği oldum, bulantılı zamanlarda o kadar çok iğrenmişimki artık sağlıklı protein vs. duymak istemiyorum, et bile yiyemiyorum. Sadece karbonhidrat ve tatlı istiyorum, henüz kilo almaya başlamadım ama böyle giderse sonum kötü yani her akşam dondurma yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?