- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #13.621
Canım benim Benimde öyleydi ama ben kür yapmadım çünkü çok araştırdım buntarz şeyleri fazla yapınca hormon dengesini bozuyor aman dikkat diyorumEvet aynen canım adetin bitiminden 2 gün sonra başlıyorsun içeceğim zaman yapıyorsun taze taze iciyorsun.bir de benim bir arkadaşım var kıza dr yumurtan yok denecek kadar az tüp bebek bile olmaz dedi kız 2 ay havuç incir kürü yaptı 2.ay hamile kaldı allahtan ümit kesilmez bazen doğal kürler çok işe yarıyor inşallah sana da şifa olur canim
Sütlü tatlı yada dondurma yiyorum aslında ama yemek olarak sürekli makarna ve börekHamurlu tatlı yerine sütlü tatlı ve kuru meyve ye canım olmuyor mu
Geçmiş olsun canım, daha fazla rapor uzatma imkanın yok mu? zor olacak senin için.Gunaydin kizlar raporum bitti ama cok hastayim .Okula gitcem bu halde
Aile hekimi vermiyor daha fazla .Kendi dr um da uzak esime ust uste izin vermezler .2 vasita degistirmem gerekiyor .Okul 15 dk o yuzden okula gitcem mecburGeçmiş olsun canım, daha fazla rapor uzatma imkanın yok mu? zor olacak senin için.
çok geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım ama gelecekse de geliyo zıkkımAile hekimi vermiyor daha fazla .Kendi dr um da uzak esime ust uste izin vermezler .2 vasita degistirmem gerekiyor .Okul 15 dk o yuzden okula gitcem mecbur
erkek olabilir canim sanki cikinti var rsim ters eklenmis zar zor bakabildim pcden
evet onikişubattayım megapark alparslan özdarendeli ye gittim vatan da murat isimli bi dr varmış onu önerdiler siz hangisine gidiyorsunuz ve hangisini önerirsiniz(bu arada çok sevindim iyiki yazdın yaa nasıl mutlu oldum ikili test olacak bugun randevumilcesindeim cnm bn sen merkzdemisin
Sagol canim .Okulda kendimi kollamam cok mumkun olmuyor cocuklar hep hasta agizlarini da kapatmiyorlar bu gidisle maskeye gececegimçok geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım ama gelecekse de geliyo zıkkım
Anladım canım keşke benim dr gibi sizinkide geceleri çalışsa, ben o konuda çok rahat ediyorum hiç izin almamıza gerek kalmıyor.Aile hekimi vermiyor daha fazla .Kendi dr um da uzak esime ust uste izin vermezler .2 vasita degistirmem gerekiyor .Okul 15 dk o yuzden okula gitcem mecbur
Ben dr değiştirecektim waptan bile hastalarına yardimci olan cok ovulen birine gitcektim dun ogrendim ki hastane degistiriyormus .Arkadasim onda devam ettiği icin bekleyip duruma gore karar vercemAnladım canım keşke benim dr gibi sizinkide geceleri çalışsa, ben o konuda çok rahat ediyorum hiç izin almamıza gerek kalmıyor.
Reca ederim canım rabbim sağlıcakla getirsin oğluşunu...teori konusuna gelince inşallah bende tutar. Peki takvimler ne diyordu canım onlara baktın mıMerhaba günaydın herkese :) bizim cinsiyetimiz belli oldu oğluşumuz olacakmışbu arada tüm teoriler kızı gösteriyordu hatta ikili test sırasında free beta hcg 50 den yukarıysa kız diye okumuştum farklı bir başlıkta. Benim 65 ti sonuç o teoride yalan olmuş oldu bedef ve pitircik66 ultrason resimlerimizden doğru tahmin yapmışsınız tebrik ve teşekkür ediyorum
Keşke bende yesem sadece kuru ekmek peynir zeytin afiyet olsun canım aç kalmıyorsun ya ilerleyen günlerde belki bunları değil sebze yemeye başlarsınSütlü tatlı yada dondurma yiyorum aslında ama yemek olarak sürekli makarna ve börek
Gözünaydın aydın canım sağlıcakla gelsinMerhaba günaydın herkese :) bizim cinsiyetimiz belli oldu oğluşumuz olacakmışbu arada tüm teoriler kızı gösteriyordu hatta ikili test sırasında free beta hcg 50 den yukarıysa kız diye okumuştum farklı bir başlıkta. Benim 65 ti sonuç o teoride yalan olmuş oldu bedef ve pitircik66 ultrason resimlerimizden doğru tahmin yapmışsınız tebrik ve teşekkür ediyorum
Bende öyleyim canım napıcaz böyle bilmem karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum hoş peynir zeytin çok yiyiorum ama ne süt içebiliyorum ne sebze yemeği ne çorba et bile yiyemiyorum inşallah bebeğe zararı olmaz tek yediğim sağlıklı şey peynir zeytinKeşke bende yesem sadece kuru ekmek peynir zeytin afiyet olsun canım aç kalmıyorsun ya ilerleyen günlerde belki bunları değil sebze yemeye başlarsın
İnşallah canım olmaz bitsin artık diyorum bende normal hamile olmak istiyorumBende öyleyim canım napıcaz böyle bilmem karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum hoş peynir zeytin çok yiyiorum ama ne süt içebiliyorum ne sebze yemeği ne çorba et bile yiyemiyorum inşallah bebeğe zararı olmaz tek yediğim sağlıklı şey peynir zeytin
Reca ederim canım rabbim sağlıcakla getirsin oğluşunu...teori konusuna gelince inşallah bende tutar. Peki takvimler ne diyordu canım onlara baktın mı
Şimdi bende bunla ilgili yazıcaktım bir şeyler bu ay bende hiç düzenli beslenemedim çok zorlandım ilk zamanlar sütümü meyvemi yiyordum ne güzel şimdi görmek bile istemiyorum akşam zorla biraz meyve yiyebildim umarım bebeklerimiz sağlıklı büyüyordurBende öyleyim canım napıcaz böyle bilmem karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum hoş peynir zeytin çok yiyiorum ama ne süt içebiliyorum ne sebze yemeği ne çorba et bile yiyemiyorum inşallah bebeğe zararı olmaz tek yediğim sağlıklı şey peynir zeytin
Aynıyız sanırım bende de bütün teoriler kızı gösteriyordu doktor erkeğe benzetti :) teorileri çürütenler biz olduk :)Çin takvimi ve rus takvimi kız diyordu. free beta hcg dediğim gibi kız. hatta iş arkadaşlarım bıçak makas yaptılar onda da makasa oturdum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?