2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çin takvimi ve rus takvimi kız diyordu. free beta hcg dediğim gibi kız. hatta iş arkadaşlarım bıçak makas yaptılar onda da makasa oturdum :)
Takvimlerin çıkmamasına sevindim çünkü benim takvimler erkek diyor bakalım hayırlısını sağlıklısını versin rabbim 2 gün sonra kontrolüm var bakalım bişey diyecek mi ikili testim var biraz tedirginim inşallah iyi sonuçlar çıkar

İnşallah canım biran önce normale döneriz inşallah

İnşallah Allah gönlüne göre verir ve sonuçların iyi çıkar :)
7.haftada kesedeki konumu benim tam ortada olduğu için o teori hakkında bi fikrim yoktu ama.
teoriler tutmadı derken aslında takvimlerden bahsetmiştim başka da ne teorisi var bilmiyorum.

Gözün aydın cnm tebrk edrm...
Peki kesin erkekmi? İlerde deişme ihtimali varmı yani dr kesinmi konuştu yoksa benziyor fln mı dedi

Ben hiç beklemiyordum doktorumdan o da garanticidir ama bir anda söyleyiverdi. Bir şeyler görmüş demek Bende eşimin girmesini çok istiyorum ama doğum yapacağım hastane 2 senedir eşleri almıyormuş. Doktor değiştireceksen baştan tüm isteklerini söylede sonra sıkıntı yaşamayasın.

hayırlı olsun canım benim oğluşun... peki doktor kesin mi konuştu ? benimki ihtimalli konuştuğu için çok merak ediyorum haftaya gidicem bende bakalım ne diyecek

böyle bir durumda ne söylenir bilmiyorum,sende benim gibi tüp bebekle hamile kalmıştın,ne zorluklarla ulaşıyoruz bebeklerimize İnşallah en kısa sürede tekrar aramıza katılırsın demekten başka birşey gelmiyor elimden.Allah sabrını verir inşallah çok üzgünüm

Ahmet Güler'den memnun musun canım. İletişimi nasıl? Daha öncede duydum adını belki ona gidebilirim.
Biz bir buçuk senedir hastasıyız. İşin içine tüp bebek girince bazı doktorlar yürüyen dolar olarak bakıyor sana. Biz bunlara da denk geldik oyaladılar hep bizi. Ama Ahmet bey anne adayını her anlamda düşünen bir doktor. Çok sevecen babacan biridir. Aklına takılan bir şeyi istediğin zaman arayıp sorabilirsin. Kötü bir durum varsa onu bile hafifleterek söyler. Eşimde bende çok memnunuz ilgi ve alakasından. Bir git görüş muayene ol belki sizde anlaşır, hoşnut kalırsınız. Yalnız randevu için en erken iki üç hafta sonraya alabilirsin. Tek olumsuz yanı çok yoğun oluyor. Öğleden sonra özellikle 1 saat kadar sarkma olabiliyor.

Gözün aydın cnm tebrk edrm...
Peki kesin erkekmi? İlerde deişme ihtimali varmı yani dr kesinmi konuştu yoksa benziyor fln mı dedi

Tesekkur ederim :) gecen hafta ikili test icin gittigimde %99 soyleyebilirim dedi o daha once paylastigim fotograflari da o zaman cekmisti bende kesin degilse soylemeyin kendimi kaptiririm demistim sonra burdan tahmin sordum :) 1 hafta sonra sonuclar icin gittigimde acaba kesinlesmismidir dedigimde bakalim dedi bakti ve evet %100 dedi. Soyledi. Renkli ultrasonla 3 boyutlu ve 2 boyutlu bakti. Zaten bizim doktor ilk hafta gittigimde bile 12. Haftada belli olur demisti.

Evet gidince dr a sorcam degilse oteki dr un pesinden gidicem .Cunku beni kan tutuyor kani bile esimle veriyorum illa ki elini tutcam.insallah bizim dr da soyleyiverir .Tamam cinsiyet degisebilir niye bilemedin demiycez .En azindan tahmin et demi

maşallah tatlım hayırlı uğurlu olsun oğlun Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin hepimizin...

Bebeğin kesedeki konumu canım mesela benim karından usg de sağda bebeğim vajenden solda yani bu teoriye göre kız bakalım be olacak bide Suriyeli bi doktorun hazırladığı takvim var elimde ondada kız çıkıyo veren arkadaş Suriye’de yaşamış bi Türk o herkeste tuttuğunu söyledi hatta birine ben şahit oldum hamile bi arkadaş vardı 7 aya kadar doktor kız demiş bizim bu arkadaş gitmiş erkek takımı almış hediye doktora bakma sen erkek olacak bu demiş kadınında 2 kızı var ve 8 inci ayda öğreniyorlar ki erkek gerçekten kadın erkek doğurdu yani o takvime göre korunmadım o ay ama tabi herşey allahtan bunlar eğlence kısmı sağlıklı ve hayırlısı önce

Evet gidince dr a sorcam degilse oteki dr un pesinden gidicem .Cunku beni kan tutuyor kani bile esimle veriyorum illa ki elini tutcam.insallah bizim dr da soyleyiverir .Tamam cinsiyet degisebilir niye bilemedin demiycez .En azindan tahmin et demi
İnşallah eşinide alırlar. Sana yardımcı olur o özel anı birlikte yaşarsınız. Güvenilirlik açısından temkinliler heralde. Seninki Prof muş birde. Söylemesede az kalmış zaten öğrenmene

Canım o takvim nasıl bişey atsana bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…